Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Szignál -
37
hallgató

ParaSzuperSztár – tizenkilencen jutottak tovább a döntőbe

- 2014. október 14. 15:16 - 1522 megtekintés

Tizenkilencen jutottak tovább a Paraszupersztár október 6-án és 7-én megrendezett elődöntőjéből a december eleji döntőbe. A Mozgáskorlátozottak
Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) által szervezett tehetségkutató verseny célja, hogy rátaláljon olyan, fogyatékossággal élő tehetségekre, akik eddig nem tudták megmutatni magukat a szélesebb nyilvánosságnak és egy jövőre induló tehetséggondozó program keretében segítse őket művészi pályájukon.

A zsűri tagjai: Monspart Sarolta világbajnok tájfutó, Príma-díjas sportoló, a zsűri elnöke; Both András színész, az RTL Klub hangja, Dévai Nagy Kamilla Liszt Ferenc-díjas énekes, előadóművész, László Attila Liszt Ferenc-díjas érdemes művész, gitárművész, a Zeneakadémia tanára, Pozsgai Zoltán Artisjus-díjas zongoraművész és Tóth Richárd színész-koreográfus voltak. Az elődöntőt Vincze Zoltán rendezte.

A zsűrinek nem volt könnyű dolga, a kétnapos elődöntőben sok jó produkció vonult fel, a versenyzők felkészültek voltak. A nézők színes műsort láthattak, megható előadásokkal. A fellépők kerekesszékes tánccal, néptánccal, kiváló zongora-, citera-, klarinét- és tangóharmonika előadással szórakoztatták a közönséget. A legtöbben az ének kategóriában léptek fel, angol- és magyar nyelvű könnyűzenei dalokat, népdalokat, musical-részleteket adtak elő, de a Pillangókisasszony nagyáriája is hallható volt. A vers- és prózamondók szintén jól szerepeltek. Ebben a kategóriában indult a verseny legfiatalabb versenyzője, a 10 éves Harza Márk és a legidősebb, 90 éves Jobák Márta is, mindketten döntősök lettek. A műsort két zsonglőrmutatvány is színesítette.

A továbbjutók névsora: Balázs Zsolt (ének), Cselinácz Marko (tangóharmonika), Diószegi Piroska (ének), Harza Márk (próza- és versmondás), Hegedüs Petra (klarinét), Jánoki Márió (zongora), Jobák Márta (próza- és versmondás), Licsicsányi Viktória (ének), Mátyus Dániel (próza- és versmondás), Miklós Rómeó (tánc), ParaDance Company (tánc), Rolling Country (tánc), Severa Ágnes (ének), Szarkaláb zenekar (hangszeres zene), Szilágyi Roland (zongora), Szluka Lídia (ének), Szántó Sándor és az Iringó Hagyományőrző Csoport (tánc), Tóth Károly (tánc) és Tóth Viktória (ének).

A Paraszupersztárt alkotóművészeti kategóriában (saját irodalmi alkotás, festészet, fotó, grafika, kisplasztika, kisfilm, nép- és iparművészeti alkotás) is meghirdette a MEOSZ. A kategória legjobb alkotásainak és nyerteseinek bemutatására a december 5-i döntőn kerül sor.

A verseny fővédnöke Dr. Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


kilenc + 7 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 7. csütörtök, Apollónia napja van.
Az év 27. hete és 188. napja.
Holnap Ellák napja lesz.

1357. Ragusa aláveti magát a magyar koronának. Ragusa városa követei szerződésre lépnek N. Lajossal, mely szerint a város a magyar korona oltalma alatt áll, s ezért évenként 500 aranyat fizet; de a király magyar helyőrséget és ispánt nem fog adni a városnak.


1607. A király (a bécsi béke sérelmével, mert annak rendelkezése szerint nádort kellene választani) kinevezi Forgách Ferenc esztergomi érseket magyarországi királyi helytartóvá. (1608-ig viseli tisztségét.)


Radnóti Miklós: Július

Düh csikarja fenn a felhőt,
fintorog.
Nedves hajjal futkároznak
mezétlábas záporok.
Elfáradnak, földbe búnak,
este lett.
Tisztatestű hőség ül a
fényesarcú fák felett.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


egy szorozva nyolc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com