Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Takáts Eszter és Zenekara - Kemény az ágyam
55
hallgató

Online térbe költözik egy időre a MVGYOSZ. felolvasó-olvasó találkozója

- 2021. november 8. 10:13 - 423 megtekintés

Azok, akik az október 14-i felolvasó-olvasó találkozókon is ott voltak, már tudják, milyen élményt jelent az önkéntes felolvasókkal való személyes találkozás.

Ha a földrajzi távolság vagy a mindennapi munka miatt nem lehetett részese az inspiráló, közvetlen beszélgetésnek, most újabb lehetőség nyílik a felolvasókkal, illetve olvasókkal való diskurzusra. Legyen online vendége a szervezetnek november 19-én pénteken 18 órától!

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége a Bodor Tibor Kulturális Egyesülettel történő együttműködésben október 14-én, az MVGYOSZ fehér bot napjához kapcsolódó eseményére a Bodor Tibor Hangoskönyvtár olvasóit és az egyesület önkéntes felolvasóit is meghívta.

A hatvanéves hangoskönyvtár Hangomat adom címmel meghirdetett jubileumi rendezvényére sokan eljöttek azok közül az önkéntesek közül, akik az elmúlt években hangjukat adták egy-egy prózai vagy lírai mű felolvasásához.

A kerekasztal-beszélgetés során a hallgatóság betekintést nyerhetett négy önkéntes felolvasó személyes motivációiba, az azt követő műhelybeszélgetésekben pedig forgószínpad-szerűen az összes jelen lévő felolvasóval is találkozhattak a résztvevők.

Hogyan választasz könyvet? Melyik volt a legnehezebb olvasmány? Hogyan tolerálja a család a rendszeres felolvasást? Mi az eredeti foglalkozásod? Hogyan lettél önkéntes felolvasó? Miért szeretjük, ha egy sorozat ugyanazon a hangon szólal meg? Csak néhány kérdés azok közül, amelyet az olvasók feltettek a találkozón jelen lévő felolvasóknak.

De nemcsak kérdések, hanem személyes köszönetnyilvánítások is elhangoztak, megismerhettük egy-egy hangoskönyv születésének kulisszatitkait, betekintést kaphattak az érdeklődők a felolvasói munka fázisaiba a próbafelolvasástól az első könyv kiválasztásán át a vágásig, illetve a várva várt, de sokszor elmaradó olvasói visszajelzésekig.

Sok kérdés nyitva maradt, és számos téma vár még megvitatásra, hamarosan folytatjuk – e szavakkal zárta dr. Nagyné Berke Mónika szolgáltatásvezető a sikeres találkozót, és alig telt el néhány hét és itt egy újabb alkalom a közvetlen csevejre, az idő hiányában félbeszakadt beszélgetések folytatására.

Annak érdekében, hogy a fővárostól távolabb élők is bekapcsolódhassanak a beszélgetésbe, a következő találkozó az online térbe költözik: 2021. november 19-én (pénteken) 18 órától az ország bármely pontjáról csatlakozhatnak a Google Meet platformon megvalósuló online beszélgetésbe a résztvevők, amennyiben részvételi szándékukat jelezték.

Az online részvétel feltétele az előzetes regisztráció, amely mind a felolvasók, mind az olvasók részéről az info@mvgyosz.hu e-mail címre küldött jelentkezéssel történik a név, a település és az e-mail cím megadásával.

A regisztráció során megadott e-mail címre az esemény előtt egy-két nappal az MVGYOSZ ügyfélszolgálatos munkatársai megküldik a Google Meet-es találkozó linkjét.

Gyűjtse a kérdéseket és az olvasásélményeket! Várjuk az önkéntes felolvasókat, az olvasókat, valamint az önkéntes vágókat és a hanganyagok előhallgatásában segítő munkatársakat.

(Hegedűs Katalin – MVGYOSZ. kommunikációs munkatárs)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


+ 1 = hat

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 16:00: - Anonymous műsora
  Műsorunk az egyetemes és magyar színművészet jelentős személyiségeinek pályáját szeretné bemutatni. Ahol hozzáférhető riportok, esetleg kortársak nyilatkozatai, emlékiratok, hangfelvételek elérhetők ,ezeket is bemutatjuk . Nyílván ,mint minden ilyen műsor esetében, a teljességre csak törekedni tudunk, hiszen még közeli barátainkat sem ismerhetjük meg teljesen,egy régebben elhunyt legendás művész estében ez még nehezebb. Néha egy anekdóta többet mond, mint a tudományos értekezés. Az emlékezésekből ezek a nagyon jellemző történetek sem maradnak ki. Ja ,igen..Miért nevezem magam Anonymusnak? Talán mert én nem vagyok fontos. Legyen a művész arca a fontosabb... A műsorokhoz jó szórakozást kívánok Anonymus
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2023. szeptember 28. csütörtök, Vencel napja van.
Az év 39. hete és 271. napja.
Holnap Mihály napja lesz.

1213. Gertrúdnak, II. Endre hitvesének szerencsétlen halála. A gyilkolásnak az szolgált okul, hogy a királyné tudtával sőt segélyével és termében egyik testvére Bánk nádor nejét buja vágyának áldozatává tette. A vérengzéskor a királyi pecsétnyomó több államirattal együtt elveszett.


1971. Mindszenty bíboros elhagyja Magyarországot.


Tompa Mihály

A madár, fiaihoz

"Száraz ágon, hallgató ajakkal
Meddig ültök, csüggedt madarak?
Nincs talán még elfeledve a dal,
Melyre egykor tanítottalak?!
Vagy ha elmúlt, s többé vissza nem jő
A víg ének s régi kedvetek:
Legyen a dal fájdalmas, merengő,
Fiaim, csak énekeljetek!..."

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc mínusz kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 320

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com