Az SZJT. 41. § (1) szerint " A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyatékosságukkal közvetlenül összefüggő - igényeinek kielégítését szolgálja, és nem haladja meg a cél által indokolt mértéket." Nyilatkozom arról, hogy ennek megfelelően . (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Adásinfó

Ez hallható a rádióban:
Nekem 80 - Zenék a 80-as évekből

Hallgatók száma: 5

A rádió teljes értékű hallgatása az SZJT. szerinti megoldásként fogyatékkal élők regisztrációja után érhető el!
Híreink a JAWS képernyőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Mai műsorok

6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
8:00: Mentők, rendőrök, tűzoltók - a T-Rádió műsora
9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
10:00: Hallgass hazait! - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora két órában - vendégekkel
12:00: Déli hírösszefoglaló
13:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
14:00: Kultúr bár - aki a kultúrát három órán keresztül szervírozza: Kálmán a főpincér.
(A szombati műsor ismétlése)
17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
18:00: Esti hírösszefoglaló - benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti kabaré (rövid jelenet)
20:00: Mentők, rendőrök, tűzoltók - a T-Rádió műsora
21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
22:00: Hallgass hazait! - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.Feliratkoztak: 332
Incorrect integer value: '' for column 'id' at row 1

Online Statisztika

Online vendégek: 3
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Legújabb tag: nagyika48

Látogatók ma: 0
Online látogató: 0
Max. Onlinerekord: 31
Max. napi rekord: 20475
Látogatók tegnap: 0
Látogatók a hónapban: 0
Összes látogatók: 8052255

Utolsó 24 órában: 
- még nem elérhető -

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mai napi információk

Ma 2018. április 26. csütörtök, Ervin napja van
(az év 17. hete és 116. napja)Holnap Zita, Mariann napja lesz. További napi infók

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2018-01-02 09:49
Boldog Újévet kívánok,- sok hallgatót, és a műsorkészítőknek sok erőt, kitartást, és örömet! Mosolyiddle;' />

2017-09-29 07:47
Jó reggelt, és jó kedvet kívánok! Széles mosolyiddle;' />

2017-09-17 21:56
szép jó estét kivánok mindenkinek

2017-09-14 21:48
szép jó estét mindenkinek

2017-09-11 18:31
szép jó estét mindenkinek

Hirdetés

Www.AutoalkatreszOnline24.huGPS nyomkövetés a Sufni tuning világa Zeneszöveg ECDC

reklám jobb

Reklám

Google hirdetés


Szociális munkásokat köszöntöttek Szegeden

Szociális ügyElismerések, kitüntetések: A Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata által alapított „Szociális Munkáért” Díjban részesült Deák Erzsébet, a Dr. Waltner Károly Otthon fogyatékos személyek otthonának vezetőápolója, valamint Ábrahám Ferencné, a Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézmény adósságkezelési tanácsadója és Dr. Kovács Ildikó, a Védőernyő a Díjhátralékosokért Alapítvány jogi képviselője.
kép

Szeged címerével ellátott aranygyűrűvel és díszoklevéllel ismerte el az önkormányzat az intézményeiben dolgozó munkatársak egyénekért, családokért, közösségekért végzett áldozatos munkáját a Szociális Munka Napja alkalmából a Kisszínházban szerdán délután.
Szeged önkormányzata 2000 óta minden évben egy napon köszöntet mond a szociális szférában dolgozó munkatársaknak, kollégáknak. Minden évben egy napon elismerést nyújtunk át azoknak, akik az elmúlt évben a legtöbbet tették a maguk szakterületén – mondta Solymos László.

