Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ágnes - Ígéret
29
hallgató

Fontos döntések születtek az MVGYOSZ. elnökségi ülésén

- 2019. április 20. 9:10 - 547 megtekintés

Elsőként az elnökség egyöntetűen elfogadta a beszámolót az elnök, a gazdasági vezető és a szakmai vezető munkájáról, melyet előre megkaptak e-mailben, így az ülés kezdetére mindenkinek lehetősége volt átolvasni azt.

Ezután az elnök, dr. Nagy Sándor átadta a szót dr. Nyusti Szilviának, a Vakok Lakásgondjainak Megoldását Támogató Alapítvány elnökének. Az alapítvány kezdeményezte az alapító okirat módosítását, illetve az alaptőke egy részének támogatásként való kiosztását. Ennek oka, hogy 2001 óta folyamatosan csökken az alapítvány által lakástámogatásra kiosztható összeg, mivel az eredeti alapító okirat szerint megőrzendő alaptőke, azaz a 28 millió Ft éves hozama egyre csökken. Ebben az évben pályázatot sem lenne értelme hirdetniük, mivel összesen néhány százezer forintot tudnának adni, ráadásul ezt az alapító okirat szerint mindenképpen 10 különböző pályázó között kell szétosztani. Az alapítvány azt szerette volna elérni, hogy az eddig feltörhetetlen alaptőke/alapítói vagyon forrása lehessen a kiosztható pénzeknek, hogy a támogatandók kötelező 10 fős kerete csökkenjen, illetve hogy az éves gyakoriságú pályáztatás helyett kétéves ciklusra térhessenek át, amennyiben az anyagi helyzet csak ezt tenné lehetővé. Az elnökség minden kérést megszavazott, így a továbbiakban hatékonyabban működhet majd az alapítvány.

Ezután Szűcs Zsuzsanna, a Felügyelő bizottság elnöke ismertette a bizottság állásfoglalását a közhasznúsági jelentéssel kapcsolatban. Mind a szakmai beszámolóról, mind a számviteli beszámolóról konszenzus alakult ki, így döntött a testület arról, hogy azok a küldöttgyűlés elé kerülhetnek elfogadásra. Második körben tárgyalták az alapszabály módosítását is. A tervezetből kikerült a természetes személyek tagságával kapcsolatos rendelkezések megváltoztatása. A testület döntött a küldöttgyűlés összehívásáról, ennek időpontja 2019. május 17. lett.

Dr. Nagyné Berke Mónika beszámolt a Távszem projekt alakulásáról, hiszen rengeteg minden történt az utolsó, márciusi ülés óta. Az új kollégákat az operátori munkakörre 3 napon át interjúztatták, különféle interaktív feladatok elé állították. Végül 13 operátort, két ügyfélszolgálatost és 22 mentort vettek fel, így összesen 37 új munkavállalóval bővült a szövetség humánerőforrása. Egészen június végéig érzékenyítő tréningeken és oktatáson vesznek részt, hogy a Távszem indulására biztosan képesek legyenek 100%-osan ellátni a feladataikat. A projekten dolgozó MVGYOSZ kollégák az elmúlt időszakban több interjút is adtak, szerepeltek a Civil Rádióban, Hobby Rádióban és a Kossuth Rádióban is.

Végezetül a szakmai vezető kérte az elnökséget, hogy emelje fel a munkabérét. A testület ennek helyt adott. (Ádám Judit – MVGYOSZ.)

 

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 7. csütörtök, Apollónia napja van.
Az év 27. hete és 188. napja.
Holnap Ellák napja lesz.

1357. Ragusa aláveti magát a magyar koronának. Ragusa városa követei szerződésre lépnek N. Lajossal, mely szerint a város a magyar korona oltalma alatt áll, s ezért évenként 500 aranyat fizet; de a király magyar helyőrséget és ispánt nem fog adni a városnak.


1607. A király (a bécsi béke sérelmével, mert annak rendelkezése szerint nádort kellene választani) kinevezi Forgách Ferenc esztergomi érseket magyarországi királyi helytartóvá. (1608-ig viseli tisztségét.)


Radnóti Miklós: Július

Düh csikarja fenn a felhőt,
fintorog.
Nedves hajjal futkároznak
mezétlábas záporok.
Elfáradnak, földbe búnak,
este lett.
Tisztatestű hőség ül a
fényesarcú fák felett.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy szorozva három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com