Adásinfó

Rádió hallgatása
A műsor hallgatásához kattintson a hangszóróra
Ez hallható a rádióban:
Zsédenyi Adrienn és Létray Ákos - Valahol

Hallgatók száma: 3

Hallgatás mobiltelefonnal
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával, valamint a Nokia Internet Rádió szolgáltatásában is elérhetQ.
Híreink a JAWS képernyőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Mai műsorok

6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
9:00: Movie and Music - film és zene (filmajánló műsor)
10:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül
12:00: Déli hírösszefoglaló
13:00: Emberi sorsok - Tóth Andrea riportműsora
14:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
18:00: Esti hírösszefoglaló - benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti kabaré (rövid jelenet)
20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
21:00: Movie and Music - film és zene (filmajánló műsor)
22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.Feliratkoztak: 704

Online Statisztika

Online vendégek: 5
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Legújabb tag: nagyika48

Látogatók ma: 7465
Online látogató: 0
Max. Onlinerekord: 31
Max. napi rekord: 20475
Látogatók tegnap: 6618
Látogatók a hónapban: 137587
Összes látogatók: 6408131

Utolsó 24 órában: 
0 - 292
1 - 280
2 - 869
3 - 710
4 - 274
5 - 279
6 - 289
7 - 274
8 - 284
9 - 268
10 - 273
11 - 289
12 - 270
13 - 288
14 - 174
15 - 287
16 - 287
17 - 247
18 - 260
19 - 281
20 - 264
21 - 258
22 - 304

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mai napi információk

Ma 2017. augusztus 16. szerda, Ábrahám napja van
(az év 33. hete és 228. napja)Holnap Jácint napja lesz. További napi infók

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2017-07-14 00:29
Debrecen 2017. július 19-23. Campus Fesztivál - Nagyerdő! :-)

2016-12-29 11:00
Szilveszterkor már reggel 8-tól a Vakrepülés Színtársulattal bulizunk, majd éjféltől Arthur érkezik a Sláger Express-sel reggel 6-ig (élő adással!)

2016-01-28 09:02
Széles mosolyiddle;' /> Most jön a "Nagycsapat"

2015-11-26 10:50
Sziiiiiiiiasztok, egy időre eldugulok. Széles mosolyiddle;' /> Meghatározatlan ideig szünetelnek a műsoraim.

2015-11-05 11:00
Széles mosolyiddle;' /> Köszi, igyekszek

Hirdetés

Www.AutoalkatreszOnline24.huGPS nyomkövetés a Sufni tuning világa Zeneszöveg ECDC

reklám jobb

Reklám

Az LMP elfogadhatatlannak, az új helyettes államtitkár pedig előrelépésnek tekinti a fogyatékosságügyi biztos pozíciójának megszűnését

Szociális ügyTovábbra sincs egyetértés Fülöp Attila kinevezése, és a fogyatékosságügyi biztos pozíciójának megszűnése körül. Az új helyettes államtitkár úgy gondolja, ezzel a döntéssel feljebb emelték a fogyatékosügyet, hiszen a fogyatékkal élő embereket nem másoktól elkülönítve, hanem a társadalom részeként akarják segíteni. Fülöp Attila az MTI-nek jövőbeli terveiről is beszélt, az LMP szerint azonban a kormány lemondott arról, hogy a fogyatékosügyet kiemelt helyen kezelje.

A fogyatékosügynek az esélyteremtést, a társadalmi integrációt kell szolgálnia, ezért is került a terület szeptembertől a családpolitikáért és az esélyteremtésért felelős helyettes államtitkársághoz" ? nyilatkozta múlt héten az MTI-nek Fülöp Attila, aki szerint a döntés azt jelzi, hogy a fogyatékossággal élő embereket a kormányzat nem másoktól elkülönítve, hanem a társadalom részeként akarja segíteni. Az államtitkár kinevezése óta először beszélt arról, milyen változások várhatóak a fogyatékosügy területén. ?A lehető legjobb kapcsolatra fogunk törekedni a fogyatékossággal élőket képviselő nagyobb szervezetekkel, de szeretnénk, ha a kormányzati támogatásokkal, az Új Széchenyi Terv pályázataival minél több embert el tudnának érni" ? így Fülöp.