Kétmilliárd forint jut idén segélyezésre
Az alpolgármester elmondta azt is, hogy az idén Szeged önkormányzati intézményeiben – a Polgármesteri Hivatalban és a kistérség által fenntartott intézményekben – közel ezer munkatárs dolgozik a szociális szféra különböző területein. Ezek az intézmények mintegy másfél milliárd forintos költségvetésből gazdálkodnak.
– Sajnálatos módon a szociális területhez hozzátartozik még egy másik szféra is: ez pedig a segélyezés, azaz a természetbeni és pénzbeli ellátások területe – folytatta ünnepi beszédét Solymos László. – Az egyre nehezebb gazdasági körülmények miatt egyre több ügyfél fordul hozzánk, egyre több szegedi az, aki részt vesz valamilyen formában az önkormányzat segélyezési, ellátási rendszerében. Az elmúlt két évben a segélyezésre – pénzbeli és természetbeli ellátásra – fordított összegek másfélszeresére nőttek a városban. Az idei évben pedig már megközelítjük a kétmilliárd forintos határt. Ez azt jelenti, hogy a kollégáknak egyre több ügyféllel kell foglalkozniuk, egyre több gondozottat és ellátottat kell a mindennapokban segíteni, hogy az élet nehézségeit könnyebben tudják átvészelni és elviselni.
Az alpolgármester utalt arra is, hogy a jogszabályok gyors és folyamatos változása nem segíti a szociális szférában dolgozókat. Jelen pillanatban, az év utolsó napjaiban sem tudni még pontosan, hogy január elsejétől milyen intézményrendszerrel, milyen ellátási formákkal és milyen munkatársi állománnyal fogják Szegeden ugyanezeket a feladatokat ellátni jövőre.
– A Szociális Munka Napja alkalmából most mi nyújtunk kezet, mi köszönjük meg Szeged város lakossága, a szegedi közgyűlés nevében az egész éves munkáját azoknak, akik az év 365 napján nyújtanak segítő kezet a rászorulóknak – fejezte be ünnepi köszöntőjét Solymos László.
Ezt követően az alpolgármester kitüntetéseket, elismeréseket adott át a szociális szféra területén kimagasló munkát végzett munkatársaknak.

Elismerések, kitüntetések
A Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata által alapított „Szociális Munkáért” Díjban részesült Deák Erzsébet, a Dr. Waltner Károly Otthon fogyatékos személyek otthonának vezetőápolója, valamint Ábrahám Ferencné, a Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézmény adósságkezelési tanácsadója és Dr. Kovács Ildikó, a Védőernyő a Díjhátralékosokért Alapítvány jogi képviselője.
Szeged Emlékéremmel és Elismerő Oklevéllel köszöntötték Koór Juditot, a Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézmény szociális étkeztetés egységvezetőjét, valamint Széles Lászlónét, a Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézmény tartós bentlakásos egységének szociális- és gazdasági ügyintézőjét.
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium által az ENSZ Kábítószer-ellenes Világnapja alkalmából Miniszteri Dicséret elismerésben részesült a szenvedélybetegek ellátásában végzett kiemelkedő munkája és oktatói tevékenysége elismeréséül Arany Zoltán Imre, a Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrum egységvezetője.
A Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesülete országos választmányának döntése alapján, fáradhatatlan és magas színvonalú szakmai munkája elismeréseként a Szociális Munka Napja alkalmából SZIME díjban részesült Király Endréné, a Szegedi Kistérségi Többcélú Társulás Egyesített Szociális Intézmény szakmai vezetője.
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium a Bölcsődék Napja alkalmából Elismerő Oklevelet adományozott a bölcsődék ügye melletti elhivatottság, a kimagasló szakmai tudás és a gyermekvédelem területén együttesen kifejtett széleskörű, eredményes tevékenysége elismerésül a Szegedi Megyei Jogú Város Önkormányzat Bölcsődéi Dél-alföldi Regionális Módszertani Bölcsőde Módszertani Csoportjának. A gratuláló oklevelet a módszertani csoport vezetője, Gyuriczáné Botka Emőke vette át.
Az elismerések, kitüntetések átvétele után a megjelenteket ünnepi műsorral köszöntötték.

Forrás: szegedma.hu
Megosztom Facebook-on

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Linkcsere program

Várjuk partnereink közé azon honlap tulajdonosokat, akik hozzánk hasonlóan szeretnék linkcsere program segítségével népszerűsíteni oldalukat.
A linkcsere lépései:
1. Az alábbi html-kódot helyezze el web-oldalán:
<a href=http://www.hobbyradio.hu target=_new>Hobby Rádió</a> - online retro rádió
2. Írjon egy levelet a info@hobbyradio.hu mail-címre, melyben megadja saját web-oldalának címét és linkcsere kódját.
3. Ellenőrizzük, hogy kint van-e linkünk oldalán (ha igen), majd elhelyezzük link-kódját oldalunkon.

Plusz bónusz:
A 4-es (vagy annál magasabb) pagerank értékű oldalak számára elkészítjük hangzó reklámszpotját - és ameddig tartja oldala az adott GPR. értéket, online adásunkban a GPR. értékének kétszeres elhangzását garantáljuk naponta hangcsatornánkon.
Pl. ha 4-es GPR. értékű oldala, napi 8-szor játszuk reklámszpotját; ha 5, akkor már 10-szer.
Cserébe honlapján bannerünk elhelyezését kérjük.

Linkcsere partnereink
Generálási idő: 0.06 másodperc - 53 lekérdezés
17,502,866 egyedi látogató