Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


23
hallgató

Jogtalanul használhatták a mozgássérült parkolóhelyeket

- 2019. január 23. 16:17 - 625 megtekintés

Bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak azok a sofőrök, akik mozgásában korlátozott személy nevére kiállított parkolási engedélyt használtak jogosulatlanul Debrecenben – közölte, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint 2019. január 11-én 9 óra 30 perkor egy 54 éves sofőr az általa vezetett személy-gépkocsival leparkolt a Debrecen, Múzeum utcán lévő fizetős várakozóhelyen, majd jogosulatlanul kihelyezte édesanyja nevére kiállított parkolási engedélyt. A rendőrök a hajdúsámsoni lakost előállították a Debreceni Rendőr-kapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták. A férfi elmondta, hogy nem volt nála készpénz és úgy gondolta, hogy csak a pár perces ügyintézés idejére használja a mozgásában korlátozott személy részére kiállított okmányt. A rendőrség közleményéből kiderül, egy másik sofőr még aznap, 9 óra 30 perkor az általa vezetett személy-gépkocsival leparkolt egy Debrecen belvárosi, fizetős várakozóhelyen, majd jogosulatlanul kihelyezte egy mozgásában korlátozott rokona nevére kiállított parkolási igazolványt. A rendőrök a férfit előállították a Debreceni Rendőr-kapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták. A 47 éves helyi lakos elmondta, hogy nem volt nála aprópénz, ezért használta az okmányt. Szintén aznap 11 óra 30 perc körül Debrecenben, a Kálvin téren parkolt le gépkocsijával egy 48 éves sofőr. A férfi a fizetős várakozóhelyen, nem vett jegyet, hanem az autó szélvédője mögé kihelyezett egy mozgásában korlátozott személy részére kiállított parkolási igazolványt, amelyre nem volt jogosultsága. A rendőrök tetten érték a férfit és előállították a rendőr-kapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták. A Debreceni Rendőrkapitányság mindhárom sofőrrel szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelynek vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy közokirat-hamisítás bűntett elkövetésével gyanúsítható az a sofőr, aki hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokiratot felhasznál! (Forrás:HAON)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


+ öt = 10

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 7. csütörtök, Apollónia napja van.
Az év 27. hete és 188. napja.
Holnap Ellák napja lesz.

1357. Ragusa aláveti magát a magyar koronának. Ragusa városa követei szerződésre lépnek N. Lajossal, mely szerint a város a magyar korona oltalma alatt áll, s ezért évenként 500 aranyat fizet; de a király magyar helyőrséget és ispánt nem fog adni a városnak.


1607. A király (a bécsi béke sérelmével, mert annak rendelkezése szerint nádort kellene választani) kinevezi Forgách Ferenc esztergomi érseket magyarországi királyi helytartóvá. (1608-ig viseli tisztségét.)


Radnóti Miklós: Július

Düh csikarja fenn a felhőt,
fintorog.
Nedves hajjal futkároznak
mezétlábas záporok.
Elfáradnak, földbe búnak,
este lett.
Tisztatestű hőség ül a
fényesarcú fák felett.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat plusz négy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com