Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Dum Dums - Army of two
34
hallgató

Szakmai műhely a fogyatékos emberekkel való hatékony kommunikációért Győrben

- 2019. december 2. 8:53 - 478 megtekintés

2019. november 6-án, Győrben régiós szakmai műhely keretében, a komplex kommunikációs igényű személyek számára jól használható, speciális kommunikációs lehetőségekről tájékozódhattak az 50 férőhely feletti bentlakásos szociális ápoló-gondozó intézmények fenntartói, intézményvezetői, illetve az intézmények szakmai munkatársai.

Az esemény nagy sikerrel, az NFSZK Nonprofit Kft. TÁRS projektjének szervezésében, a TÁRS és MONTÁZS projektek együttműködésével valósult meg.

A szakmai rendezvény alkalmat adott a projektek összehangolt céljainak megismerésére, azok részletes bemutatására, valamint arra is, hogy a résztvevők tájékoztatást kapjanak arról, hogy milyen módszerek, eszközök segíthetnek a kommunikációjukban akadályozott emberekhez történő kapcsolódásban, emellett sor került a módszertani központokban elérhető szolgáltatások és a speciális kommunikációs eszközök kölcsönzési módjainak és használatának bemutatására is.

A programot megtisztelte jelenlétével az EMMI szociális ügyekért felelős államtitkára, Fülöp Attila, valamint az NFSZK Nonprofit Kft. ügyvezetője, Dr. Tóth Tibor, akik a résztvevőket külön is üdvözölték. Államtitkár úr köszöntőjében kiemelte, hogy „az országban jelenleg mintegy 70 – 90 000 ember küzd kommunikációs akadályokkal, ezért is példaértékűek az NFSZK-ban megvalósuló fejlesztések.”

Az interaktív szakmai műhelyen lehetőség volt a kérdésfeltevésre, valamint a speciális kommunikációs eszközök gyakorlati kipróbálására a résztvevők nagy örömére.

A győri találkozó az országban több helyen megvalósuló régiós szakmai műhelysorozat egyik állomása volt. A szakmai eseménysorozat tartalmilag a kiváltási folyamatban érintett intézményi körben dolgozó szakemberek igényei mentén került kialakításra, mely kulcsa a program sikerességének. A program november 14-én Szegeden folytatódott nagy sikerrel.

A győri regionális szakmai műhelyről való további híradást az alábbi linken olvashatják:

https://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/szocialis-ugyekert-es-tarsadalmi-felzarkozasert-felelos-allamtitkarsag/hirek/peldaerteku-fejlesztesek-a-fogyatekossaggal-elok-szamara?fbclid=IwAR248Vel5cZX0iOdfpdPk7i-sQmdHjIvQFGHRqQjfmR00s9lTESEShOamMU

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 24. péntek, Iván napja van.
Az év 25. hete és 175. napja.
Holnap Vilmos napja lesz.

1487. Mátyás király sohasem rovott ki a jobbágyokra önkényesen adót. Ha szorultsága nagy volt és az idő rövidsége miatt országgyűlést nem tarthatott, akkor oly eljárást követett, hogy az egyházi és világi országnagyok által szavaztatta meg a kapunként egy arany forintot kitevő adót.


1833. Gróf Széchenyi István a vaskapui sziklarepesztéshez szánt kormánybiztos. Végre erre is szántak Bécsben némi költséget. Az irányításra Széchényi Istvánt választották. Naplója szerint július 8-án indult rendeltetési helyére az I. Ferenc nevű gőzhajó, s október 8.-án érkezett Pestre.


"Tüzit megrakatta világos Szent János.
Fehirhaju Magyar Ilona
haján fölyü gyöngykoszorú, gyöngy.

Jelenti magát Jézus
három esztendőben.
Jézus magát úgy jelentgeti már...."

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy szorozva öt = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com