Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Hírek -
22
hallgató

Elmarad! VI. Szekszárdi Utcai Vigasságok Budapesten

- 2014. szeptember 10. 20:07 - 2094 megtekintés

Programok sora várta volna az angyalföldieket és érdeklődőket 2014. szeptember 13. 11-18 óra között a XIII. kerületi Szekszárdi utcában, ahol közös sátorban egész napos programmal várta volna a nagy közönséget a rádiónkat üzemeltető Net-média Alapítvány, valamint a Vakrepülés Színtársulat. A szervezők szeptember 12-én délelőtt a várható nagy esőzések miatt lemondták a rendezvényt, így a következő esemény 2014. második szeptemberében lesz megszervezve!

Sátrunkban megismerkedhettek volna a szervezetek munkáival, a rádiózás rejtelmeivel, valamint a Vakrepülés segítségével Áramszünet címmel szórakoztató formában ismerkedhettek meg a látássérültek mindennapjaival az arra látogatók. A szerencsésebbek hozzá juthattak Máj Kriszta, a Vakrepülés színtársulat tagjának CD-jéhez is; a Vak vagányok c. film főcím dalának énekese ugyanis egyedi cd-vel érkezik a helyszínre, valamint többször is fellép élőben a Szekszárdi utcai színpadon. Reméljük, hogy jövőre részt tudunk venni az eseményen és mégtöbb interakcióval tudjuk várni mi is hallgatóinkat. Ízelítőként ezen programokat mosta el az eső: NAGYSZÍNPAD: 11:00 Zuglói majorett csoport és a Pomázi Tűzoltózenakar 12:00 Bitram Jóga Újpest bemutatója 12:20 Rock&Roll Show a 4. muskétással 12:45 1 és 1/2 Fecó bohócok 13:15 AnikoDance Sportegyesület 13:45 Főzőverseny eredményhirdetése 14:00 PA-DÖ-DÖ 15:00 Arcfestő verseny eredményhirdetése 15:15 Éles István műsora 16:00 Csuka Mónika énekiskola bemutatója 16:40 Varga Ferenc József 17:15 DANZA Táncstúdió bemutatója 17:45 Moldvai Táncszínház bemutatója KULINÁLIS CENTRUM: Kézműves sörök, pálinkakóstoló Konyhabutik: receptbörze, 3D konyhatervezés, ASZE élelmiszer bolt termelő áron árusít, NOLINARI olasz királyi kávé kóstoltatás, lángos, kemencében sült kenyérlángos, parázson sült kürtős kalács, NEINER szekszárdi bortermelő kóstolója, magyar termelőktől kóstoltatással egybekötött sajt, zöldség, lekvár… vásár EGÉSZSÉG CENTRUM: Biolabor: szívstresszmérés, állapotfelmérés Natúrliget: Magyar Vöröskereszt XIII. kerületi szervezete – vérnyomás mérés, vércukorszint mérés, vízháztartás mérés Egészségtérkép: oxigénterápia, stresszmérés, Clear Water Kft. bemutatója, ingyenes kóstoltatás, BIKRAM Jóga Újpest bemutató és tanácsadás, ingyenes haj- és hajas fejbőrvizsgálat GYERMEK JÁTSZÓ CENTRUM: Ugrálóvár, autós motoros óvoda, tűzoltófecskendő bemutató, XIII. Kerületi Hagyományőrző Önkéntes Tűzoltó Egyesület bemutatója ENERGIA CENTRUM: SCHERMANN Kft. LED-bemutatója, energia gazdasági számítás, energia tanácsadás UTCA: Pörköltfőző verseny: keressük a Szekszárdi utca főszakácsát Aszfaltrajzverseny, kisautók és kismotorok gyerekeknek, lufidíszítés, homokfestés, gyöngyfűzés, arcfestés Aktuális és frissített információk a rendezvény honlapján, valamint facebook eseményén olvashatóak.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


- öt = 1

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 9:00: - Zsuffa Péter műsora két órán keresztül
  Zsuffa Péter 1998-ban kezdett rádiózni Egerben a Rádió7 101.9-en. Akkor egy 3 fős stábbal indult a Starsky és Hutch Jazz Klub.

