Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Groovehouse - Ollá Ollá
38
hallgató

Judo Eb, Eger: főbírói dicséret, hibátlan rendezés

- 2013. december 7. 13:06 - 1700 megtekintés

Angelika Wilhelm, az egri judo Eb főbírója szerint hibátlan munkát végeztek a szervezők. A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) hivatalos honlapjának adott interjúban a német vezető elmondta, hivatalos beszámolójában csak pozitív tapasztalatokról fog beszámolni.

Alig két hónapjuk volt a szervezőknek beugróként előkészíteni és lebonyolítani az Európa-bajnokságot. Milyennek értékeli a munkájukat?

Tökéletes munkát végeztek. Bevallom, voltak aggályaim, mert azt gondoltam, két hónap alatt nem lehet a sportág történetének legnagyobb létszámú Európa-bajnokságát megfelelően előkészíteni. Azonban nagyon hamar megnyugodtam.

Mikor?
Amikor a repülőgépem leszállt Budapesten, és láttam, milyen profi módon előkészítették a csapatok szállítását. Amikor Egerben öt perc alatt megkaptam az akkreditációs kártyát, és a többi résztvevő is hasonló tapasztalatokról számolt be, már biztos voltam benne, hogy nagy baj nem lehet.

Ennyire fontos a nyugodt megérkezés
Szerintem ez a legfontosabb. Sok versenyen dolgoztam már, és átéltem egészen különleges helyzeteket. Vártam már repülőgépen órákat az engem szállító járműre, volt olyan, hogy a szálloda halljában a bőröndjeiken aludtak a fáradt versenyzők, mert órákat vártak arra, hogy bejussanak a szobáikba. Egerben minden tökéletesen működött, látszott, hogy profi csapat végzi a munkáját, amelynek tagjai nem most kezdtek el ilyen eseményeket szervezni.

Ezt honnan lehetett látni?
A szemek nagyon árulkodóak voltak. Nem lehetett bennük ijedtséget látni, és ez mindenkit megnyugtatott. A csapatok is arról számoltak be, hogy bármit kértek, mindent sikerült gyorsan és eredményesen megoldani. Többször előfordult sajnos, hogy a csapatok vezetői szünet nélkül panaszkodtak a főbírónál, ezúttal csak dicséreteket hallottam. A Hotel Eger&Parknak is csak köszönetet tudok mondani, mindenki nagyon segítőkész és kedves volt.

Pedig Bíró Norbertnek ez volt az első versenye, amelyen az IBSA judo vezetőjeként és a szervezőbizottság elnökeként vett részt.
Ebből semmit sem lehetett észrevenni. Egyébként nekem is ez volt az első Európa-bajnokságom, ahol főbíróként vettem részt, de a szervezőknek köszönhetően ez volt az egyik legnyugodtabb versenyem. Norbert egyébként ezzel a tökéletes munkával nehéz helyzetbe hozta magát, mostantól ezt a színvonalat mindig elvárjuk tőle, de gondolom, ezt nem bánja.

Milyen volt a mérkőzések színvonala?
Sok kiegyenlített mérkőzést láttunk, születtek meglepetések és nagyon örültem neki, hogy a 23 résztvevő országból tizenkettőnek a versenyzői szereztek érmet, ez nagyon jót tesz a sportágnak. Ezen kívül kellemes meglepetés volt, hogy két-három televíziós kamerát is láttam a csarnokban, a média érdeklődése külön öröm számunkra, hiszen így tudjuk minél több emberhez eljuttatni az eredményeket.

Ez azt jelenti, hogy arra biztatja a szervezőket, rendezzenek még több judoversenyt?
Mindenképpen. Az egri tapasztalataim alapján kijelenthetem, ez a szervezőgárda nagyobb verseny, akár egy világbajnokság megrendezésére is tökéletesen alkalmas.

Hobby Rádióval közölte Bernau Péter MPB, sajtófőnöke

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


4 - kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 6. szerda, Csaba napja van.
Az év 27. hete és 187. napja.
Holnap Apollónia napja lesz.

1437. Veszélyes lázadás támadt a parasztok közt Erdélyben, mely a Királyhágón innen is elterjedt néhány megyében. Főbb okai ezek voltak: hittérítés, az egyházi dézsmának készpénzben és pedig jobb értékűben szedése, és az így fizetni vonakodóknak 3 gíra birsággal és egyházi átkokkal fenyítése, a jobbágyok költözésének akadályozása.


1706. Rákóczi felesége, közvetítési kísérletének kudarca után, elhagyja Érsekújvárt. (A csehországi Karlsbadba utazik.)


1906. június 24- július 6. Négyezer bányász sztrájkol Salgótarjánban (Nógrád vármegye) munkaviszonyaik megjavításáért.


Erdélyi József: Nyári dal

"Csakhogy itt van, itt a nyár;
csakhogy engem itt talál:
csakhogy a tél s a tavasz,-
nem vitt el az a ravasz.
Itt a nyár, itt a nyár;
egy üveg sör s egy pohár,
itt van az asztalomon,
s iszok mint bölcs Salamon..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét szorozva egy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com