Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Gemini - A labda
38
hallgató

Korlátok nélkül – Új jelentkezéseket október 31-ig fogad a MEOSZ

- 2018. október 29. 18:56 - 628 megtekintés

Több, mint 600 mozgáskorlátozott, illetve kommunikációjában akadályozott személy jelentkezett eddig a MEOSZ „Korlátok nélkül” című infokommunikációs akadálymentesítést segítő pályázatára, akik közül 308-an már bekerültek a programba. A pályázat első szakasza 2018. október 31-én zárul, addig még várjuk az érdeklődők jelentkezését. A pályázati felhívás itt elérhető: http://www.meosz.hu/blog/palyazati-felhivas/.

Előreláthatóan 2019. tavaszán lehet majd ismét pályázni, ám akkor már kizárólag azoknak az aktív korú – 18-65 év közötti – kerekesszékkel közlekedő mozgássérült emberek jelentkezését várják, akik tanulnak, dolgoznak, munkát keresnek, és kisegítő eszközök segítsége nélkül képesek a számítógépet használni mindennapi ügyintézésükhöz. A MEOSZ a projekt keretében országosan 600 súlyosan mozgáskorlátozott személy infokommunikációs akadálymentesítését tűzte ki célul annak érdekében, hogy könnyebbé tegye a közügyek intézését és a közszolgáltatásokhoz való hozzáférést – elősegítve ezzel a társadalmi felzárkózást és az önrendelkező életet. Az országban húsz szolgáltatási pontot hoztak létre, amelyek összekötik az infokommunikációs eszközöket használó mozgáskorlátozott embereket a közszolgáltatást végző szakemberekkel, és ezekhez a szolgáltatási pontokhoz kapcsolódnak a sorstársi mentorok is. A jelentkezők a hároméves együttműködési megállapodás keretében – folyamatos támogatás mellett – megtanulják használni a személyre szabott eszközöket a mindennapi ügyintézésük során. A mentorok segítik a mentoráltjukat (a jelentkezőket) az infokommunikációs akadálymentesítést szolgáló eszközök használatának elsajátításában. Mentoraik a közelmúltban megkezdték a munkát, és folyamatosan veszik fel a kapcsolatot a projektbe már felvételt nyert jelentkezőkkel. A MEOSZ szakembereivel együttműködve felmérik, hogy az érintetteknek személyre szabottan milyen eszközökre van szükségük a számítógép használathoz.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


- 2 = egy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 24. péntek, Iván napja van.
Az év 25. hete és 175. napja.
Holnap Vilmos napja lesz.

1487. Mátyás király sohasem rovott ki a jobbágyokra önkényesen adót. Ha szorultsága nagy volt és az idő rövidsége miatt országgyűlést nem tarthatott, akkor oly eljárást követett, hogy az egyházi és világi országnagyok által szavaztatta meg a kapunként egy arany forintot kitevő adót.


1833. Gróf Széchenyi István a vaskapui sziklarepesztéshez szánt kormánybiztos. Végre erre is szántak Bécsben némi költséget. Az irányításra Széchényi Istvánt választották. Naplója szerint július 8-án indult rendeltetési helyére az I. Ferenc nevű gőzhajó, s október 8.-án érkezett Pestre.


"Tüzit megrakatta világos Szent János.
Fehirhaju Magyar Ilona
haján fölyü gyöngykoszorú, gyöngy.

Jelenti magát Jézus
három esztendőben.
Jézus magát úgy jelentgeti már...."

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat plusz öt = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com