Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Műsorajánlat -
24
hallgató

Az Én Belső Szín-Házam

- 2012. május 7. 19:29 - 873 megtekintés

A MOSTart Nemzetközi Kulturális Közhasznú Egyesület és a II. Rákóczi Ferenc Fővárosi Gyakorló Közgazdasági Szakközépiskola szeretettel meghívja Önt a Az Én Belső Szín-Házam Inkluzív pedagógia, drámapedagógia és színházi tevékenység fogyatékkal élő célcsoportokkal c. országos szakmai konferenciára és a Kapcsolda tematikus projektre.
Helyszín: II. Rákóczi Ferenc Fővárosi Gyakorló Közgazdasági Szakközépiskola – 1075 Budapest Wesselényi u. 38. Időpont: 2012. május 14. 12.00-16.30

A konferencia és a Kapcsolda tematikus projekt célja, hogy valós társadalmi és szakmai párbeszédet indítson el a fogyatékkal élők, a velük foglalkozó – elsősorban a drámapedagógia, a színház, az inkluzív pedagógia és a művészeti-nevelés terén dolgozó – szakemberek, valamint az őket körülvevő társadalmi többség tagjai között.

Részletes program: 12.00 – 12.15: Megnyitó A Kapcsoldától az Én Belső Szín-Házam szakmai programig – köszöntő és bemutatkozás Előadó: Vásárhelyi Virág, a II. Rákóczi Ferenc Fővárosi Gyakorló Közgazdasági Szakközépiskola – Kapcsolda projektvezetője

12.15 – 14.45: Szakmai előadások

12.15 – 12.45: Üzenet a felhőkről – A mozdulat és az érintés ereje Előadók: Rédli Éva és Szélpál Stefi, Felhőjárók Drámacsoport és Mozdulatszínház művészeti vezetői

12.45 – 13.15: „Sohasem látott élmény – színjáték a sötétben” Előadó: Máj Kriszta, a Vakrepülés Színtársulat művészeti vezetője

13.15 – 13.45: Hidak – kapcsolat a művészeteken keresztül az épek világával Előadó: Bőti Mariann, a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Speciális Szakiskola igazgatóhelyettese

13.45 – 14.15: Mesét Másként – A mese és a drámapedagógia együttes használatának hatása az integrációban Előadó: Kerekes Valéria, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar Általános Gyógypedagógiai Tanszék főiskolai tanársegédje

14.15 – 14.45: 4T – Through Theatre To Talents, nemzetközi jó gyakorlatok a fogyatékkal élő személyek művészeti nevelésében Előadó: Varga Anett, a MOSTart NKKE nemzetközi projektkoordinátora

14.45 – 15.30: Műhely-beszélgetés Miért hívtuk életre Az Én Belső Szín-Házam konferenciát és tematikus projektet? – Egy hazai szakmai-hálózat előnyeiről és hosszú távú működtetésének feltételeiről.

A műhely-beszélgetés során a résztvevő szakemberek, intézmények különböző szakmai és egyéb igényeinek felmérését követően segítséget szeretnénk nyújtani egy jövőbeli hazai NETWORK – szakmai hálózat – létrehozásához. A rendezvényen bemutatásra kerülő 4T – Through Theatre To Talents – nemzetközi program révén az érdeklődők számára lehetőség adódik a helyben végzett szakmai munkák nemzetközi áramba való bekapcsolásába is. A beszélgetést Varga Anett, a MOSTart NKKE nemzetközi projektkoordinátora vezeti majd.

15.30 – 16.10: Mese Másként – hospitálási lehetőség Kerekes Valéria Mese Másként – A mese és a drámapedagógia együttes használatának hatása az integrációban c. előadásában bemutatott jó gyakorlatának, a mese és a drámapedagógia módszerének együttes hatását a Kapcsolda program keretében zajló bemutató-foglalkozáson közvetlenül is megtapasztalhatjuk.

16.20: Konferencia zárása és a Kapcsolda tematikus projekt keretében elkészült Én Belső Szín-Házam mandalájának megtekintése.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet itt érhet el.

A rendezvény az Európai Unió Élethosszig Tartó Tanulás programjának Leonardo Tanulási Kapcsolatok projekttámogatásával jön létre.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


9 - egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 7. csütörtök, Apollónia napja van.
Az év 27. hete és 188. napja.
Holnap Ellák napja lesz.

1357. Ragusa aláveti magát a magyar koronának. Ragusa városa követei szerződésre lépnek N. Lajossal, mely szerint a város a magyar korona oltalma alatt áll, s ezért évenként 500 aranyat fizet; de a király magyar helyőrséget és ispánt nem fog adni a városnak.


1607. A király (a bécsi béke sérelmével, mert annak rendelkezése szerint nádort kellene választani) kinevezi Forgách Ferenc esztergomi érseket magyarországi királyi helytartóvá. (1608-ig viseli tisztségét.)


Radnóti Miklós: Július

Düh csikarja fenn a felhőt,
fintorog.
Nedves hajjal futkároznak
mezétlábas záporok.
Elfáradnak, földbe búnak,
este lett.
Tisztatestű hőség ül a
fényesarcú fák felett.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kettő plusz nyolc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com