Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Hírek
53
hallgató

Már vezetősáv is segíti a MVGYOSZ. székházába való bejutást

- 2024. június 19. 10:22 - 334 megtekintés

A személyes szolgáltatások újraindításával az MVGYOSZ székházegyüttese újra az ügyfelek szolgálatába áll. Mivel az átépítést követően az ismert közlekedési útvonalak megváltoztak, az alábbi segédletben foglalta össze a szervezet a legfontosabb tudnivalókat a látássérült látogatók, ügyfelek számára.

A személyes szolgáltatások igénybevételéhez 2024. április 22-től az alábbi módon lehet bejutni a megújult MVGYOSZ székházba.

Útleírás a szolgáltatóházba

A Hermina út 47. szám alatt, a nagykapu jobb oldalán, a betonoszlopon található – nagyjából 130 cm magasságban – a videó-kaputelefon. A bejutáshoz először meg kell nyomni a hívó gombot, a hívást a recepciós munkatárs fogadja. A munkatárs látja a videótelefonon keresztül a belépésre váró személyt, akivel szóban is tud kommunikálni.

A nagykapun középen található a kiskapu, amely a gombnyomás után, a recepciós munkatárs által engedélyezetten jobbra és befelé irányulva nyílik ki. A kiskapun található kilincsnél javasoljuk a kapu befelé történő megnyomását. A nyitott állapotot egy magas sípoló hang jelzi, a hang bal felől hallható.

Kérjük, hogy miután áthaladt, minden esetben csukja be maga után a kiskaput!

Kövesse a kaputól induló fehér színű vezetősávot, amely 2-3 lépésnyire elágazik, ezen jobbra induljunk el. Néhány lépés után a vezetősáv balra fordul, amelyet, ha követünk, akkor a bejárattal szemközti falhoz jutunk.

A falnál jobbra kell fordulni, majd követni a bal kezünknél lévő íves falat egészen a fedett rámpa kezdetéig. A rámpa a villa most használatos bejáratához és a szolgáltatóházhoz vezet, szélessége nagyjából 2,5 méter. A szolgáltatóház felkereséséhez a rámpa jobb oldalának használata javasolt.

Haladjon a rámpán a fal mellett addig (kb. 20 méter), amíg ismételten egy keresztbe tartó vezetősávhoz érkezik, amely merőleges a jobb oldali falra. A vezetősávnál balra fordulva eljut a szolgáltatóház bejáratához.

Vezetősáv a bolt bejáratánál

A szolgáltatóház üvegajtaja kifelé, jobbra nyílik. Belépve a szolgáltatóházba egy szőnyeges előtérbe érkezik, melyből jobbra kell fordulni ahhoz, hogy a segédeszközboltba és a szervizbe jusson. A szélfogó előteret és a segédeszközboltot egy újabb üvegajtó választja el: itt az ajtó bal oldali szárnya nyílik, balra és kifelé. Az előtérben székeket talál a szemben lévő falnál a várakozás idejére.

Ha belépett a boltba, akkor a kiszolgáló pult 3 lépésre előre, balra található, ahol már a munkatársak fogadják az érkezőket.

A szolgáltatóház szőnyeges előteréből, ha nem a bolt felé jobbra, hanem balra fordul, szintén egy üvegajtóhoz érkezik. Ennek az ajtónak a jobb oldala, jobbra kifelé a rendezvénytér földszintjére nyílik. Ezt az ajtót csak akkor kell használniuk a látogatóknak, ha mosdóba szeretnének menni vagy nyilvános rendezvényre érkeznek. Ebből a térből vezet a lépcsősor az első emeleti rendezvényteremhez. Rendezvényen kívül a terem zárva van, kizárólag a szervezett székházlátogatás alkalmával kereshető fel.

Útleírás a könyvtárba

A Braille- és Hangoskönyvtár a villaépület alagsorában található, melyet a következők szerint lehet megközelíteni.

Figyelem! A villaépület korábban használt főbejáratát vagyonvédelmi okokból zárva tartják!

Ha a fentebb ismertetett útvonalon – a kiskaputól az udvaron át – megérkezik a rámpához, akkor annak a bal oldalán haladjon a szolgáltatóház irányába, követve a bal oldali lábazatot. Amint véget ér a rámpa lábazata, forduljon balra, és haladjon tovább a vezetősávon, amely a villa új bejáratához vezet. Az ajtó jobbra, kifelé nyílik. Minden esetben csukja be maga után a bejárati ajtót!

Vezetősáv a villla háta mögött

A rámpa és villa bejárata között bal kéz felől, nagyjából derékmagasságban egy bronz székházmakettet talál, mellette egy falba épített pihenőpadot.

Belépve a villaépületbe, a fogadótérbe jut, itt a vezetősávot követve egyenesen a recepcióspulthoz érkezik, amely a bejárati ajtótól nagyjából 4-5 méterre található. A recepcióspulttól jobbra fordulva, bal kéz felől a lift található. Ezt elhagyva, közvetlenül szemben van a könyvtár ajtaja, ami jobbra, befelé nyílik.

