Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Hallgass hazait - Molnár Szabolcs műsora
29
hallgató

Megérintő – Krizbai Teca első videóklipje!

- 2014. augusztus 7. 12:06 - 2397 megtekintés

A Csillag születik tehetségkutató versenyből már jól ismert Krizbai Tecának elkészült első videoklipje. Mindamellett, hogy nem kisebb zeneszerző írta meg a dalt mint Kaszás Péter, a klip egy újdonság, hiszen látás és hallás sérültek a főszereplői. Teca mellett feltűnik Napsugár Anna az első jeltánc művész.

Megérint A tánc és az ének különös egyvelegét láthatjuk Krizbai Teca legelső klipjében. A vak látássérült énekesnőt már a Csillag születik tehetségkutató műsorból ismerhetjük, mikor a Szabadság Vándorai című dallal belopta a nézők és a zsűri szívébe önmagát. – Álmomban sem gondoltam volna, hogy megjelenik a klipem. – őszinte örömmel mesélte Krizbai Teca. – Az euróvízióra neveztem be ezzel a videóval, de sajnos oda nem kerültem be, viszont gondoltam hogy felrakom a közösségi oldalamra, ha már elkészült, s ennyit dolgoztunk vele. – a nem várt siker ekkor jött Teca életébe, hiszen a dalt beválasztották a Nemzetközi Siket Fesztiválra. – A csalódás után , jó érzés, hogy pozitívan kommentelik a klipet. Ismeretlenek írtak rám közösségi oldalamon, hogy zokogva hallgatták a dalom. -mesélte büszkén Teca. Az énekesnő első videoklipje a Megérint címet kapta. A zenét hozzá ajándékba írta Kaszás Péter zeneszerző, a dalszöveget pedig az énekesnő barátnője, a hallássérült Napsugár Anna írta, akitől a klipben egy érdekes koreográfiát is láthatunk. Anna jeltáncot koreografált egészséges, akrobatikus- kontakt táncosokkal. A műfaj különlegessége hogy érintések és reakciók során alakul ki a mozdulat sor, akrobatikus elemekkel vegyítve. S hogy mit is érzékelt a koreográfiából Teca, a Bors újságírója erről kérdezte az énekesnőt: – Napsugár beavatott mindíg, hogy hogyan táncolnak, és jelelnek mögöttem. Ez nekem erőt adott s bátrabban énekeltem, s én is szebben tartottam magam a táncosoktól kapott energiáktól.- emlékezett vissza Teca a forgatásra, aki elárulta, hogy tartásán és megjelenésén sokat alakított családja, s a mindössze tizenöt éves húga. – Nekem a családom a tükröm, húgom szokott kisminkelni, anya pedig a ruhákat s az ékszereket választja ki. – A dal érdekessége hogy az egészséges Komlói Fonti Five növendékei táncolnak és Napsugár Anna trióban jeltáncol egészséges emberekkel és így egy igazi esélyegyenlőségi klip született Magyarországon amihez még hasonló sincs a világon – mondja Napsugár Anna jeltánc művész. – Külön érdekessége még a klipne,k hogy beválasztották a Nemzetközi siket Fesztiválra, mely Napsugár Anna 15-ödik videó megjelenése. A videóanyag a YouTube-on itt tekinthető meg!

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


* 7 = harminc öt

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. május 26. csütörtök, Fülöp, Evelin napja van.
Az év 21. hete és 146. napja.
Holnap Hella napja lesz.

1625. Hidasgyarmati béke. Az 1606. november 11-én a Zsitva torkolatánál a törökkel 20 évre békét kötött, amelyet e napon Hidasgyarmaton újabb 20 évre meghosszabbítottak.


1899. Konkoly-Tege Miklós a magyar államnak ajándékozza ógyallai obszervatóriumát.


Nem anyától lettem,
Rózsafán termettem,
Piros pünkösd napján
Hajnalban születtem.

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc mínusz egy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com