A nyilatkozat ellenére az LMP továbbra sem ért egyet az álllamtitkár kinevezésével, hiszen már a kezdetektől elfogadhatatlannak tartotta a fogyatékosügyi biztos szerepének megszűnését. ?Nem sok jót ígér, hogy egy olyan államtitkárság alá helyezték be a fogyatékosügyet, amely számos más területért felelős: így a jövőben várhatóan még kevesebb idő, energia és odafigyelés jut majd a fogyatékosügyre, hiszen a helyettes államtitkár idejének egy kisebb részét fogja e területre szánni" ? osztotta meg véleményét a Közelkép Hírügynökséggel Szél Bernadett, az LMP országgyűlési képviselője és a rehabilitációs albizottság elnöke.A politikus szerint a legnagyobb probléma, hogy az EMMI csúsztatott, amikor azt állította, hogy Fülöp Attila államtitkár a miniszteri biztos utódaként fog működni a jövőben. ?Az EMMI átszervezése következtében kettévált a szociálpolitikáért, valamint a család- és esélyteremtési ügyekért felelős helyettes államtitkárság, és ez utóbbit vezeti a jövőben Fülöp Attila. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a jövőben nem lesz önálló felelőse a fogyatékosságügynek" ? olvasható az LMP közleményében.

A Lehet Más a Politika szerint a területért felelős egy bizonyos személy nyomon követhetőbb, számonkérhetőbb, és nem utolsósorban jobban képes koordinálni a célkitűzéseket. ?A miniszteri biztos ráadásul adott esetben plusz jogosítványokkal is rendelkezik - például Bernáth Ildikó az egyes minisztériumoktól bekérhette a beszámolókat az Országos Fogyatékosügyi Program végrehajtása érdekében az egyes minisztériumok által tett lépésekről" ? magyarázta Szél Bernadett, majd hozzátette, nagyon fontos lenne, hogy a fogyatékkal élők esélyegyenlőségének szempontja minden releváns kormányzati területen beépüljön a döntéshozásba.

Eltérő az LMP és Fülöp Attila véleménye a kormány eddigi, esélyegyenlőségi tevékenységével és a jövőben várható előrelépésekkel kapcsolatban is. Az új helyettes államtitkár a múlt heti nyilatkozatában a tárca eddigi eredményei között említette a látássérülteknek felállított hét rehabilitációs központot, a hallássérülteknek megjelenő, a jelnyelvi szolgáltatás bővítését célzó pályázatot, az autista lakóotthonok támogatásának 100 millió forintos emelését, valamint a gépkocsiszerzési támogatásra jogosultak körének kiterjesztését. ?A minisztérium jövőbeli tervei között szerepel a közintézmények akadálymentesítési programja, amelyben a nagyobb ügyfélforgalommal rendelkező épületeket kívánjuk átalakítani" ? vázolta Fülöp.

Az LMP azonban egyelőre nem lát konkrét terveket a helyettes államtitkárság részéről. ?Kérdés, hogy a fogyatékkal élők esélyegyenlőségéről szóló törvény átfogó módosítása, vagy egy új Fogyatékosügyi Program kidolgozása szerepel-e a tervek közt ? erről ugyanis korábban volt szó. Nem látni, lesz-e előrelépés az akadálymentesítés terén, amiben katasztrofális eredményeket mutat fel a jelenlegi kabinet ? gyakorlatilag két éve nem tettek semmit ezen a területen" ? tudta meg a Közelkép Szél Bernadettől.

Az Emberi Erőforrás Minisztérium (EMMI) a közelmúltban, az LMP írásbeli kérdésére adott válaszában erősítette meg, hogy Bernáth Ildikó fogyatékosságügyi biztos utóda a számos szakpolitikáért felelős Fülöp Attila lesz, aki szeptember 5-től vezeti a helyettes államtitkárságot. A fogyatékosügyet a kormányzati átalakításig önálló miniszteri biztos felügyelte, ám most más területekkel együtt egy államtitkársághoz tartozik.

Adta hírül a civilhirek.aspnet.hu
Megosztom Facebook-on

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Linkcsere program

Várjuk partnereink közé azon honlap tulajdonosokat, akik hozzánk hasonlóan szeretnék linkcsere program segítségével népszerűsíteni oldalukat.
A linkcsere lépései:
1. Az alábbi html-kódot helyezze el web-oldalán:
<a href=http://www.hobbyradio.hu target=_new>Hobby Rádió</a> - online retro rádió
2. Írjon egy levelet a info@hobbyradio.hu mail-címre, melyben megadja saját web-oldalának címét és linkcsere kódját.
3. Ellenőrizzük, hogy kint van-e linkünk oldalán (ha igen), majd elhelyezzük link-kódját oldalunkon.

Plusz bónusz:
A 4-es (vagy annál magasabb) pagerank értékű oldalak számára elkészítjük hangzó reklámszpotját - és ameddig tartja oldala az adott GPR. értéket, online adásunkban a GPR. értékének kétszeres elhangzását garantáljuk naponta hangcsatornánkon.
Pl. ha 4-es GPR. értékű oldala, napi 8-szor játszuk reklámszpotját; ha 5, akkor már 10-szer.
Cserébe honlapján bannerünk elhelyezését kérjük.

Linkcsere partnereink
Generálási idő: 0.41 másodperc - 53 lekérdezés
15,500,445 egyedi látogató