  Az idők folyamán sokminden változott, így a csapat is a műsor is más lett, de egy dologban 1998-óta nincs változás.
  Ebben a 2 órás Zsuffa Péter Jazz Klubban mindig a lehető legjobb zenék szólnak a világ legjobb jazz-muzsikusaitól.
  Zsuffa Péter a jazz műfaj egyik leglelkesebb hazai szakértője és kutatója. Műsora alap a jazz műsorok palettáján, ha kikapcsolódni szeretnél és elfelejteni a mindennapok rohanását; ez az amit keresel.
 • 11:00: Szevasztok - Szicsó (Gárdonyi Szilárd) fiatalos "bolondos" műsora, ahol a jókedv-kacagás a lényeg. Az önfeledt poénkodás a hallgatók szórakoztatását hivatott elősegíteni.
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - a Hobby Rádió informatikai magazinja (a pénteki műsor ismétlése)

  Érdeklik önt az informatikai újdonságok? Szeretne naprakész információkat kapni a szoftverek akadálymentességéről? Szeretne képben lenni az IT világ fontosabb történéseivel? Ha ezekből legalább egyre igen a válasz, hallgassa a műsort minden pénteken 8-tól (ismétlésként este 20-tól) a Hobby rádióban!

  Rövid bemutatók, interjúk, érdekes beszélgetések. Az önfelett szórakoztatást a három házmester biztosítja: Bojtor Zoltán, Rauch Róbert és Szakács Máté.

  Gépház - Kopogjon be hozzzánk!

 • 16:00: US fever show - listavezető dalok Amerikából két órán keresztül
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: - a HELMA beszélgetős irodalmi műsora. Szerzők és könyveik bemutatása. - Műsorvezetők: Pregh Balázs és Dvariecki Bálint
  A HELMA kiadónál megjelenő szerzők és azok köteteinek bemutatása.

  Izgalmas és érdekes szerzőkkel és kötetekkel ismerkedhet meg a hallgatóság.

  Ha szereted a könyveket, szeretnél a szerzők életébe bekapcsolódni, akkor itt a helyed nálunk!

  Az adások 40-60 perces időtartamban mutatják be az aktuális vendégünket, írói munkásságát.

  A két műsorvezető Pregh Balázs és Dvariecki Bálint vár mindenkit szeretettel!

  Keresd hangoskönyveinket a www.helma.hu web-oldalon.
  A HELMA Facebook oldala
 • 21:00: - Zsuffa Péter műsora két órán keresztül
  Zsuffa Péter 1998-ban kezdett rádiózni Egerben a Rádió7 101.9-en. Akkor egy 3 fős stábbal indult a Starsky és Hutch Jazz Klub.

  Az idők folyamán sokminden változott, így a csapat is a műsor is más lett, de egy dologban 1998-óta nincs változás.
  Ebben a 2 órás Zsuffa Péter Jazz Klubban mindig a lehető legjobb zenék szólnak a világ legjobb jazz-muzsikusaitól.
  Zsuffa Péter a jazz műfaj egyik leglelkesebb hazai szakértője és kutatója. Műsora alap a jazz műsorok palettáján, ha kikapcsolódni szeretnél és elfelejteni a mindennapok rohanását; ez az amit keresel.
 • 23:00: Szevasztok - Szicsó (Gárdonyi Szilárd) fiatalos "bolondos" műsora, ahol a jókedv-kacagás a lényeg. Az önfeledt poénkodás a hallgatók szórakoztatását hivatott elősegíteni.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 26. vasárnap, János, Pál napja van.
Ma van a(z) Drog ellenes nap, Közalkalmazottak napja.
Az év 25. hete és 177. napja.
Holnap László napja lesz.

1092. Külföldi krónikák nagy földrengésről emlékeznek. Az egyik szerint e napon nagy földrengés volt Magyarországon hol városok dőltek romba. A másik így ír: "Nagy földrengés pusztított, hegy omlott a Dunába, s a medrét megváltoztatta, más felé új hegy emelkedett, nagy tó keletkezett."


1848. A király alteregójává István főherceget nevezi és a lázadást kárhoztatja. V. Ferdinánd király betegeskedésének időtartamára István főherceg királyi helytartót bízta meg az országgyűlés megnyitásával, a törvények megerősítésével, és annak kijelentésével, hogy Ő a törvényekkel ellenkező lázításokat és háborgatásokat kárhoztatja.


Heltai Jenő: Nyári éjszaka

"...Emlékszem egy édes, nyári éjszakára
Ezüstösen tűzött le a hold sugára.
A legszebb asszonnyal sétálgattam együtt,
Akácfa virágát együtt tépegettük.
Fülébe susogtam balgán udvarolva,
Pedig ölelhettem, csókolhattam volna!
Meg sem is öleltem, meg sem is csókoltam,
Istenem, istenem, de húszéves voltam!"

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat mínusz egy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com