Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Movie and music - filmajánló műsor
29
hallgató

Nem kell már utazni a kezelésekért

- 2018. május 13. 13:19 - 732 megtekintés

Megható ünnepségen vették birtokba a Gyermekemért Alapítvány által létrehozott fejlesztőhelyiséget. Tartósan beteg, fogyatékkal élő, sajátos nevelési igényű gyerekek számára szerveznek, szociális rászorultság alapján finanszíroznak fejlesztő foglalkozásokat.

A Pro Artis Művészeti Iskola udvarában hozott létre fejlesztőhelyiséget a Gyermekemért Alapítvány. Bensőséges ünnepségen vették birtokba a helyet, amelytől sok család remél könnyebbséget. Olyan fejlesztő terápiákat, szakembereket hoznak majd ide, amiért, akikért sok-sok kilométert kellett eddig megtenni. A megnyitón Soós Erika üzletvezető, a kuratórium elnöke beszélt arról, hogy a Gyermekemért Alapítványt egy konkrét céllal, Kóti Kata gyógyításának elősegítésére, szülei hozták létre. Kata jól van, a felhalmozódott összeget, az alapítvány szerette volna új célok szolgálatába állítani. Hosszú út vezetett a mostani megnyitóig attól a pillanattól, hogy elhatározták: mindenképpen paksi gyerekek szolgálatába állítják az alapítványt és forrásait.

A helyiség megtalálása után az iskola és azt fenntartó szekszárdi tankerületi központ is melléjük állt. Jótékonysági bált szerveztek, anyagot vásároltak a felújításhoz, amiben sok helyi vállalkozástól, szakembertől kaptak önzetlen segítséget. Soós Erika arról is beszélt, hogy jelenleg körülbelül harminc család van a látókörünkben, de szeretnék az egész járásra kiterjeszteni a tevékenységüket. Ennek lényege az, hogy helybe hozzák a fejlesztő szakembereket, így a családoknak nem kell Szekszárdra, Dunaújvárosba, Budapestre vagy éppen Győrbe utaznia. Erika azt mondta, ezek a családok gyakorta kerülnek érzelmileg, anyagilag perifériára. Elszegényednek, mert az anya nem tud munkát vállalni, egy beteg gyerek 24 órás szolgálatot kíván. Ezt Szurovecz Anikó is megerősítette. Azt mondta, nagyon örül neki, hogy létrejött ez a helyiség, azt reméli, sok gondjukon enyhít. Kisfia, Robika, kilenc és fél éves, agyi bénulás okozta problémákkal kell együtt élnie. Az iskolában nem tudják biztosítani a heti tíz gyógypedagógiai foglalkozást, gyógytornát, amire nagy szüksége van, mert nagyon feszesek az izmai.

A megnyitón a paksi Nyitnikék Fogyatékkal Élők Nappali Foglalkoztatója táncelőadása, Kolki Ákos gitárjátéka után Franckó Klára mondott a jelenlevők szemébe könnyeket csaló mesét egy kisfiúról és annak fogyatékkal élő kishúgáról.

Forrás: Tolna megyei hírportál

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


6 + egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 29. szerda, Péter, Pál napja van.
Az év 26. hete és 180. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1873. Deák Ferenc utolsó parlamenti beszéde az egyház és az állam közti jogviszonyról. Szívbaja mindinkább súlyosbodván, nem volt többé képes a törvényhozás termében felszólalni, később már az üléseket sem látogatta. Halála e beszéd után 2 év 7 hónap múlva következett be.


1964. Megindul a menetrendszerű autóbusz-forgalom Magyarország és Csehszlovákia között.


Arany János: A fülemile

"...Péter és Pál /tudjuk/ nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyű nekik ott szerényen
megárulni egy gyékényen;
Hanem a mi Péter-Pálunk
Háza körül mást találunk:
Zenebonát, örök patvart,
Majd felfordítják az udvart;
Rossz szomszédság: török átok,
S ők nemigen jó barátok..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét mínusz kettő = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com