Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Hallgass hazait - Molnár Szabolcs műsora
36
hallgató

Magyar Szín-Játékos Szövetség

- 2009. július 23. 19:18 - 1052 megtekintés

A Magyar Szín-Játékos Szövetség SZAFT (Színházat Alkotó Fiatalok Társulása) társulata csatlakozási lehetőséget kínál szakmai előélettel rendelkező, színház iránt elkötelezett fiatal felnőtteknek, akik színházi alkotómunkára és – közösségre vágynak.

A Magyar Szín-Játékos Szövetség SZAFT (Színházat Alkotó Fiatalok Társulása) társulata csatlakozási lehetőséget kínál szakmai előélettel rendelkező, színház iránt elkötelezett fiatal felnőtteknek, akik színházi alkotómunkára és – közösségre vágynak. (A társulat jelenlegi tagjai gimnáziumi drámatagozatokon, színiiskolákban, színházi stúdiókban végeztek, de nem tudtak vagy nem akartak a hivatásosok közé kerülni. Akadnak a társulati tagok között olyanok is, akik vidéki amatőr társulatokban szereztek gyakorlatot, de jelenleg a fővárosban élnek.) A csatlakozást (illetve befogadást) meghallgatás előzi meg, amelyet a SzAFT rendezői (Sereglei András, Müller Ádám), illetve zenész-táncos munkatársaink tartanak. A csatlakozásra két időpontban van lehetőség – nyári táborunk (Balatonszemes, augusztus 2-9) előtt július 27-én 18 órakor a Tűzraktérben (Budapest, VI. Hegedű u. 6) Az ekkor csatlakozókat szívesen látjuk a táborban is, ahol megkezdjük a felkészülést a 2009 végére tervezett két új bemutatónkra. – szeptember 13-án vasárnap 17 órakor a Ferencvárosi Művelődési Központban (Budapest, IX. Haller u. 27) Fiúk (férfiak), valamint hangszeren játszó lányok (nők) előnyben! Előzetes jelentkezés önéletrajzzal, fényképpel e mail-ben Nagy András Lászlónál (nal71@t-online.hu, telefon: 0620 227 3854) SZAFT (Színházat Alkotó Fiatalok Társulása) A SzAFT a Magyar Szín-Játékos Szövetség keretében működik, munkáját Nagy András László elnök felügyeli. A SzAFT élén az elnök által megbízott, korábban már többször bizonyított színjátszó-rendezők állnak. A megalakuláskor: Müller Ádám és Sereglei András. A Magyar Szín-Játékos Szövetséget (illetve jogelődjét, a Szabad Színjátszásrét Egyesületet) évek óta foglalkoztatta egy központilag (a civil szervezet által) életre hívott színházi képződmény lehetősége. Olyan színházi képződményre gondoltunk, amely lehetőséget nyújt a középiskolás korból kinőtt, társulatokhoz nem kötődő, ám színházi alkotó munkára kész fiatalok számára az alkotó munkára. 2008. őszén a Ferencváros Művelődési Házzal és a Tűzraktér Független Kulturális Központtal együttműködve, SzAFT néven a társulat megalakult. Célunk teljesült: sikerült összegyűjtenünk jónéhány, közösségre, szakmai továbbképzésre és alkotó munkára kedvet, tehetséget érző, már képzett felnőtt korú színjátszót. Az első periódusban képességfejlesztő tréningeket tartottunk, majd két előadás született: Müller: Itt nem lesz finálé (Lars von Thrier filmje nyomán) Rendezte: Müller Ádám, és Kárpáti Péter: Világvevő. Rendezte: Sereglei András.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


+ három = 10

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. május 26. csütörtök, Fülöp, Evelin napja van.
Az év 21. hete és 146. napja.
Holnap Hella napja lesz.

1625. Hidasgyarmati béke. Az 1606. november 11-én a Zsitva torkolatánál a törökkel 20 évre békét kötött, amelyet e napon Hidasgyarmaton újabb 20 évre meghosszabbítottak.


1899. Konkoly-Tege Miklós a magyar államnak ajándékozza ógyallai obszervatóriumát.


Nem anyától lettem,
Rózsafán termettem,
Piros pünkösd napján
Hajnalban születtem.

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc szorozva öt = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com