Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Varga Viktor - Lehet zöld az ég
31
hallgató

Kimagasló elismeréssel teljesedett ki két fogyatékossággal élő ember álma

- 2021. június 3. 8:40 - 513 megtekintés

Az Értéksziget Webáruházat több mint 10 éve alapította két fogyatékossággal élő ember, hogy megélhetésük biztosítása mellett segítséget nyújtsanak mások egészségi problémáinak megoldásában.

Az elmúlt évek alatt számos díjat, elismerést kaptak, az eddigi több tízezer vásárlójuk kiemelten elégedett velük. Több mint 4600 nyilvánosan fellelhető értékeléssel rendelkezik a cég 4,9/5 elért átlaggal. Az értékelésekből kitűnik, hogy a vállalkozás gyors, pontos és megbízható, illetve a fogyatékossággal élő emberek támogatását is nagyra értékelik a vásárlók.

Ez a mostani minősítés azonban minden elképzelésüket felülmúlta: 1000 vállalkozásból csak 6 részesülhet Bisnode AAA elismerésben, amivel most már a beteggondozási termékeket értékesítő online cég méltán büszkélkedhet. A díj kapcsán Szabó Zoltán József ügyvezetővel beszélgetett a Rehabportál.

Mi pontosan ez az elismerés, amit olyan sok cég szeretne magának?

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Értéksziget beteggondozási online gyógyászati szakáruházat működtető FKI Nonprofit Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján a magyar cégek azon 0,63%-ába tartozunk, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, nem mellesleg pedig valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Az Értéksziget Webáruházként ismert FKI Nonprofit Kft. minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode AAA tanúsítványa valóban pozitívan különbözteti meg a 2020-as üzleti évben 100 millió+ árbevételt elért családi cégünket a piacon másoktól immáron 5. éve.

Mi alapján kaphat egy cég ilyen elismerést?

Az AAA (tripla A vagy 3A) minősítés számos változót figyelembe véve, statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legkevésbé kockázatos cégei. AAA minősítéssel hazánkban csupán 1000 cégből 6,3 rendelkezik, ezen vállalkozásokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon-nagyon alacsony.

A minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul (Igazságügyi Minisztérium, cégbíróság, NAV és más hatóságok adatai). A hivatalos források mellett beépíti a vállalkozásra vonatkozó pénzügyi információkat: mérlegadatok, eredmény-kimutatás, végrehajtási adatok, trendek. Ezen túl, a minősítés figyelembe veszi még a cég demográfiai adatait, életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait, a céggel kapcsolatos sajtómegjelenéseket. vagy pl. azt is, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.

Ez az első díj, elismerés, melyet kaptak?

Nem. Ez már a nyolcadik, de ebbe nem számoltam bele, hogy több díjat pl. a Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerést már sokadik alkalommal kaptuk meg. Ezen kívül megkaptuk még a DELFIN díjat (Díj egy Elkötelezett Fenntartható és Innovatív Nemzedékért), a Zöld Üzlet, a Megbízható Bolt Program, a Fogyasztóbarát Vállalkozás Elismerést, a Minősített Webshop Díjat.

A 2016-os évben megszerzett Bisnode A (1A), majd 2019-ben az 1A Silver tanúsítványt követően idén elnyertük a Bisnode AAA (3A) tanúsítványát, ami minden eddigi álmunkat felülmúlta. Isten iránti hálával és nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a koronavírus járvány okozta válság ellenére is kiemelkedő eredményt ért el pénzügyi stabilitásának és megbízhatóságának köszönhetően családi vállalkozásunk.

Ez az AAA azt jelenti nekünk, hogy cégünk jó irányba halad: a tisztességesség, becsületesség, a keresztény üzletszeméletre épülő modell kimagaslóan jó eredményeket hoz.

Miben más az Értéksziget a többi hasonló webáruházhoz képest?

Értékszemléletünkben különbözünk leginkább. A feleségem és én fogyatékossággal élő emberek vagyunk: ő mozgás-, én látássérült vagyok. A fogyatékosságunkból adódó hátrányainkat napi szinten kell leküzdenünk úgy, hogy ebből az évi 11000+ vásárlónk szinte semmit se vegyen észre. Eléggé kritikusak, minőségkedvelők, és egy kicsit maximalisták is vagyunk. Az egyik barátunk találó megjegyzés szerint: Alexát és Zoltánt a jéghideg racionalitás jellemzi. Nagyon lelkiismeretesen és gyakorlati szempontok szerint dolgozunk.

Számunkra kiemelten fontos mások problémáinak a megoldása, amiért igyekszünk mindent megtenni. Hisszük, hogy amit a Jóisten az egyik kezével elvesz, azt a másikkal sokszorosan visszaadja, amiért nagyon hálásak is vagyunk Neki. Még a cég indulásakor létrehoztunk egy jótékonysági programot Értékteremt-Ő néven, amivel a fogyatékossággal élő felnőttet gondozó családokat segítjük.

Sokkal többet nyújtunk az elvártnál úgy vevőszolgálati mint jogi szinten. Különféle alap és prémium kényelmi szolgáltatást nyújtunk, többszintű kedvezményrendszert alakítottunk ki vásárlóinknak, hogy örömüket leljék a megrendelt termékben, elégedettek legyenek velünk, és ha legközelebb is egészségi problémájuk támad, ismét bennünket válasszanak. Zöld irodát működtetünk, beszerzéseinknél előnyben részesítjük a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató cégeket.

Milyen jövőbeli terveik vannak?

