Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Kalendárium -
57
hallgató

„Fények vakondja” 4.

- 2014. augusztus 26. 12:40 - 2191 megtekintés

A Szolnoki Vakok Szervezetének irodalmi pályázata – immáron negyedik alkalommal.

Pályázat kiírója: Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete Pályázat célja: Országos irodalmi verseny amatőr írók részére. A pályázatban elsősorban valós élményeken alapuló, esetleg fiktív születésnapi események novellában való megörökítését várják a kiírók, természetesen a „Fények Vakondja” humoros, ironikus szemével megírva. Itt a lehetőség, hogy a pályázók írásos emléket állítsanak egy fontos napnak, a család életében, mely emléket a humor vidámít, az irónia díszít. A pályázat beadása: 2014. augusztus 11 és 2014. szeptember 22. között folyamatos. Pályázat címe: „Fények vakondja 4.” Az irodalmi versenyt az elhunyt látássérült költő, Kerekes Gézára emlékezve hirdeti meg a szervezet. A pályázat benyújtásának módja: Csak elektronikusan a info@jnszmvakok.hu címre. A pályaműveket magyar nyelven, Word dokumentum (*.doc) formátumban várják, melyek terjedelme ne legyen több 3 oldalnál, Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel. Az idei évben kizárólag prózában várnak pályaműveket. Pályázók köre: Bárki (Pályázatokat csak magyar nyelven fogad el a kiíró.) Díjazás: az első három helyezett értékes jutalomban részesül. A pályázók műveit szakmai zsűri bírálja el. A zsűritagok elé a pályamunkák csak jeligével ellátva kerülnek, a jeligéhez tartozó személy kilétét a zsűri is a bírálat végén ismerheti meg. Ehhez kérnek minden pályázót a kiírók, hogy válasszon magának egy jeligét és egy „biztonsági” pótjeligét is. A verseny végeredményének kihirdetésére 2014 novemberében Szolnokon kerül sor, az egyesület kulturális rendezvényén, amelyet megalakulásának 10 éves évfordulója alkalmából szerveznek meg. A pályázókat az eredményhirdetésről elektronikus úton kiküldött meghívóval értesítik. A győztes pályamű a rendezvényen előadásra kerül. A beérkezett alkotásokat az egyesület honlapján is közlik (www.jnszmvakok.hu), ahol a közönség szavazatai alapján is eredményt hirdetnek. A közönségszavazás nyertese külön jutalomban részesül. A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető: Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete 5000 Szolnok, Móra F. u. 15. fsz/12. Telefon: 06-56/514-085 E-mail: info@jnszmvakok.hu Honlap: www.jnszmvakok.hu

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


9 * három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2023. június 2. péntek, Kármen, Anita napja van.
Az év 22. hete és 153. napja.
Holnap Klotild napja lesz.

1247. IV. Béla a János-vitézeknek adományozta a szörényi földet és Kúnországot, azaz: Moldvát, és Havasalföldet az Olt folyóig, következő föltételek alatt: az elpusztult birtokot kötelesek külföldről népesíteni.


1753. A Hódmezővásárhelyen kirobbant fegyveres felkelést a megyei hatóságok katonasággal elnyomják.


Radnóti Miklós: Június

Nézz csak körül, most dél van és csodát látsz,
az ég derűs, nincs homlokán redő,
utak mentén virágzik mind az ákác,
a csermelynek arany taréja nő
s a fényes levegőbe villogó
jeleket ír egy lustán hősködő
gyémántos testű nagy szitakötő.

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


öt mínusz öt = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 317

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com