Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Korál - A szeretet koldusai
32
hallgató

Esélyek utcája Újbudán

- 2016. december 17. 5:53 - 1149 megtekintés

Az Esélyek utcája egy újbudai kezdeményezés, amihez ez év nyarán a VGYKE is csatlakozott. A kezdeményezésben Újbuda Önkormányzata, a kerületben tevékenykedő civilek és a kerületben működő cégek vesznek részt.

A Gárdonyi téren, a B32-ben tartott szakmai programon bemutatkozott a kezdeményezés mindhárom szektorának minden szereplője. A VGYKE részéről Fodor Ágnes, az Egyesület elnöke és Mészáros Ágnes, az Egyesület alelnöke vett részt. A rendezvényen minden szereplőnek alkalma nyílt elbeszélgetni egymással, így a VGYKE két vezetője számos kerületi céggel és intézményvezetővel beszélt. Azon túl, hogy a VGYKE általános céljairól is beszéltek, elmondták milyen területen keresik az együttműködő partnereket. Bemutatkozásukban kiemelték, hogy a VGYKE szívesen csatlakozna a cégeknél és intézményeknél működtetett érzékenyítő programokhoz, illetve ahol még nincs ilyen, ott segítenének kialakítani. Az Egyesület masszázsszolgáltatása is szívesen kitelepülne a kerületi cégekhez, ezzel járulva hozzá a munkavállalóknak nyújtott regenerációs szolgáltatások bővítéséhez. Ezen kívül, a kerületben működő Lámpás Klub is nagyon-nagy örömmel fogadna sokféle segítséget, akár jelentéktelennek tűnő dolgokban is. Például nyitottak lennének a programjaikhoz a helyszínfelajánlásokra, mely az egyik legnagyobb problémájuk a megalakulásuk óta. Számos más programban is várják a kerületi intézmények és cégek csatlakozását a Klub akár kisebb, akár nagyobb tevékenységéhez, melyek ügyében a kerületi szervezőket lehet felkeresni a lampas.ujbuda@gmail.com címen.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


öt + = 12

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 24. péntek, Iván napja van.
Az év 25. hete és 175. napja.
Holnap Vilmos napja lesz.

1487. Mátyás király sohasem rovott ki a jobbágyokra önkényesen adót. Ha szorultsága nagy volt és az idő rövidsége miatt országgyűlést nem tarthatott, akkor oly eljárást követett, hogy az egyházi és világi országnagyok által szavaztatta meg a kapunként egy arany forintot kitevő adót.


1833. Gróf Széchenyi István a vaskapui sziklarepesztéshez szánt kormánybiztos. Végre erre is szántak Bécsben némi költséget. Az irányításra Széchényi Istvánt választották. Naplója szerint július 8-án indult rendeltetési helyére az I. Ferenc nevű gőzhajó, s október 8.-án érkezett Pestre.


"Tüzit megrakatta világos Szent János.
Fehirhaju Magyar Ilona
haján fölyü gyöngykoszorú, gyöngy.

Jelenti magát Jézus
három esztendőben.
Jézus magát úgy jelentgeti már...."

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét mínusz kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com