Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Hallgass hazait - Molnár Szabolcs műsora
31
hallgató

Idén is nagy sikere volt az ICF jószolgálati rapidrandinak

- 2016. május 1. 16:27 - 1128 megtekintés

Újabb rekordot döntött a coachok és civilek közötti összefogás

Idén negyedik alkalommal rendezte meg a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata azt a rendhagyó coaching rapidrandit Budapesten, amelynek célja minden évben az, hogy különböző civilszervezeteket támogasson értékes coaching szolgáltatásokkal. A különleges jószolgálati eseménysorozatot 2013 óta nagy érdeklődés övezi, az elmúlt években csaknem 100 civilszervezet közel 75 millió forint értékben jutott hozzá a díjmentes coaching szolgáltatásokhoz.

A hazánkban is egyre népszerűbb coaching, olyan speciális partneri együttműködéseket jelent a piac szereplőivel, amelyek az adott cég hatékonyságát, versenyképességét hivatottak növelni. Ezek olyan gondolatébresztő és kreatív folyamatok, amelyek arra inspirálják az ügyfelet, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból személyes és szakmai szempontból is. A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) hazai tagozatának jószolgálati programjai az elmúlt évek során épp olyan népszerűvé váltak, mint maguk a coaching szolgáltatások, így nem csoda, hogy a korábbi évekhez hasonlóan folyamatos túljelentkezés mellett zajlott az idei coaching rapidrandi is.

Az ICF népszerű kezdeményezése a klasszikus rapidrandik jól ismert szisztémáján alapul, a civilszervezetek képviselőinek néhány percük van arra, hogy a coachokkal megismertessék tevékenységüket és igényeiket, a coachok pedig ebben a pár percben bemutatkoznak és javaslatokat tesznek arra, hogy milyen módon segíthetnék coachinggal az adott civilszervezetet. A sikeres „egymásra találás” eredménye pedig, hogy a civil szervezetek egy-egy több hónapos coaching folyamathoz juthatnak hozzá díjmentesen az ICF tagjaitól, közel 20 millió forint értékben, ezek a számok pedig nemzetközi szinten is rekordnak számítanak.

Az idei együttműködések olyan kiemelten fontos célokért küzdő alapítványokkal köttettek, mint az SOS Gyermekfalvak, a Bátor Tábor Alapítvány, a Magyar Hospice Alapítvány, a Születésház Közhasznú Egyesület és még további tizennyolc civilszervezet. A coaching rapidrandik gyümölcsöző együttműködéseihez ezúttal is hozzájárult a kiemelkedő társadalmi felelősségvállalásáról ismert hazai pénzintézet, MagNet Közösségi Bank, amely az ICF jószolgálati kulcsrendezvényének 2016-ban is támogatója és házigazdája volt.

A rendkívüli kezdeményezés csak idén, 22 szervezet 30 vezetőjét, képviselőjét 30 coach bevonásával segíti egy- egy coaching folyamattal, hogy az adott civilszervezet személyi, strukturális hatékonyságát növelje.

„Mi az ICF-nél kiemelten fontosnak érezzük, hogy a coaching ne csak üzleti szolgáltatásként, a versenyszférában vagy a gazdasági területeken dolgozó szereplők számára legyen elérhető, hanem jószolgálati akciónk keretében a civilszervezetekhez is eljusson. Olyan társadalmilag hasznos kezdeményezéseket támogatunk, amelyek anyagi források híján más módon nem részesülhetnének coachingban. Azért dolgozunk, hogy ez a segítség évről évre egyre több civilszervezetnek jelentsen belső fejlődést, válaszokat és célzott segítséget!” – mondta Chrenóczy-Nagy Judit, az ICF Magyar Tagozatának elnöke.

„Az idei évben az ICF coaching rapidrandi során kiemelten fókuszáltunk az egészségügyben dolgozó civilszervezetek támogatására. Az országban jelenleg az oktatás mellett az egészségügy a leggyengébben támogatott terület. Az itt dolgozók azok, akik a társadalomban maguk is komoly támogató munkát végeznek és számos nehézséggel kell megküzdeniük nap mint nap. Ma az egészségügy az egyik olyan terület, ahol minden külső segítség szinte létfontosságú.” – tette hozzá van der Meer Gabriella, az ICF Magyar Tagozatának Jószolgálati Igazgatója, a coaching rapidrandi programsozat vezetője.

Az ICF 2012-ben indította el jószolgálati kezdeményezéssorozatát akkor a megszűnő MALÉV közel száz dolgozójának nyújtottak összesen 700 órányi, 20 millió forint értékű díjmentes coaching támogatást, munkahelyük elvesztésének feldolgozásában, életük újratervezésében. Ez a kezdeményezés később elnyerte az ICF Global „I Care For” jószolgálati díját is. A nagy érdeklődésre és a korábbi sikerekre való tekintettel, az ICF Magyar Tagozata a coaching rapidrandikkal immár negyedik éve kívánja továbbvinni ezt a nemes hagyományt.

Forrás:ICF SAJTÓKÖZLEMÉNYE

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


5 * = harminc

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. május 26. csütörtök, Fülöp, Evelin napja van.
Az év 21. hete és 146. napja.
Holnap Hella napja lesz.

1625. Hidasgyarmati béke. Az 1606. november 11-én a Zsitva torkolatánál a törökkel 20 évre békét kötött, amelyet e napon Hidasgyarmaton újabb 20 évre meghosszabbítottak.


1899. Konkoly-Tege Miklós a magyar államnak ajándékozza ógyallai obszervatóriumát.


Nem anyától lettem,
Rózsafán termettem,
Piros pünkösd napján
Hajnalban születtem.

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


három mínusz hat = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com