Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Komár László - Fiam
59
hallgató

Kiegyensúlyozott gazdálkodás és kiemelkedő szakmai munka jellemezte a MEOSZ 2022. évi tevékenységét

- 2023. május 26. 7:42 - 244 megtekintés

A MEOSZ olyan kiegyensúlyozott gazdálkodást folytatott és folytat jelenleg is, amelyet az infláció és az abból eredő számtalan gazdasági kihívás sem tudott a stabilitásából kimozdítani – fogalmazott Kovács Ágnes, a MEOSZ elnöke a Szövetség 2023. május 19-én tartott küldöttközgyűlésén.

A gazdálkodás stabilitásán túl kimagasló és előremutató szakmai munka jelzi a MEOSZ tevékenységét. Érdekvédelmi munkánk sikere azonban nem csak rajtunk múlik. Számos esetben hiába tervezünk, tűzünk ki célokat, azok megvalósítására befolyással van a kormányzati akarat is. A mozgáskorlátozott embereket megillető jogokból azonban nem engedünk, mindenkor felszólalunk közösségünk érdekében. Így volt ez a mozgáskorlátozott embereket, a civil szervezeteket és a civil fenntartású intézményeket érintő áram, gáz és üzemanyag árak kapcsán is. Hiába szólaltunk fel azonban többször is, hogy a tervezett intézkedések az amúgy is elszegényedett embereket és intézményeket kilátástalan helyzetbe sodorják, erőfeszítéseink sajnos nem vezettek eredményre, illetve csak rész sikert könyvelhettünk el – hangsúlyozta az elnökasszony beszédében.

A MEOSZ szakmai csapatának felkészültsége garancia arra, hogy a Szövetség a váratlan kihívásoknak is meg tud felelni. Az általunk elkészített és benyújtott szakmai anyagok – melyek színvonalát az állami szervekkel folytatott egyeztetések során is elismerik – alapul szolgálnak arra is, hogy akár 48 órán belül kidolgozott javaslattal reagáljunk a tervezett jogszabálymódosításokra. Következetesen fellépünk egyebek mellett az akadálymentesítés, az oktatás és a gyógyászati segédeszköz rendszer és a foglalkoztatás területén megoldandó kérdések kapcsán, de folyamatosan figyelemmel kísérjük és azonnal reagálunk a közösségünket érintő valamennyi problémára, beleértve azokat az egyéni ügyeket is, melyek precedenst teremthetnek. Az alapvető jogok biztosának megkeresésére készített beadványunk az épített környezet akadálymentessége kapcsán egy olyan komplex és igen alapos szakmai anyag, ami problématérkép is egyben arra vonatkozóan, hogy ma Magyarországon miért nem valósul meg az akadálymentesség.

Dr. Hegedüs Lajos a MEOSZ tiszteletbeli elnöke, a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete elnöke hangsúlyozta, hogy a MEOSZ mindenkori érdekvédelmi és érdekérvényesítő tevékenysége példaértékű a fogyatékos emberek magyarországi mozgalmában.

Kovács Ágnes, a MEOSZ elnöke a Szövetség 2023. évi munkatervét ismertetve kitért arra, hogy a megoldandó feladatok során a helyi egyesületek közreműködésére is szükség van, hiszen az országos érdekérvényesítő munka a helyi szintű közreműködéssel válik még erősebbé és eredményesebbé.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


+ 3 = nyolc

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2024. április 24. szerda, György napja van.
Ma van a(z) Magyar Rendőrség napja Szent György napja.
Az év 17. hete és 115. napja.
Holnap Márk napja lesz.

1445. Az ököljog virágzása. A várnai csata után üres levén a királyi szék az országkapitányok nem voltak képesek a közrendet fenntartani.


1854. Őfelsége Ferenc József uralkodó és magyar király és Erzsébet királyné menyegzője Bécsben.


Jékely Zoltán
/ 1913. ápr.24. - 1982. márc.19. /

Homo faber

Az életem: csigamászás ezüstje,
a föld giliszta-túrt halom..
De sohasem bámultam pipafüstbe,
és sohasem őrölt az unalom.

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


öt mínusz nyolc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 324

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com