Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Szignál -
36
hallgató

A Tesco-MPB együttműködés az Év Társadalmi Befektetési Programja

- 2013. október 17. 12:25 - 1775 megtekintés

Rendkívül megtisztelő elismerésekben részesült a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) arany fokozatú támogatója, a Tesco-Global Áruházak Zrt, amely négy díjat is kapott a társadalmi felelősségvállalás területen.

A Magyar Adományozói Fórum döntése értelmében a Tesco-MPB együttműködés volt idén az Év Társadalmi Befektetési Programja. A Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program kategóriában ez az együttműködés szerezte meg a második helyet.

A Tesco társadalmi felelősségvállalási tevékenységét további két díjjal is elismerték: a vállat használhatja a Felelős Támogató Védjegyet, és mivel magyarországi áruházaiban összesen több mint 1500 megváltozott munkaképességű embert foglalkoztat, immár másodszor vehette át a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést is.

„Az októberben átvett elismerések az egyik legjobb visszaigazolását jelentik annak, hogy hosszú távú gondolkodással, integrált, a munkatársak és az érintettek bevonására épülő programokkal valódi eredményeket lehet elérni” mondta Iglódi-Csató Judit, marketing és vállalati kapcsolati igazgató.

A Tesco és Magyar Paralimpiai Bizottság közötti partneri kapcsolat egy több évre szóló stratégiai partnerség, amelynek során a paralimpiai programok közvetlen támogatása mellett a vállalat kiemelt figyelmet fordít arra is, hogy a paralimpia szellemisége, a fogyatékkal élő sportolók példaértékű teljesítménye minél szélesebb nyilvánossághoz eljusson.

A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása is évek óta kiemelt figyelmet kap a Tescónál. A negyedik alkalommal átadott Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést a Tesco idén immár másodszor nyerte el. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány által közösen odaítélt díjjal kapcsolatban Tatár-Kiss Klára, a Tesco országos személyzeti igazgatója elmondta, hogy a cég széles körű együttműködést alakított ki civil szervezetekkel. „Már a toborzási folyamat során, illetve sok esetben a kiválasztásnál is a témában megfelelő tapasztalattal rendelkező alapítványok és civil szervezetek segítségét vesszük igénybe annak érdekében, hogy a lehető legjobb feltételeket tudjuk nyújtani megváltozott munkaképességű munkatársainknak” – tette hozzá Tatár-Kiss Klára.

Az MPB gratulál arany fokozatú támogatójának a fantasztikus elismerésekhez, és köszönetét fejezi ki azért a kiemelt figyelemért és törődésért, amellyel a Tesco a paralimpiai mozgalom mindennapjait nyomon követi!

Forrás a Magyar Paralimpiai Bizottság facebook oldala.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


kettő + = 3

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 6. szerda, Csaba napja van.
Az év 27. hete és 187. napja.
Holnap Apollónia napja lesz.

1437. Veszélyes lázadás támadt a parasztok közt Erdélyben, mely a Királyhágón innen is elterjedt néhány megyében. Főbb okai ezek voltak: hittérítés, az egyházi dézsmának készpénzben és pedig jobb értékűben szedése, és az így fizetni vonakodóknak 3 gíra birsággal és egyházi átkokkal fenyítése, a jobbágyok költözésének akadályozása.


1706. Rákóczi felesége, közvetítési kísérletének kudarca után, elhagyja Érsekújvárt. (A csehországi Karlsbadba utazik.)


1906. június 24- július 6. Négyezer bányász sztrájkol Salgótarjánban (Nógrád vármegye) munkaviszonyaik megjavításáért.


Erdélyi József: Nyári dal

"Csakhogy itt van, itt a nyár;
csakhogy engem itt talál:
csakhogy a tél s a tavasz,-
nem vitt el az a ravasz.
Itt a nyár, itt a nyár;
egy üveg sör s egy pohár,
itt van az asztalomon,
s iszok mint bölcs Salamon..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


három mínusz kettő = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com