Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Roy & Ádám - A csapból is én folyok
39
hallgató

- 2016. október 20. 13:39 - 1336 megtekintés

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete szervezésében október 24-én a MVGYOSZ székházában 1146 Budapest, Hermina út 47. 8-17:00 egészség napot tart.

Programok: Egészségügyi előadások a Hermina teremben 11 órától Fórián Sándor bemutatóval egybekötött hasznos tanácsai Hogyan őrizzük meg egészségünket? Egyszerű tornagyakorlatok, étkezéssel kapcsolatos tanácsadás. Légzéstechnikák, lazító meditáció, fülmasszázs és egyéb érdekességek egészségünk körül. 14 órától Gyurcsáné Kondrát Ilona, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége Terápiás Dietetikus Munkacsoport vezetője tart előadást, melynek címe: Szemészeti szövődmény étrendi megelőzésének lehetősége cukorbetegség esetén. Az előadáson szó lesz a cukorbetegség érrendszeri szövődményei között a szemészeti szövődményről. Mivel kialakulásának legfontosabb kritériuma a vércukor ingadozások elkerülése, ennek az étrendi lehetőségeiről lenne szó az előadásban. Alagsor, stúdió 8-15 óra között: Ingyenes hallásvizsgálat. Sokan csak legyintenek egyet, amikor hallásproblémákról van szó. „Vannak ennél fontosabb dolgok, most ez a legkisebb problémám. Valahogy megvoltam eddig is, megleszek majd ezután is” – gondolják magukban. Aztán egyszer csak megtörténik a baj, a hallást már nem lehet megmenteni, visszaállítani. A hallásproblémák kezelését ugyanis nem lehet halogatni. A Hermina Egyesület által szervezett egészségnapon díjmentes lehetőség lesz a hallás kivizsgálására. A szűrés fájdalommentes és mindössze 15-20 percig tart. Kiselőadó terem 8-15: gyógycipő bemutató és igénylési lehetőség! A rendezvény vendége ismét az a cég, akik egyedi méretvétel és egyedi igények alapján speciális cipők elkészítésével foglalkozik. A cipők vásárlása TB által támogatott! Aki idén áprilisban élt ezzel a lehetőséggel, az most nem kaphat közgyógyászati támogatást, mert két támogatás között 1 évnek el kell telnie! Az igénylés során 10-12 óra között a helyszínen orvos írja ki a receptet, erre az igényléshez elengedhetetlenül szükség van. Ebben az időpontban minden igénylőnek jelen kell lenni. Kérjük, időbeosztásban ennek megfelelően készüljenek. A TAJ kártyát és a Közgyógyászati igazolványt mindenki hozza magával! Amennyiben valaki nem rendelkezik közgyógyászati igazolvánnyal, lehetősége van a vásárlásra is. Az igényfelmérést követően a cipők elkészítési ideje kettő hónap. A modellek megtekinthetők a www.betet-kft.hu honlapon. Ugyanitt gyógyászati segédeszközöket is lehet felíratni. Közgyógyászati igazolvánnyal rendelkezőknek díjmentes a segédeszköz. Lesznek mintadarabok, meg lehet nézni, illetve ki lehet próbálni a termékeket. Pl.: támaszbot, járókeret, stb.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


9 - kilenc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 29. szerda, Péter, Pál napja van.
Az év 26. hete és 180. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1873. Deák Ferenc utolsó parlamenti beszéde az egyház és az állam közti jogviszonyról. Szívbaja mindinkább súlyosbodván, nem volt többé képes a törvényhozás termében felszólalni, később már az üléseket sem látogatta. Halála e beszéd után 2 év 7 hónap múlva következett be.


1964. Megindul a menetrendszerű autóbusz-forgalom Magyarország és Csehszlovákia között.


Arany János: A fülemile

"...Péter és Pál /tudjuk/ nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyű nekik ott szerényen
megárulni egy gyékényen;
Hanem a mi Péter-Pálunk
Háza körül mást találunk:
Zenebonát, örök patvart,
Majd felfordítják az udvart;
Rossz szomszédság: török átok,
S ők nemigen jó barátok..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc plusz három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com