Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Celine Dion - Because you loved me
32
hallgató

Nézd, itt a sorosos lotyó a hülye gyerekével – ezt kiabálták az autista kisfiával sétáló nőnek.

- 2018. július 26. 15:02 - 819 megtekintés

Dórának van autista fia (és van egy autizmussal foglalkozó blogja amellett, hogy mentorszülő is), a szokásos délutáni kutyás sétájukat tették meg a napokban Békásmegyeren, amikor az utca túloldalán két személy direkt olyan hangosan beszélt, hogy Dóráék is hallják. Egyikük odakiabált Dóráékhoz: „Nézd, itt a Sorosos lotyó a hülye gyerekével már megint. Az a gyerek tuti nem százas, ugrál a buszoknak. (Az autista fiú szeret integetni a buszoknak, írja Facebook-bejegyzésében az édesanyja magyarázatént.) Biztos, hogy sorosos ez. Olvastam a Pesti Srácokon…Ezek a hülyék kimentek a Parlament elé…”

Dóra nyelt egyet. De azt gondolja, hogy agy mosott, nyálasan jobbra fröcsögő egyedekkel van tele ez az egész ország, akik vakon hisznek urukban és parancsolójukban. Mennek utána mint a birkák és köpködik a gyűlöletet, ha kell, ha nem.

Majd így folytatja bejegyzését: de figyelj, fogadatlan prókátor. Közlöm veled, hogy semmi közöm Dzsordzsi bácsihoz. Se nekem, se a fogyatékossággal élő gyerekeimnek.Tudod, ez itt önerős nevelés, nem kaptam hozzá ösztöndíjat, sőt még én fizetek, az állam helyett.

Megtette tehát a hatását a kormányközeli Pesti Srácok oldalon pár nappal korábban megjelent cikk, amelyben a múlt pénteken a sérült gyereküket, rokonaikat otthon ápolók parlament előtti tiltakozását szervezőket sorosistának bélyegezte a cikk szerzője. A cikk úgy állította be, hogy új ügyeket találtak Soros civiljei, amelyek talán szimpatikusabbá tehetik őket a magyar emberek körében. Miután a Pesti Srácokon a cikket jegyző újságírót az írása miatt többen kritizálták, az újság rátett még egy lapáttal, bocsánatkérést várt a kritikák hullámát elindítótól, az újságírót bírálóktól, liberopátiás elmezavarnak titulálta azt, hogy szerintük félreértették az előző írásukat, szövegértésbeli problémájuk van a cikk miatt felháborodott embereknek.

Valójában az történt, hogy a sokszor napi 24 órás felügyeletet, odafigyelést, ellátást igénylő otthonápolásért alig pár tízezer forint juttatást kapnak az államtól most azok, akik ezt felvállalják, és nem számít munkaviszonynak sem, így például saját maguk után kell fizetniük a tb-ellátást megalapozó közterhet.

Azt szeretnék, hogy az állam növelje havi 50 ezer forinttal a jövedelmüket (ami még ezzel együtt is csak alig haladná meg a havi nettó 100 ezer forintot, ebből kellene nekik és az ápolt személynek megélni, gyógyszert venni), és számítson munkaviszonynak az, amit tesznek nap mint nap, ahelyett, hogy az államnak kellene gondoskodnia a segítséget igénylő sérültekről.

Ezért miután sikertelenül tárgyaltak több körben az Emberi Erőforrások Minisztériumával, egy hete tüntetést szerveztek a minisztérium elé, majd onnan átgyalogoltak ahhoz a parlamenthez, amelyben aznap a képviselők saját fizetésüket emelték meg havi bruttó 200 ezer forinttal.

Forrás:24.hu

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


négy * 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 29. szerda, Péter, Pál napja van.
Az év 26. hete és 180. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1873. Deák Ferenc utolsó parlamenti beszéde az egyház és az állam közti jogviszonyról. Szívbaja mindinkább súlyosbodván, nem volt többé képes a törvényhozás termében felszólalni, később már az üléseket sem látogatta. Halála e beszéd után 2 év 7 hónap múlva következett be.


1964. Megindul a menetrendszerű autóbusz-forgalom Magyarország és Csehszlovákia között.


Arany János: A fülemile

"...Péter és Pál /tudjuk/ nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyű nekik ott szerényen
megárulni egy gyékényen;
Hanem a mi Péter-Pálunk
Háza körül mást találunk:
Zenebonát, örök patvart,
Majd felfordítják az udvart;
Rossz szomszédság: török átok,
S ők nemigen jó barátok..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kettő plusz hat = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com