Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
A tudomány mai állása - Kovács Attila műsora

Hallgatók száma: 32

- 2016. október 20. 13:39 - 1182 megtekintés

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete szervezésében október 24-én a MVGYOSZ székházában 1146 Budapest, Hermina út 47. 8-17:00 egészség napot tart.

Programok: Egészségügyi előadások a Hermina teremben 11 órától Fórián Sándor bemutatóval egybekötött hasznos tanácsai Hogyan őrizzük meg egészségünket? Egyszerű tornagyakorlatok, étkezéssel kapcsolatos tanácsadás. Légzéstechnikák, lazító meditáció, fülmasszázs és egyéb érdekességek egészségünk körül. 14 órától Gyurcsáné Kondrát Ilona, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége Terápiás Dietetikus Munkacsoport vezetője tart előadást, melynek címe: Szemészeti szövődmény étrendi megelőzésének lehetősége cukorbetegség esetén. Az előadáson szó lesz a cukorbetegség érrendszeri szövődményei között a szemészeti szövődményről. Mivel kialakulásának legfontosabb kritériuma a vércukor ingadozások elkerülése, ennek az étrendi lehetőségeiről lenne szó az előadásban. Alagsor, stúdió 8-15 óra között: Ingyenes hallásvizsgálat. Sokan csak legyintenek egyet, amikor hallásproblémákról van szó. „Vannak ennél fontosabb dolgok, most ez a legkisebb problémám. Valahogy megvoltam eddig is, megleszek majd ezután is” – gondolják magukban. Aztán egyszer csak megtörténik a baj, a hallást már nem lehet megmenteni, visszaállítani. A hallásproblémák kezelését ugyanis nem lehet halogatni. A Hermina Egyesület által szervezett egészségnapon díjmentes lehetőség lesz a hallás kivizsgálására. A szűrés fájdalommentes és mindössze 15-20 percig tart. Kiselőadó terem 8-15: gyógycipő bemutató és igénylési lehetőség! A rendezvény vendége ismét az a cég, akik egyedi méretvétel és egyedi igények alapján speciális cipők elkészítésével foglalkozik. A cipők vásárlása TB által támogatott! Aki idén áprilisban élt ezzel a lehetőséggel, az most nem kaphat közgyógyászati támogatást, mert két támogatás között 1 évnek el kell telnie! Az igénylés során 10-12 óra között a helyszínen orvos írja ki a receptet, erre az igényléshez elengedhetetlenül szükség van. Ebben az időpontban minden igénylőnek jelen kell lenni. Kérjük, időbeosztásban ennek megfelelően készüljenek. A TAJ kártyát és a Közgyógyászati igazolványt mindenki hozza magával! Amennyiben valaki nem rendelkezik közgyógyászati igazolvánnyal, lehetősége van a vásárlásra is. Az igényfelmérést követően a cipők elkészítési ideje kettő hónap. A modellek megtekinthetők a www.betet-kft.hu honlapon. Ugyanitt gyógyászati segédeszközöket is lehet felíratni. Közgyógyászati igazolvánnyal rendelkezőknek díjmentes a segédeszköz. Lesznek mintadarabok, meg lehet nézni, illetve ki lehet próbálni a termékeket. Pl.: támaszbot, járókeret, stb.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


- nyolc = 0

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2021. október 15. péntek, Teréz napja van.
Ma van a(z) Látássérültek nemzetközi napja, Fehérbot napja.
Az év 41. hete és 288. napja.
Holnap Gál napja lesz.

1848. Szegedi vérengzés. Két ittas nemzetőr által terjesztett azon álhírre, hogy szerviánusok közelednek, fosztogatás és vérengzés kezdetett, melyet csak 60 halott és sebesült árán lehetett elfojtani.


1946. Megindulnak a belföldi légi forgalom első járatait Budapest-Debrecen, illetve Budapest-Szombathely között.


Nagy László: Dióverés

" Elsuhogott az a füttyös
sárgarigó is délre.
Sárgul az árva diófa
zöld terebélye.

Levelek lengnek, akár a
színarany rigószárnyak,
elszállnak ők is a szélben
puszta határnak.

Áll a diófa, és érett
kincsei válnak tőle;
szellő ha bántja az ágat,
buknak a földre.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kettő mínusz hat = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 310
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com