Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Korál - A szeretet koldusai
31
hallgató

Figyelemmel az egészségért

- 2012. február 17. 18:53 - 2334 megtekintés

Évente nők százai halnak meg a mellrák következtében csak hazánkban.

Évente nők százai halnak meg csak hazánk területén azért, mert nem veszik komolyan a mammográfiás vizsgálat eredményét. Idén tizedik alkalommal rendezik meg az Egészség hídja nevű rendezvényt.  Évente kétezer nő veszíti életét hazánkban azért, mert nem fedezték fel idejében nála a mellrákot, ezért idén ismét megrendezik az Egészség hídja nevű rendezvényt, melynek fő célja, hogy felhívja a nők figyelmét arra, figyeljenek magukra, az egészségükre. Az önvizsgálattal és a szűrővizsgálatokkal idejében fel lehet fedezni ezt a betegséget, ráadásul, ha időben felfedezik a problémát, szinte száz százalékos a gyógyulás esélye. A mozgalomnak missziója, hogy arra ösztönözze a nőket: figyeljenek magukra. Több ezer 40 évesnél idősebb nőt hívnak be évente szűrésre, közülük több mint 2500 embert hívnak vissza, mert valamit találtak, amit tüzetesebben ki kell vizsgálni, ám akár hatszázan is figyelmen kívül hagyják a visszahívást. Ungár Anikó szerint – aki a kampány egyik mentora és arca – arról sem lehet beszélni, hogy a mellplasztika ötlete riasztaná el a nőket, hiszen szinte ez manapság már rdivatr1; a kisebb, nagyobb mell elérése érdekében.  rAz élet több annál, semhogy egy heg miatt lemondjak rólar1; r11; jelentette ki. A rendezők minden nőt várnak Október 2-án délután hattól a Széchenyi téren, az MTA előtt, ahol programokkal és szűrővizsgálatokkal várják az érdeklődőket. Este nyolc körül átsétálnak a résztvevők a hídon a figyelemfelkeltés érdekében.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


+ 4 = nyolc

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 24. péntek, Iván napja van.
Az év 25. hete és 175. napja.
Holnap Vilmos napja lesz.

1487. Mátyás király sohasem rovott ki a jobbágyokra önkényesen adót. Ha szorultsága nagy volt és az idő rövidsége miatt országgyűlést nem tarthatott, akkor oly eljárást követett, hogy az egyházi és világi országnagyok által szavaztatta meg a kapunként egy arany forintot kitevő adót.


1833. Gróf Széchenyi István a vaskapui sziklarepesztéshez szánt kormánybiztos. Végre erre is szántak Bécsben némi költséget. Az irányításra Széchényi Istvánt választották. Naplója szerint július 8-án indult rendeltetési helyére az I. Ferenc nevű gőzhajó, s október 8.-án érkezett Pestre.


"Tüzit megrakatta világos Szent János.
Fehirhaju Magyar Ilona
haján fölyü gyöngykoszorú, gyöngy.

Jelenti magát Jézus
három esztendőben.
Jézus magát úgy jelentgeti már...."

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat szorozva hat = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com