Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


noémi virág - melletted ébredek
36
hallgató

Két érző lélek talált egymásra – Anikó és Kontra együtt alkotnak kerek egészet

- 2020. szeptember 13. 10:00 - 354 megtekintés

A fekete labrador, Kontra hónapok óta gyakorol gazdájával, Anikóval. A páros remekül összepasszol, hiszen mindketten nagyon érzékenyek. Anikónak nem Kontra az első vakvezető kutyája, de vele szinte azonnal azonos hullámhosszra került. Anikó és Kontra izgatottan várják közlekedésbiztonsági vizsgájukat.

Kontra és Anikó májusban ismerkedtek meg, és már az első találkozás nagyon jól sikerült.

„Májusban találkoztam először Kontrával, a lakhelyem környékén sétáltunk, és már akkor szimpatikus volt nekem. Nagyon örülök, hogy én kaptam meg Kontrát” – mondja Anikó mosollyal az arcán.

A páros szinte mindent együtt csinál, mindennap elmennek Anikó munkahelyére, ott is mindenki nagyon megszerette a fekete labradort. Anikó szerint Kontra egy igazi társ, mindenben partner. „Nagyon jó vele közlekedni, játszani, mindent csinálni.”

Mindennap 4-kor kelnek, hogy Kontra kisétálhassa, kiszaladgálhassa magát. A reggeli rutinfeladatok elvégzése után, háromnegyed 6-kor elindulnak Anikó munkahelyére. Délelőtt 11-ig dolgoznak, Kontra még a kávészünetre is elkíséri imádott gazdáját. A munka után a napi teendőket is együtt végzik, mint a bevásárlás, posta, gyógyszertár.

A délután Kontráról szól, ilyenkor sétálnak vele, labdáznak, játszanak. Anikó párja is nagyon megszerette a gyönyörű kutyát, így közösen kényeztetik, szeretgetik délutánonként.

Anikó előző kutyája is „baráthegyis” kutya volt, 13 évig voltak társak Mandulával. „Minden kutya más és más, így Kontra is teljesen másmilyen, mint Mandula volt. Nagyon együtt érző, kedves, lelkiismeretes, érzékeny kutya. Amilyen hangulatom van, olyan van neki is.”

Anikó és Kontra izgatottan várják a közlekedésbiztonsági vizsgájukat, amire a jövő héten kerül majd sor.

Kontrát Farkas Darinka képezte, őt is megkérdeztük, hogyan látja a párost.

„Kontra egy nagyon érzékeny, intelligens kutya. Szeret megfelelni, szeret dolgozni, nagyon figyelmes a gazdájával. Én úgy látom, hogy az első pillanattól fogva egymásra találtak. Anikó is egy érzékenyebb lélek, Kontra is, így jól kiegészítik egymást. Ismerik egymás nehézségeit, hiányosságait, és kompenzálják is ezeket, így alkotnak egy kerek egészet.”

Köszönjük kölyöknevelőinknek, Török Szilviának és férjének, Péternek, hogy ilyen szuper kutyát neveltek számunkra – nyilatkozta a Baráthegyi iskola.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 24. péntek, Iván napja van.
Az év 25. hete és 175. napja.
Holnap Vilmos napja lesz.

1487. Mátyás király sohasem rovott ki a jobbágyokra önkényesen adót. Ha szorultsága nagy volt és az idő rövidsége miatt országgyűlést nem tarthatott, akkor oly eljárást követett, hogy az egyházi és világi országnagyok által szavaztatta meg a kapunként egy arany forintot kitevő adót.


1833. Gróf Széchenyi István a vaskapui sziklarepesztéshez szánt kormánybiztos. Végre erre is szántak Bécsben némi költséget. Az irányításra Széchényi Istvánt választották. Naplója szerint július 8-án indult rendeltetési helyére az I. Ferenc nevű gőzhajó, s október 8.-án érkezett Pestre.


"Tüzit megrakatta világos Szent János.
Fehirhaju Magyar Ilona
haján fölyü gyöngykoszorú, gyöngy.

Jelenti magát Jézus
három esztendőben.
Jézus magát úgy jelentgeti már...."

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kettő plusz nyolc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com