Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Esti mese -
33
hallgató

Légútbiztosítási berendezést adományozott a Honvédkórháznak az MVM Csoport

- 2020. május 9. 6:34 - 328 megtekintés

Insighters iS3 típusú légútbiztosítási szettet adományozott a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványnak az MVM Csoport. A berendezést az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán használják majd.

A tizenegy millió forint értékű videolaringoszkóp-berendezést prof. dr. Csomós Ákos, az MH EK Honvédkórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályának osztályvezető főorvosa vette át május 7-én, csütörtökön. A Honvédkórház képviseletében dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka, illetve dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, az Egészségügyi Szervezési Intézet igazgatója is részt vett az átadáson. A berendezést az MVM Csoport részéről Jákó Eszter, az MVM Zrt. kommunikációs igazgatója és dr. Szentkereszty Ákos, az NKM hálózati társaságainak jogi és szabályozási igazgatója adta át.

„Az MVM Csoport elsődleges feladata az ország stabil energiaellátásának biztosítása, amit ebben a pandémiás helyzetben is garantálunk, ugyanakkor lehetőségeinkhez mérten szeretnénk támogatni a frontvonalban dolgozókat. Mindezt tesszük úgy, hogy közben hosszú távon gondolkodunk, és bízunk abban, hogy a készülék hatékony segítséget nyújt a betegek ellátásában nem csupán a koronavírus-járvány alatt, hanem az azt követő időkben is” – fogalmazott Jákó Eszter.

Dr. Csomós Ákos a Honvédelem.hu érdeklődésére elárulta: az MH EK Légútbiztosítási Központként is működő Központi Aneszteziológiai és Intenzív Osztálya évente húszezer beteg altatását végzi el, és több mint kétezer beteget lát el az Intenzív osztályon. „Jelen járványügyi helyzetben nagy segítséget jelent ez az eszköz, használatával a betegeket adott esetben úgy tudjuk intubálni – azaz a légcsőbe egy tubust helyezni -, hogy nem kell az arcunkat közel tenni a beteg szájához. A mindennapi munka során a későbbiekben is rendszeresen fogjuk használni olyan betegeknél, akiknél légútbiztosítási nehézség áll fenn”  hangsúlyozta az osztályvezető főorvos.

(Forrás: Faragó Fanny – Honvédelem.hu)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


kettő * = 6

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat szorozva hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com