Vállalkozásunkat 2009-ben alapítottuk félmillió forintból. Az évek során jelentősen növekedett a cég termékkínálatot és bevételt tekintve egyaránt. 2020-ban átléptük a százmillió forintot, ami nekünk egy jelentős mérföldkövet jelent. Az előbb elmondottakra tekintettel nagyon büszkén jelenthetjük ki, hogy az emberek által csak Értéksziget beteggondozási webáruház néven ismert FKI Nonprofit Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak, amiért ezután is mindent meg fogunk tenni.

Két fogyatékossággal élő ember ekkora eredményt önmagától nem, csak az Úristen kegyelméből érhet el. Tovább erősítjük likviditási és pénzügyi tartalékunkat, erőteljesebben koncentrálunk a beteggondozást segítő termékekre és a kapcsolódó szolgáltatások kialakítására, valamint tovább folytatjuk cégünk digitalizációját. (Forrás: Rehabportál)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


4 - = nulla

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: MVGYOSZ. hírlevél - A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége hírlevél műsora
 • 9:00: - Ruzsa Viktor műsora
  Rádiónk 2008. (indulása) óta fontosnak tartja a sérült emberekről szóló információkat eljuttatni az érintettek és érdeklődők számára.

  Műsorunk célcsoportja a sérült emberek és hozzátartozóik, a szociálisan érzékeny emberek csoportja. Küldetésünk alapja, hogy a célcsoport számára igen csak hiányos információs, tájékoztató és nem utolsó sorban szórakoztató magazint juttassunk el fogyatékkal élők és a témában érintett emberek részére. Rádióműsorunk két heti rendszerességgel jelentkezik új műsorral.
  Egy műsor, melynek célja a fogyatékos személyek lehetőségeinek, jogainak, és ezen jogok érvényesítési eszközeinek bemutatása. Felhívni a figyelmet az igazi esélyegyenlőségre, az önálló életvitel, valamint a társadalomban való aktív részvétel, maradéktalan biztosításának a fontosságára.

  A műsort ugyanebben az időben, a kimaradt héten ismételjük.

  E műsorunkat több vidéki rádió is átveszi. Ha az Ön rádiójában is szeretné sugározni, keeressen minket bizalommal!
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Europe in my Backyard - Európai Uniós projektek (a Civil Rádió magazinműsora)
 • 16:00: Life is life - életmód magazin
 • 17:00: Live World - a legnagyobb külföldi előadók koncertjei
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: MVGYOSZ. hírlevél - A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége hírlevél műsora
 • 21:00: - esélyegyenlőségi magazinműsor Ruzsa Viktorral
  Rádiónk 2008. (indulása) óta fontosnak tartja a sérült emberekről szóló információkat eljuttatni az érintettek és érdeklődők számára.

  Műsorunk célcsoportja a sérült emberek és hozzátartozóik, a szociálisan érzékeny emberek csoportja. Küldetésünk alapja, hogy a célcsoport számára igen csak hiányos információs, tájékoztató és nem utolsó sorban szórakoztató magazint juttassunk el fogyatékkal élők és a témában érintett emberek részére. Rádióműsorunk két heti rendszerességgel jelentkezik új műsorral.
  Egy műsor, melynek célja a fogyatékos személyek lehetőségeinek, jogainak, és ezen jogok érvényesítési eszközeinek bemutatása. Felhívni a figyelmet az igazi esélyegyenlőségre, az önálló életvitel, valamint a társadalomban való aktív részvétel, maradéktalan biztosításának a fontosságára.

  A műsort ugyanebben az időben, a kimaradt héten ismételjük.

  E műsorunkat több vidéki rádió is átveszi. Ha az Ön rádiójában is szeretné sugározni, keeressen minket bizalommal!
 • 22:00: Világjáró - Magyarosi Marianna utazási műsora
 • 23:00: - Reményik László interjú műsora
  A Vakok Állami Intézete, és az ötlet-, és házigazda Reményik László, "Ezer arc, ezer talentum" című közös programja minden hónap második keddjén (kivéve a nyári időszakot) megtekinthető élőben a Hermina út 21. szám alatt.
  (a rendezvények ingyenesek!)

  Cél, hogy minden hónap második keddjén olyan személyek legyenek a vendégek, akik tevékenységük, tudásuk, gondolataik, élettapasztalatuk révén szellemi munícióval tudnak szolgálni.

  Az interjú sorozat alkalmain két embert ismerhetnek meg a rendezvény látogatói, míg rádiónkban hetente egy-egy vendéget mutatunk be hallgatóink előtt (így a következő hétre csúszik át az aktuális rendezvény második vendége).

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2023. március 21. kedd, Benedek napja van.
Ma van a(z) Rasszizmus elleni világnap, Szent Benedek napja.
Az év 12. hete és 80. napja.
Holnap Beáta, Izolda napja lesz.

1079. VII. Gergely tisztelete I. Szent László iránt. "Te a legnagyobb királyok nyomdokait követed, mert kész vagy Szent Péter szolgálatjára, mint azzal egy vallásos fejedelem tartozik, és a pápa iránti engedelmességre, mint egy szabad férfiúhoz illik."


1229. A besenyők polgárosodása. IX. Gergely megdicsérte ifjabb Béla királyt, hogy elment a besenyőkhöz és az esztergomi érsekkel együtt fáradozott azok megtérítésén.


Dayka Gábor / 1769. márc.21. - 1796. okt.20. /

A tavasz

"Nyájasb arculattal arany szekerére felülvén,
Ünnepi fényt ereget Phoebus az ékes egen.
A fagyos éjszaknak zúgó fúvallati szünnek
A bágyadt zefirek lengedezési között...."

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat plusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 316
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com