Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


38
hallgató

Folytatódnak a TÁRS Projekt képzései

- 2019. július 28. 16:29 - 492 megtekintés

A TÁRS projekt 2018 tavaszán indult vezetőknek, esetfelelősöknek és ápoló, gondozó szakembereknek szervezett képzésein összesen közel 1300 tanúsítványt adott ki az FSZK.

A nyári szünetet követően, ősztől folytatódnak a TÁRS projekt esetfelelős munkatársaknak, illetve ápoló-gondozó munkatársaknak szóló képzései.

A májusban indított „Személyközpontú megközelítés, mint a támogatott lakhatásban dolgozó szakemberek eszköze” című, esetfelelős munkatársaknak szóló képzés 2019 júniusában Budapesten, Zalaegerszegen, Miskolcon és Debrecenben lezárult, szeptembertől Budapesten indítják. A képzések fókuszában a támogatott lakhatásban dolgozó munkatársak érzékenyítése, attitűdjük változásának elősegítése áll.

Szeptemberben folytatódik a májusban Szombathelyen, Békéscsabán, Kaposváron, Nyíregyházán, Zalaegerszegen és Budapesten elkezdődött, esetfelelősöknek szóló, „Esetmegbeszélés támogatott lakhatás (TL) szolgáltatásban dolgozó szakemberek számára” című képzés, ősszel újabb csoportok indulnak Miskolcon, Debrecenben, Szombathelyen, Békéscsabán és Kaposváron.

Az ápoló, gondozó munkatársaknak szóló, szeptembertől újra induló háromféle képzéstípus, 3 különböző tudásszinthez igazodva, különböző mélységgel tárgyalja a kiváltással kapcsolatos kérdéseket. A „Szolgáltatói kompetenciák fejlesztése a támogatott lakhatást segítő ápolók, gondozók számára” című képzés, melynek célja szakmai ismeretek és dolgozói kompetenciák megalapozása, szeptember 4-ei és szeptember 11-ei időponttal kerülnek megrendezésre. „A komplex gondozás folyamata és gyakorlata a támogatott lakhatásban” című képzés, melynek célja a már meglévő szakmai tudásra épülő TL ismeretek átadása, szeptember 18-án indul, míg a „Támogatott lakhatás – fókuszban a szolgáltatást igénybe vevő” című képzés, melynek célja a háttértámogatást segítő gondozói ismeretek bővítése, szeptember 25-én kezdődik. Ezek a képzések budapesti helyszínnel kerülnek megrendezésre.

Fentiek alapján ősztől tehát újra várja azFSZK. Nonprofit KFT. a képzésre jelentkezőket. A képzések regisztrációs felületét a továbbiakban is az FSZK honlapján az „Aktuális képzések”menüpont alatt érhetik el.

A képzésekről szóló előzetes tájékoztatót már valamennyi intézmény részére közvetlenül is elküldték és a napokban várható a képzési HIRDETMÉNY-ek megérkezése is.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat plusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com