Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


budapest bár (Lovasi András) - Hajnali ének
28
hallgató

„Fények vakondja” 4.

- 2014. augusztus 26. 12:40 - 1969 megtekintés

A Szolnoki Vakok Szervezetének irodalmi pályázata – immáron negyedik alkalommal.

Pályázat kiírója: Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete Pályázat célja: Országos irodalmi verseny amatőr írók részére. A pályázatban elsősorban valós élményeken alapuló, esetleg fiktív születésnapi események novellában való megörökítését várják a kiírók, természetesen a „Fények Vakondja” humoros, ironikus szemével megírva. Itt a lehetőség, hogy a pályázók írásos emléket állítsanak egy fontos napnak, a család életében, mely emléket a humor vidámít, az irónia díszít. A pályázat beadása: 2014. augusztus 11 és 2014. szeptember 22. között folyamatos. Pályázat címe: „Fények vakondja 4.” Az irodalmi versenyt az elhunyt látássérült költő, Kerekes Gézára emlékezve hirdeti meg a szervezet. A pályázat benyújtásának módja: Csak elektronikusan a info@jnszmvakok.hu címre. A pályaműveket magyar nyelven, Word dokumentum (*.doc) formátumban várják, melyek terjedelme ne legyen több 3 oldalnál, Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel. Az idei évben kizárólag prózában várnak pályaműveket. Pályázók köre: Bárki (Pályázatokat csak magyar nyelven fogad el a kiíró.) Díjazás: az első három helyezett értékes jutalomban részesül. A pályázók műveit szakmai zsűri bírálja el. A zsűritagok elé a pályamunkák csak jeligével ellátva kerülnek, a jeligéhez tartozó személy kilétét a zsűri is a bírálat végén ismerheti meg. Ehhez kérnek minden pályázót a kiírók, hogy válasszon magának egy jeligét és egy „biztonsági” pótjeligét is. A verseny végeredményének kihirdetésére 2014 novemberében Szolnokon kerül sor, az egyesület kulturális rendezvényén, amelyet megalakulásának 10 éves évfordulója alkalmából szerveznek meg. A pályázókat az eredményhirdetésről elektronikus úton kiküldött meghívóval értesítik. A győztes pályamű a rendezvényen előadásra kerül. A beérkezett alkotásokat az egyesület honlapján is közlik (www.jnszmvakok.hu), ahol a közönség szavazatai alapján is eredményt hirdetnek. A közönségszavazás nyertese külön jutalomban részesül. A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető: Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete 5000 Szolnok, Móra F. u. 15. fsz/12. Telefon: 06-56/514-085 E-mail: info@jnszmvakok.hu Honlap: www.jnszmvakok.hu

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


9 - = kettő

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


öt plusz kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com