Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Los Umbrellos - No tengo dinero
58
hallgató

Az Én Belső Szín-Házam

- 2012. május 7. 19:29 - 1276 megtekintés

A MOSTart Nemzetközi Kulturális Közhasznú Egyesület és a II. Rákóczi Ferenc Fővárosi Gyakorló Közgazdasági Szakközépiskola szeretettel meghívja Önt a Az Én Belső Szín-Házam Inkluzív pedagógia, drámapedagógia és színházi tevékenység fogyatékkal élő célcsoportokkal c. országos szakmai konferenciára és a Kapcsolda tematikus projektre.
Helyszín: II. Rákóczi Ferenc Fővárosi Gyakorló Közgazdasági Szakközépiskola – 1075 Budapest Wesselényi u. 38. Időpont: 2012. május 14. 12.00-16.30

A konferencia és a Kapcsolda tematikus projekt célja, hogy valós társadalmi és szakmai párbeszédet indítson el a fogyatékkal élők, a velük foglalkozó – elsősorban a drámapedagógia, a színház, az inkluzív pedagógia és a művészeti-nevelés terén dolgozó – szakemberek, valamint az őket körülvevő társadalmi többség tagjai között.

Részletes program: 12.00 – 12.15: Megnyitó A Kapcsoldától az Én Belső Szín-Házam szakmai programig – köszöntő és bemutatkozás Előadó: Vásárhelyi Virág, a II. Rákóczi Ferenc Fővárosi Gyakorló Közgazdasági Szakközépiskola – Kapcsolda projektvezetője

12.15 – 14.45: Szakmai előadások

12.15 – 12.45: Üzenet a felhőkről – A mozdulat és az érintés ereje Előadók: Rédli Éva és Szélpál Stefi, Felhőjárók Drámacsoport és Mozdulatszínház művészeti vezetői

12.45 – 13.15: „Sohasem látott élmény – színjáték a sötétben” Előadó: Máj Kriszta, a Vakrepülés Színtársulat művészeti vezetője

13.15 – 13.45: Hidak – kapcsolat a művészeteken keresztül az épek világával Előadó: Bőti Mariann, a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Speciális Szakiskola igazgatóhelyettese

13.45 – 14.15: Mesét Másként – A mese és a drámapedagógia együttes használatának hatása az integrációban Előadó: Kerekes Valéria, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar Általános Gyógypedagógiai Tanszék főiskolai tanársegédje

14.15 – 14.45: 4T – Through Theatre To Talents, nemzetközi jó gyakorlatok a fogyatékkal élő személyek művészeti nevelésében Előadó: Varga Anett, a MOSTart NKKE nemzetközi projektkoordinátora

14.45 – 15.30: Műhely-beszélgetés Miért hívtuk életre Az Én Belső Szín-Házam konferenciát és tematikus projektet? – Egy hazai szakmai-hálózat előnyeiről és hosszú távú működtetésének feltételeiről.

A műhely-beszélgetés során a résztvevő szakemberek, intézmények különböző szakmai és egyéb igényeinek felmérését követően segítséget szeretnénk nyújtani egy jövőbeli hazai NETWORK – szakmai hálózat – létrehozásához. A rendezvényen bemutatásra kerülő 4T – Through Theatre To Talents – nemzetközi program révén az érdeklődők számára lehetőség adódik a helyben végzett szakmai munkák nemzetközi áramba való bekapcsolásába is. A beszélgetést Varga Anett, a MOSTart NKKE nemzetközi projektkoordinátora vezeti majd.

15.30 – 16.10: Mese Másként – hospitálási lehetőség Kerekes Valéria Mese Másként – A mese és a drámapedagógia együttes használatának hatása az integrációban c. előadásában bemutatott jó gyakorlatának, a mese és a drámapedagógia módszerének együttes hatását a Kapcsolda program keretében zajló bemutató-foglalkozáson közvetlenül is megtapasztalhatjuk.

16.20: Konferencia zárása és a Kapcsolda tematikus projekt keretében elkészült Én Belső Szín-Házam mandalájának megtekintése.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet itt érhet el.

