Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Korál - A szeretet koldusai
31
hallgató

Használhatatlan egri akadálymentesítés

- 2017. február 1. 19:02 - 1279 megtekintés

A MEOSZ levélben fordult az egri polgármesterhez az Eszperantó sétány melletti híd ügyében. Tájékoztatást kértünk arról, hogy milyen lépéseket terveznek a hibás akadálymentesítés kijavítása érdekében és mennyi időn belül kívánják helyrehozni a problémát.

Ahogy az egriugyek.hu is megírta, tavaly decemberben az önkormányzat akadálymentesítette a Gólya utca és az Eszperantó sétány közötti hidat. Illetve, csak szerette volna akadálymentesíteni, ám ez nem sikerült, ahogy a fotón is jól lehet látni. Háromkerekű mopeddel és bakakocsival például egyáltalán nem lehet rajta felmenni, de a kerekesszékeseknek és a kerékpárosoknak sem megfelelő ez a megoldás. A cikkben szereplő Márkus László egri sorstársunk jelezte a problémát az önkormányzatnak, a helyi sajtónak és a Facebookon is megosztotta. Kovács Ágnes elnök itt figyelt fel az esetre, és kérte Kató László akadálymentesítési szakértőnket, hogy vegye fel a kapcsolatot a helyi önkormányzattal és kérje az elrontott akadálymentesítés mielőbbi kijavítását. Kollégánk a levél elküldése mellett egy helyi önkormányzati képviselővel is egyeztetett, aki arról tájékoztatott, hogy a tervek szerint a februári képviselő-testületi ülés napirendre veszi a híd tényleges akadálymentesítését. Mindenesetre várjuk a választ!
[img]http://www.meosz.hu/wp-content/uploads/2016/09/d_meoszvezer_hirek_285_w_800_h_600_sorszam_2.jpg[/img] is not a valid Image.

Forrás:http://www.meosz….entesites/

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


- egy = 5

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 24. péntek, Iván napja van.
Az év 25. hete és 175. napja.
Holnap Vilmos napja lesz.

1487. Mátyás király sohasem rovott ki a jobbágyokra önkényesen adót. Ha szorultsága nagy volt és az idő rövidsége miatt országgyűlést nem tarthatott, akkor oly eljárást követett, hogy az egyházi és világi országnagyok által szavaztatta meg a kapunként egy arany forintot kitevő adót.


1833. Gróf Széchenyi István a vaskapui sziklarepesztéshez szánt kormánybiztos. Végre erre is szántak Bécsben némi költséget. Az irányításra Széchényi Istvánt választották. Naplója szerint július 8-án indult rendeltetési helyére az I. Ferenc nevű gőzhajó, s október 8.-án érkezett Pestre.


"Tüzit megrakatta világos Szent János.
Fehirhaju Magyar Ilona
haján fölyü gyöngykoszorú, gyöngy.

Jelenti magát Jézus
három esztendőben.
Jézus magát úgy jelentgeti már...."

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét mínusz öt = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com