Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Nekem 80 - Zenék a 80-as évekből
31
hallgató

Online látogatható a Debreceni Egyetem könyvtára

- 2020. április 15. 21:04 - 398 megtekintés

Bár a járványhelyzet miatt hetek óta zárva tart a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtára, az olvasóknak, kutatóknak nem kell nélkülözniük a DEENK szolgáltatásait, hiszen azok nagy része mára online is elérhető. A tapasztalatok azt mutatják, nem csökken a könyvtár „látogatóinak” száma.olvasóknak, kutatóknak nem kell nélkülözniük a DEENK szolgáltatásait, hiszen azok nagy része mára online is elérhető. A tapasztalatok azt mutatják, nem csökken a könyvtár „látogatóinak” száma.

Az egyetemi könyvtár valamennyi online működő szolgáltatásáról részletes információt találhatnak az olvasók az „Adatbázisok” oldalon, ahol több szempont szerint rendezhető listában láthatók azok az elektronikus könyv- és folyóirat-gyűjtemények, valamint adatbázisok, amelyekhez az könyvtár valamilyen formában hozzáférést biztosít felhasználóinak. Ugyanezen az oldalon található a DEENK munkatársainak elérhetősége is, akikhez a kutatók, hallgatók közvetlenül fordulhatnak kérdéseikkel.

– Az oldal használatát napi szinten monitorozzuk, és hamarosan elkészül az elmúlt egy hónap összesítő elemzése is. A több ezres kattintásszám alapján azonban már most látszik, hogy az egyetem kutatói és hallgatói aktívan használják, és hasznos eszköznek találják ezt az oldalt – mondta a hirek.unideb.hu portálnak Petró Leonárd.

A DEENK közönségkapcsolati főigazgató-helyettese hangsúlyozta: közvetlen terveik az oldal felhasználófunkcióinak fejlesztésére irányulnak, annak érdekében, hogy még könnyebben és pontosabban lehessen megtalálni a keresett forrásokat.

– Emellett napi rendszerességgel regisztráljuk, hogy milyen hatásfokkal működik online térben a korábban az ügyfélszolgálati pultoknál zajló ügyintézés. Az info@lib.unideb.hu email címre az elmúlt egy hónapban csaknem 300 különféle megkeresés érkezett az általános kérdésektől a szakdolgozatírás nehézségein át egészen a komplex irodalomkutatásig. Ennek alapján az látszik, hogy a felhasználók továbbra is számítanak a könyvtárosokra– emelte ki Petró Leonárd.

A járvány kitörése óta több kiadó és szolgáltató döntött úgy, hogy átmenetileg elérhetővé teszi termékeit. A könyvtár munkatársai a folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően gyorsan értesülnek, ha újabb felületet lehet használni. Ez az információ azonnal megjelenik a honlapon „átmeneti hozzáférés” megjelöléssel.

 • Folyamatos a cikkek megjelenése az instantscience.hu nevű blogon is. Az írások a kutatókat igyekeznek eligazítani a 21. század tudományos kommunikációjának világában, különös tekintettel a jelenlegi helyzetre, és az e téren kínálkozó lehetőségekre, elsősorban a nyílt hozzáférés területén.
 • Az elmúlt egy hónapban jelentősen megnőtt az online dokumentumok iránti igény, ami megnöveli az egyetem Publikációs Platformjának szerepét is az információ hozzáférés biztosításában.
 • Az online elektronikus jegyzetek és könyvek száma, amelyeket az oktatók és hallgatók egyetemi hálózatról az Egyetemi Kiadó honlapján érhetnek el, már meghaladta a 200-at, számuk folyamatosan gyarapszik, és várhatóan hamarosan megközelíti a félezret.

A DEENK kiemelt figyelmet fordít közösségi médiafelületeire is (Facebook, Instagram és Youtube), amelyek – azon túl, hogy láthatóvá teszik a szolgáltatásokat – kommunikációs csatornaként is funkcionálnak.

(Forrás: Dehir.hu)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


3 + = tizenkettő

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 30. csütörtök, Pál napja van.
Ma van a(z) Péter-Pál napja, Szt. Péter, Szt. Pál, a keresztény vértanuk emléknapja, a magyar szabadság napja.
Az év 26. hete és 181. napja.
Holnap Tihamér, Annamária napja lesz.

1684. Károly lotharingiai herceg Pestre, melyet felgyújtva talált, kardvágás nélkül vonult be.


1945. A Szovjetunió ajándékaként 250 tehergépkocsit, 18 ezer tonna gabonát, 1400 tonna húst, 900 tonna sót, 180 tonna kávét és nagymennyiségű ablaküveget kapott Budapest lakossága.


Szép Ernő / 1884. jún. 30. - 1953. okt. 2. /

Mint magányos lovast...

Mint magányos lovast az este,
Elér a bánat engemet,
Gyereksírás jön fel szívemből,
Könnyűim csöpp csengői csengenek.

Apám után szeretnék futni,
Ki a városba vezetett,
S míg a boltok közt bámészkodtam,
Elengedte egyszer a kezemet.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


öt szorozva kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com