A rendezvény az Európai Unió Élethosszig Tartó Tanulás programjának Leonardo Tanulási Kapcsolatok projekttámogatásával jön létre.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


9 + kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: - Műsorvezetők: Haddad Henrik és Ricky
  A Magyar Médiaválogatott 2004-ben jött létre ismert emberek, zenészek, színészek, média személyiségek, sportolók részvételével. A válogatott tagjai évente 50-80 rendezvényen vesznek részt, és jelenlétük garancia a jó hangulatra. Nem csak sportolnak, de bármilyen eseményen szívesen vállalnak tevékeny részvételt: disznót vágnak, kolbászt töltenek, rekordokat állítanak fel és színpadi produkciókkal szórakoztatnak. A Médiaválogatott Sztártitkok Havi műsorunkban olyan sztárok vallanak titkaikról, mint pl. Tihanyi Tóth Csaba, Cozombolis, Ya Ou, Beleznay Endre, Sipos Tomi, Raul, Kefir, Palcsó Tomi, Békefi Viki, Vajtó Lajos, Fésűs Nelly, Lányi Lala, Szolnoki Peti, stb... A műsor részben napi aktualitás, részben pedig egy kicsit sport, egy kicsit magánélet, egy kicsit bulvár. Műsorvezetőnk Haddad Henrik és Ricky.
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 16:00: - Anonymous műsora
  Műsorunk az egyetemes és magyar színművészet jelentős személyiségeinek pályáját szeretné bemutatni. Ahol hozzáférhető riportok, esetleg kortársak nyilatkozatai, emlékiratok, hangfelvételek elérhetők ,ezeket is bemutatjuk . Nyílván ,mint minden ilyen műsor esetében, a teljességre csak törekedni tudunk, hiszen még közeli barátainkat sem ismerhetjük meg teljesen,egy régebben elhunyt legendás művész estében ez még nehezebb. Néha egy anekdóta többet mond, mint a tudományos értekezés. Az emlékezésekből ezek a nagyon jellemző történetek sem maradnak ki. Ja ,igen..Miért nevezem magam Anonymusnak? Talán mert én nem vagyok fontos. Legyen a művész arca a fontosabb... A műsorokhoz jó szórakozást kívánok Anonymus
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Műsorvezetők: Haddad Henrik és Ricky.
  A Magyar Médiaválogatott 2004-ben jött létre ismert emberek, zenészek, színészek, média személyiségek, sportolók részvételével. A válogatott tagjai évente 50-80 rendezvényen vesznek részt, és jelenlétük garancia a jó hangulatra. Nem csak sportolnak, de bármilyen eseményen szívesen vállalnak tevékeny részvételt: disznót vágnak, kolbászt töltenek, rekordokat állítanak fel és színpadi produkciókkal szórakoztatnak. A Médiaválogatott Sztártitkok Havi műsorunkban olyan sztárok vallanak titkaikról, mint pl. Tihanyi Tóth Csaba, Cozombolis, Ya Ou, Beleznay Endre, Sipos Tomi, Raul, Kefir, Palcsó Tomi, Békefi Viki, Vajtó Lajos, Fésűs Nelly, Lányi Lala, Szolnoki Peti, stb... A műsor részben napi aktualitás, részben pedig egy kicsit sport, egy kicsit magánélet, egy kicsit bulvár. Műsorvezetőnk Haddad Henrik és Ricky.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2024. június 13. csütörtök, Antal, Anett napja van.
Ma van a(z) Szent Antal ünnepe.
Az év 24. hete és 165. napja.
Holnap Vazul napja lesz.

1867. A Magyar Történelmi Társulat megalakulása. E napon tartott közgyűlésen felolvasták az alapszabályt. Elnökké gróf Mikó Imrét, 2-od elnökké Horváth Mihályt, 3-ad elnökké Ipolyi Arnoldot választották.


1969. Százhalombattán (Fejér m.) felavatták a hőerőművet és az olajfinomítót.


Weöres Sándor: Eresz alól

Eresz alól fecskefia ide néz, oda néz:
van-e hernyó, hosszú kukac, ízesebb, mint a méz?
Csőrét nyitja ám,
buzgón, szaporán.
Kis bendőbe mindenféle belefér igazán.

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kettő mínusz nyolc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 324

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com