Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Halász Judit - Szél hozott szél visz el
35
hallgató

Narrált cirkuszi előadás vasárnap 14 órától a Hobby Rádióban

- 2017. november 3. 16:13 - 1439 megtekintés

A Richter Flórián Cirkusz különleges, narrált előadásra hívta a látássérült cirkuszbarátokat és érdeklődőket. AzÁLLATI EXTRÉM című előadás akadálymentesített változatát november 5-én 14 órától közvetítjük a Hobby Rádióban; narrátor: Kőhalmi Ferenc bűvész.

A Richter Flórián Cirkusz “Állati Extrém” című előadása Budapesten egy igazi extrém szórakozás az egész család számára, ahol a tradició és az új világ találkozik egymással. Magyarország leglátványosabb és legizgalmasabb cirkusz műsora, amit élőben a cirkusz zenekara kísér, egy elképesztő, zenés repertoárral. Emberfeletti? Felülmúlhatatlan? REPÜLŐ EMBEREK a kupolában a FLYING SERGIO, akik a Monte Carlo-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál Bronz Bohóc nagydíjjával és a Hollandiai Cirkuszfesztivál Aranyérmével kitüntetett brazil artistasztárjai – a lengő trapéz bajnokai először a magyar közönség feje fölött! Ez aztán extrém, újra a porondon a DIORIOS motoros csoport! VILÁGREKORD 5 motoros szédült száguldása a 4,5 méteres átmérőjű HALÁLGÖMBBEN. A gyengébb idegzetűek hunyják be a szemüket: a száguldás csúcspontján a halálgömb kettéválik! A cirkusz szuperhőse a LÉZEREMBER aki megmutatja a jövőt! Magyarországon először portugál vendégművész vezet be a futurisztikus illúziók elképesztő világába! Egy látványos lézershow a porondon. Lovas nemzet a magyar – RICHTER FLÓRIÁN pedig a nemzet lovasa! Vadonatúj holland frízek és arab telivérek a lóidomítás nemzetközi nagymesterének keze alatt! A magyar cirkusztörténet egyetlen Monte Carlói Arany Bohóc díjasa, a magyar cirkuszolimpikon és négylábú sztárjai! RICHTER KEVIN cirkusztörténetet ír! A világhódító magyar lovasszám, a Magyar Posta a világon először 22 lóval látható! Mindez a műfaj történetének legifjabb sztárjával, Richter Kevinnel! A kacagás nagy mestere! JOY COSTA, a nagy nemzetközi cirkuszok ünnepelt BOHÓCA egyenesen Olaszországból érkezett, hogy első ízben találkozzék a magyar közönséggel. Életre kelnek egy többgenerációs olasz bohócdinasztia tradíciói modern változatban! Valódi, ízletes olasz humor a porondon! Ennél a zebránál mindenki befékez!!! EGZOTIKUS ÁLLATOK kavalkádja a Richter Flórián Cirkusz porondján! TANGÓ A LEVEGŐBEN – rugalmasság, lendület és dinamika – a lélegzetelállítóan hajlékony MISS STELLA elképesztő tangó tánca a bűvös selyemszalagon! RICHTER SZEBASZTIÁN a Franciaországi Nemzetközi Cirkuszfesztivál bronz díjas tempó zsonglőre. A Hortobágyi Károly díjas NEREUS LAJOS és Angelika legújabb produkciója a tányér forgatás nagymestere. KÉT RICHTER HÖLGY egy porondon! Báj, ügyesség, összpontosítás – no és egy aprócska meglepetés… Richter Angelina szokatlan partnert választott lebilincselő lábzsonglőr mutatványához!!! SZANDRÁT az elefántot! Valóság vagy káprázat? MISS AURELIA Belgiumból érkezett, hogy bravúros lengő KARIKA produkciójával új dimenziókat nyisson meg a szemünk előtt! RICHTER FLÓRIÁN egyedülálló akrobatikus lovas csoportja, ami egy új fejezetet nyit a cirkusz világában. Mindezt vasárnap 14 órától audio narrációval hallgathatják a Hobby Rádióban.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


kilenc + = 16

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 6. szerda, Csaba napja van.
Az év 27. hete és 187. napja.
Holnap Apollónia napja lesz.

1437. Veszélyes lázadás támadt a parasztok közt Erdélyben, mely a Királyhágón innen is elterjedt néhány megyében. Főbb okai ezek voltak: hittérítés, az egyházi dézsmának készpénzben és pedig jobb értékűben szedése, és az így fizetni vonakodóknak 3 gíra birsággal és egyházi átkokkal fenyítése, a jobbágyok költözésének akadályozása.


1706. Rákóczi felesége, közvetítési kísérletének kudarca után, elhagyja Érsekújvárt. (A csehországi Karlsbadba utazik.)


1906. június 24- július 6. Négyezer bányász sztrájkol Salgótarjánban (Nógrád vármegye) munkaviszonyaik megjavításáért.


Erdélyi József: Nyári dal

"Csakhogy itt van, itt a nyár;
csakhogy engem itt talál:
csakhogy a tél s a tavasz,-
nem vitt el az a ravasz.
Itt a nyár, itt a nyár;
egy üveg sör s egy pohár,
itt van az asztalomon,
s iszok mint bölcs Salamon..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


öt plusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com