Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ossian - Rock and roll lány
36
hallgató

Fogyatékkal élőknek utazási kedvezmény

- 2009. november 4. 15:22 - 3566 megtekintés

A Police Taxi új kedvezményes csomagot vezetett be, melynek reklámkampányában rádiónk is részt vesz.

“-A fogyatékos embereket kiemelten kedvezményben részesítjük a diákok és a nyugdíjasok mellet, mert ezek a réteget, akik a legjobban rá vannak szorulva a plusz lehetőségekre,és mi ezzel szeretnék hozzájárulni az kedvezőbb életkörülményiekhez. -Többet szeretnénk nyújtani, abban hogy megpróbálunk ebben a rohanó és anyagias világban kicsit ember központúbb taxitársaságot létrehozni, -A kedvezmények igénybe vétele egyszerűen a diák ill nyugdíjas ill fogyatékosságot igazoló okiratfelmutatásával vehetők igénybe.” – mondta el kérdésünkre a társaság szóvivője.

A társaság fuvarszervezéssel foglalkozik, és egy újfajta szakmai koncepció alapján kíván tevékenyen részt venni elsősorban a budapesti taxi piacon.

A rendőri múltra való tekintettel biztosítják cégük egyediségét és megbízhatóságát a többi taxi társasággal szemben.
Nonstop fuvarszolgáltatást végeznek a nap 24 órájában, melynek igénybevételét ezúton tisztelettel felajánljuk.
Cégek reptéri és városi fuvarozásra specializálódott. Utasaikat a reptéren sofőrjeik táblával fogadják, és a gépjárműhöz kísérik. Kollégáik figyelemmel kísérik a járatok érkezését, így mindig időben állnak a megrendelőik rendelkezésére, a járatok esetleges késéséért anyagi felelősség nem terheli ügyfeleiket.
Személyszállítás mellett a Police-Taxi csomag- és értékszállításra is igénybe vehető az ország egész területén.
Társaságuk célja az utasok színvonalas és hatékony kiszolgálása. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztenek és fejlődnek, mely biztosítja számukra, hogy rövid időn belül piacvezető szerepet tölthessenek be a budapesti taxi piacon.

Szolgáltatás minősége:

Alakulási koncepció, hogy utasaik ne csak kényelmesen, de kellemes légkörben is utazhassanak. Éppen ezért a legtöbb sofőr beszél angol nyelven, városismerete kitűnő, viselkedése, öltözete az alapvető normáknak megfelelő.
A szállítás mellett készséggel állnak utasaik rendelkezésére: segítséget nyújtanak megfelelő szállás foglalásában, csomagjaik„cipelésében”, személyes ügyeik intézésében, átadják a várossal, a szokásokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, vállalják továbbá szabadidős programok szervezését (autós városnézés, termálfürdők látogatása, kirándulás vidéken, stb.).
Csomagok szállításakor szem előtt tartják ügyfeleik érdekeit. Igyekeznek a legrövidebb határidőn belül kézbesíteni, s amellett, hogy garanciát vállalnak az általuk szállított csomagokra, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező sofőrjeik biztosítják a maximális biztonságot, diszkréciót.
Speciális esetekben, cégük imázsának megfelelően, fegyvertartási engedéllyel rendelkező, jól képzett, okleveles személy és vagyonőrök végzik a fuvarozást.

Gépjárműparkuk:

Gépjárműveikegytől egyig kifogástalan műszaki állapotú,felsőkategóriás, nagy, kényelmes, légkondicionált nyugati autók, multimédiával felszerelve. PL: Mercedes E 210, E211,124; VW Passat; Skoda Superb. A taxi társaság felkészült a különleges igények kielégítésére is. Alvállalkozóiktól rendelhető kisbusz NI. nagybusz. Járműparkuk jelenleg 20 autóbuszból áll, az egyszerűtől a teljes extrával felszereltig, az 5-120 férőhelyet nyújtó buszokig igen változatos a paletta. Járműveik karbantartása javítása rendszeres.
Rendelhető kisbusz (5-8 fő szállítására), mozgássérültek illetve kisállat szállítására alkalmas, igény szerint dohányzó, nem dohányzó, kombi gépkocsi. PL: Mercedes Vito, Viano; VW Sharan. Céges rendezvények, meetingek lebonyolításához 16-18 fős Mercedes Sprinter típusú buszokkal állnak rendelkezésre. Cégük a sofőrök megjelenése mellett a járművek küllemére is sokat ad. Ügyfeleik minden esetben tiszta, hibátlan esztétikai állapotú autókban utaznak, melyeken megtalálható saját emblémájuk és igény szerint szerződött partnereik céges logója.

Fizetési módok:

 • Készpénzes fizetés – Banki átutalás (A számlázás gyakoriságát szerződéses partnereik igényeihez igazítjuk.)
 • POS terminál a gépjárművekben
 • Csekkes fizetés (A PoliceTaxi Kft. a szerződött partnereik részére sorszámozott csekktömböt bocsát ki)
 • Utalványos fizetés (A PoliceTaxi Kft által kibocsátott 200,500,1000-es címletű taxi-utalványokat partnereik központukban megvásárolhatják, megrendelhetik)

Rendelésfelvétel:

Megrendeléseiket diszpécserszolgálatukon keresztül adhatják le telefonon vagy e-mailben, melyek így bekerülnek cégük számítógépes rendszerébe. Előrendeléseket a kiállás előtt 1,2-2 órával, azonnali rendeléseket Budapest területén 3-5 percen belül, de forgalmi helyzettől függően maximum 10 percen belül áll módukban fogadni.

Elérhetőségek:
Tel.: 06-70/3-911-911 06- 1/278-52-90 E-mail: info@policetaxi.hu

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


6 * = harminc hat

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 7. csütörtök, Apollónia napja van.
Az év 27. hete és 188. napja.
Holnap Ellák napja lesz.

1357. Ragusa aláveti magát a magyar koronának. Ragusa városa követei szerződésre lépnek N. Lajossal, mely szerint a város a magyar korona oltalma alatt áll, s ezért évenként 500 aranyat fizet; de a király magyar helyőrséget és ispánt nem fog adni a városnak.


1607. A király (a bécsi béke sérelmével, mert annak rendelkezése szerint nádort kellene választani) kinevezi Forgách Ferenc esztergomi érseket magyarországi királyi helytartóvá. (1608-ig viseli tisztségét.)


Radnóti Miklós: Július

Düh csikarja fenn a felhőt,
fintorog.
Nedves hajjal futkároznak
mezétlábas záporok.
Elfáradnak, földbe búnak,
este lett.
Tisztatestű hőség ül a
fényesarcú fák felett.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


öt szorozva három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com