Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Hírek -
26
hallgató

Egy újabb narrált előadás

- 2015. szeptember 18. 6:56 - 1864 megtekintés

A Pesti Magyar Színház tájékoztatja a nagy közönséget, hogy 2015. október 2-án 19:00-kor Arnold Wesker: A konyha című bemutató előadást audio-narrációval tesszük akadálymentessé a vakok és gyengénlátók számára.

Egy kis ízelítő A konyhából Harminc ember összezárva egy étterem konyhájában. Szakácsok, cukrászok, pincérnők, séf, tulajdonos és takarító – harminc különböző sors, különböző származás, de egy cél mindenekfölött: hogy a vendég maradéktalanul elégedett legyen. Wesker konyhája úgy működik, mint egy laboratórium: kicsiben modellezi a társadalom működését, ahol mindig meglesznek a főnökök, mások pedig örök életükre beosztottak maradnak. Ám egy ilyen, hibátlannak és óramű pontosságúnak tűnő rendszerben elkerülhetetlenek az összetűzések. Hőseink hús-vér emberek, akik szeretnek és gyűlölnek, simogatnak és marnak, meghunyászkodnak és lázadnak, azaz olyanok, mint akármelyikünk: csupán próbálnak boldogok lenni. Rendező: Lengyel Ferenc Szereplők: Ágoston Péter, Balsai Móni, Bede Fazekas Anna, Benkő Nóra, Eperjes Károly, Farkas Nóra, Figeczki Vanda, Fillár István, Gáspár Kata, Gémes Antos, Horváth Illés, Hunyadkürti István, Jegercsik Csaba, Kálid Artúr, Kadlót Zsófia, Kiss Anna Laura, Pavletits Béla, Rancsó Dezső, Szűcs Sándor, Tahi József, Takács Géza, Tordy Géza, Tóth Éva, Tóth Sándor, Tóth Zsuzsanna, Schmidt Sára, Simon Andrea, Szatmári Attila, Szőke Richárd, Yu Debin A technikai berendezésről A 2015/2016-os évadtól a Pesti Magyar Színház a Sennheiser Audio Partner Kft. segítségével teszi akadálymentessé a színházi programjait a látássérült közönség számára. Az audio specialista Sennheiser MobileConnect rendszere a legelső olyan megoldás, amely élő hangot közvetít a mobileszközökhöz. Ez az univerzális rendszer wi-fi kapcsolaton keresztül streaming formátumban és tökéletes szájszinkronnal továbbítja az audio tartalmakat a felhasználó okostelefonjához, amely egy alkalmazás segítségével rögtön mobil vevőegységgé alakul át. Az iOS applikáció ingyenesen tölthető le innen: https://itunes.apple.com/us/app/sennheiser-mobileconnect/id848127271?mt=8 Az android applikáció ingyenesen tölthető le innen: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.sennheiser.sst.mobileconnect Amennyiben a színházba látogató nem rendelkezik olyan mobileszközzel, amelyre az applikáció letölthető lenne, úgy a mobileszközök ingyenes kölcsönzését a Pesti Magyar Színház biztosítja. Az eszközök korlátozott számban használhatók, ezért kérjük, részvételi szándékát jelezze! Jegyár: 2600 Ft, melyből a látássérülteknek -50%-ot, kísérőiknek pedig -25% kedvezményt biztosítanak. Jegyigénylés és részletes információk: Tóth Cecília, társadalmi felelősségvállalási referens e-mail: akadalymentesites@mszinhaz.hu

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


9 + = tizennyolc

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kettő szorozva egy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com