Kijutás a szolgáltatóházból és a villaépületből

Az épületek ajtaján kilépve haladjon jobbra a rámpán a Hermina út felé. A rámpa végén forduljon jobbra és haladjon a fal mellett addig, amig megtalálja a falra merőlegesen futó vezetősávot. Ezen balra fordulva haladjon a bejárati kapu irányába. Körülbelül 1,5 méterrel a kapu előtt a vezetősávban egy elágazás található, amelynek a jobb oldali végén, egy oszlopon elhelyezve található az a nyomógomb, amelynek segítségével ki lehet nyitni a kiskaput.

Figyelem! A székház teljes területén kamerarendszer működik, így annak mindkét épülete és az udvara is kamerával megfigyelt terület.

Amennyiben segítségre van szüksége a székházba történő bejutáshoz, hívja az MVGYOSZ ügyfélszolgálatát, és jelezze igényét. Ne feledje, hogy a személyes szolgáltatások igénybevételéhez továbbra is időpontot kell foglalnia az ügyfélszolgálaton. A villa bejárása szolgáltatási időben nem lehetséges, erre külön alkalmakat hirdet az MVGYOSZ.

 

(dr. Nagyné Berke Mónika – MVGYOSZ. szolgáltatásvezető)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


4 + = kilenc

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: - Műsorvezetők: Haddad Henrik és Ricky
  A Magyar Médiaválogatott 2004-ben jött létre ismert emberek, zenészek, színészek, média személyiségek, sportolók részvételével. A válogatott tagjai évente 50-80 rendezvényen vesznek részt, és jelenlétük garancia a jó hangulatra. Nem csak sportolnak, de bármilyen eseményen szívesen vállalnak tevékeny részvételt: disznót vágnak, kolbászt töltenek, rekordokat állítanak fel és színpadi produkciókkal szórakoztatnak. A Médiaválogatott Sztártitkok Havi műsorunkban olyan sztárok vallanak titkaikról, mint pl. Tihanyi Tóth Csaba, Cozombolis, Ya Ou, Beleznay Endre, Sipos Tomi, Raul, Kefir, Palcsó Tomi, Békefi Viki, Vajtó Lajos, Fésűs Nelly, Lányi Lala, Szolnoki Peti, stb... A műsor részben napi aktualitás, részben pedig egy kicsit sport, egy kicsit magánélet, egy kicsit bulvár. Műsorvezetőnk Haddad Henrik és Ricky.
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 16:00: - Anonymous műsora
  Műsorunk az egyetemes és magyar színművészet jelentős személyiségeinek pályáját szeretné bemutatni. Ahol hozzáférhető riportok, esetleg kortársak nyilatkozatai, emlékiratok, hangfelvételek elérhetők ,ezeket is bemutatjuk . Nyílván ,mint minden ilyen műsor esetében, a teljességre csak törekedni tudunk, hiszen még közeli barátainkat sem ismerhetjük meg teljesen,egy régebben elhunyt legendás művész estében ez még nehezebb. Néha egy anekdóta többet mond, mint a tudományos értekezés. Az emlékezésekből ezek a nagyon jellemző történetek sem maradnak ki. Ja ,igen..Miért nevezem magam Anonymusnak? Talán mert én nem vagyok fontos. Legyen a művész arca a fontosabb... A műsorokhoz jó szórakozást kívánok Anonymus
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Műsorvezetők: Haddad Henrik és Ricky.
  A Magyar Médiaválogatott 2004-ben jött létre ismert emberek, zenészek, színészek, média személyiségek, sportolók részvételével. A válogatott tagjai évente 50-80 rendezvényen vesznek részt, és jelenlétük garancia a jó hangulatra. Nem csak sportolnak, de bármilyen eseményen szívesen vállalnak tevékeny részvételt: disznót vágnak, kolbászt töltenek, rekordokat állítanak fel és színpadi produkciókkal szórakoztatnak. A Médiaválogatott Sztártitkok Havi műsorunkban olyan sztárok vallanak titkaikról, mint pl. Tihanyi Tóth Csaba, Cozombolis, Ya Ou, Beleznay Endre, Sipos Tomi, Raul, Kefir, Palcsó Tomi, Békefi Viki, Vajtó Lajos, Fésűs Nelly, Lányi Lala, Szolnoki Peti, stb... A műsor részben napi aktualitás, részben pedig egy kicsit sport, egy kicsit magánélet, egy kicsit bulvár. Műsorvezetőnk Haddad Henrik és Ricky.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2024. július 18. csütörtök, Frigyes napja van.
Az év 29. hete és 200. napja.
Holnap Emília napja lesz.

1671. A bujdosókat a szultán nem pártfogolja.


1703. Rákóczi Naményből fegyverbe szólította az ország lakosait.


Karinthy Frigyes: Előszó

" Nem mondhatom el senkinek,
Elmondom hát mindenkinek.

Próbáltam súgni, szájon és fülön,
Mindnyájatoknak, egyenként, külön.

A titkot, ami úgyis egyremegy
S amit nem tudhat más, csak egy meg egy.

A titkot, amiért egykor titokban
Világrajöttem vérben és mocsokban,
A szót, a titkot, a piciny csodát,

Hogy megkeressem azt a másikat
S fülébe súgjam: add tovább..."

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat plusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 324

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com