Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


US fever show - listavezet* dalok Amerikából
45
hallgató

Az Orbit immár harmadszor támogatta az SOS Gyermekfalvakat –A szervezet idén 11 243 788 forintot kap.

- 2018. december 1. 9:38 - 1044 megtekintés

Minden gyermek megérdemli, hogy mosolyoghasson! Ennek okán az Orbit már harmadik alkalommal csalt mosolyt a rászoruló gyerekek arcára. A Gyermekmosoly kampány során idén 11 243 788 Ft gyűlt össze az SOS Gyermekfalvaknak, amely a vér szerinti szüleik nélkül élő hátrányos helyzetű gyerekekről gondoskodik. A kezdeményezés célja az adománygyűjtés mellett nemcsak a megfelelő szájhigiénia fontosságának népszerűsítése, de a gyermekek egészséges önbizalmának támogatása is volt. Tudj meg többet és támogasd te is az SOS Gyermekfalvakat a https://gyermekmosoly.orbit.hu/ oldalon.

A Mars vállalat portfóliójába tartozó Orbit promóciója ebben az évben augusztus 23-tól október 7-ig tartott. A 6 hetes kampány alatt az eladott termékekből 10 784 909 forint gyűlt össze. A tavalyi évhez hasonlóan, az Auchan Retail Magyarország és az OMV Hungária is csatlakozott a kezdeményezéshez. A náluk vásárolt Obit termékek további 1-1%-kal növelték az SOS-nek gyűjtött adomány értékét, amely így végül összesen 11 243 788 forintra emelkedett. A szervezet az összeget idén is az SOS Gyermekfalvak karbantartására fordítja. „A gyerekek mosolya számunkra a legfontosabb a világon. 400 gyereknek adunk otthont az SOS Gyermekfalvakban nevelőszülői családokban. Mindegyik gyereknek nehéz élete volt, mert szüleik nem tudtak róluk megfelelően gondoskodni. A nap 24 órájában, 365 napon át, több éven keresztül mellettük vagyunk. Támogatjuk őket, hogy feldolgozzák a múltban szerzett sérüléseiket, behozzák lemaradásaikat, legyen gyerekkoruk. A legfontosabb a biztonságos, kiszámítható otthon számukra, amit mi jelentünk nekik. Ennek biztosításában segít nekünk az Orbit támogatásával” – mondta Romet-Balla Ágnes, az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója. Az Orbit a pénzügyi támogatáson túl fogápolási csomagokat, szájhigiéniai szűrést és edukációs programokat is biztosított a gyermekek számára. Mivel a Gyermekmosoly kampány célja nemcsak a megfelelő szájhigiénia fontosságának népszerűsítése, de a gyermekek egészséges önbizalmának támogatása is, így Idén egy különleges projekttel bővült a kezdeményezés. Dombóvári István, azaz Dombi gyerekek bevonásával egy kampányfilmet készített, amely a mosoly és nevetés fontosságára hívja fel a figyelmet: https://youtu.be/mBSpz7mPECg „Nagyon örülünk, hogy az idén három éves kampány ismét összefogásra buzdította az embereket, és hogy ilyen szép összeget sikerült összegyűjtenünk. A gyermekek mosolya bizonyítja, hogy valóban jó helyre kerül az adomány.” – nyilatkozta a kampányról Denisa Žideková, az Orbit közép európai brand managere. Tudj meg többet a https://gyermekmosoly.orbit.hu/ oldalon!

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


6 * = húsz(on) négy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2024. május 19. vasárnap, Ivó, Milán napja van.
Ma van a(z) Madarak és Fák napja.
Az év 20. hete és 140. napja.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

1465. A pozsonyi egyetem keletkezése. II. Pál pápa Mátyás király kérelmére megengedte, hogy Magyarországon tudományegyetem bármely karokkal felállíttathassék.


1688. A már hosszabb ideje körülzárt és ostromlott Székesfehérvár török őrsége szabad elvonulás feltételével feladja a várat Batthyány Ádám grófnak.


Füst Milán: Tavaszi dal, vándordal

Tavaszi szél fújja már a varga kötényét,
ki görbe utcában, kicsi boltja elé
kiült, kirakta műhelyét is és alkonyi órán
lámpafénnyel a sötétet melegíti.

Hej, szeszélyes már az idő, s a lánykáknak pajkos
szél hulláma mossa csiklándó nyakát!...

Hej, elfeledem én is búskomorságomat...
Föltettem életem egy lenge levélre
és én is elmegyek, hová a szél sodor!...

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc plusz egy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 324

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com