Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Korál - A szeretet koldusai
30
hallgató

Piti politikusi bosszú: kiszúrta a mozgássérült kerekeit

- 2012. október 18. 15:31 - 2099 megtekintés

kép

Az állásába került Antonia Piazza olasz képviselőnek egy mozgássérült férfivel folytatott vitája. Az észak-olaszországi képviselő nem elég, hogy a bunkó módjára viselkedett, még elismerni sem volt hajlandó a felelősségét. Főnökei a pártból és a cégéből is azonnal kirúgták.

Mikor már azt hinné az ember, hogy ennél lejjebb nem mehet a politikai elit, akkor mindig érkezik egy olyan képviselő, aki rácáfol az elméletekre és az emberi bunkóság új szintjét mutatja be a közönségnek. Történt ugyanis, hogy egy magát feltehetően igen nagyra tartó olasz politikus Jaguárjával (!) beállt egy mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyre az észak-olasz Lecco városában – írja a Telegraph.

Erre számos példát lehetne találni a nagyvilágban – kis hazánkban egy közismert tévés szinte sportot űz a dologból – de Antonio Piazza képviselő (a Silvio Berlusconi vezette Szabadság Népe párt tagja) tovább fejlesztette a tahóságot. A helyet ugyanis egy éppen parkolni készülő mozgássérült férfitől, Giuseppe Scuderitől vette el, aki ezt szóvá is tette a politikusnak. Piazza igencsak nyersen reagált, szó szót követett, aminek az lett a vége, hogy Scuderi rendőrt hívott.

Az egyenruhások – némileg meglepő módon – Scuderinek adtak igazat. A képviselőt 80 euró (23 ezer forint) helyszíni bírságra ítélték és felszólították, hogy hagyja el a helyet. Bár ezután mindenki azt hitte, hogy vége az incidensnek, Piazza fél órával később visszalopakodott és késével kiszúrta Scuderi autójának mind a négy kerekét. Szerencsére a ?bátor hőstettet? a biztonsági kamerák is rögzítették.

Az eset óriási botrányt kavart, ami végül Piazza állásába került, nemcsak a pártból, de építészeti cégétől is kirúgták. A politikus egyébként azzal érvelt, hogy más emberek sokkal rosszabb dolgokat tesznek, mint ő, azt a parkolóhelyet pedig már évek óta használja. Piazza még azt is felajánlotta Scuderinek, hogy kifizeti az új gumikat, főnökeit azonban ez sem hatotta meg.

Forrás a Bors

Adta hírül a borsodonline.hu

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


egy + = 4

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 24. péntek, Iván napja van.
Az év 25. hete és 175. napja.
Holnap Vilmos napja lesz.

1487. Mátyás király sohasem rovott ki a jobbágyokra önkényesen adót. Ha szorultsága nagy volt és az idő rövidsége miatt országgyűlést nem tarthatott, akkor oly eljárást követett, hogy az egyházi és világi országnagyok által szavaztatta meg a kapunként egy arany forintot kitevő adót.


1833. Gróf Széchenyi István a vaskapui sziklarepesztéshez szánt kormánybiztos. Végre erre is szántak Bécsben némi költséget. Az irányításra Széchényi Istvánt választották. Naplója szerint július 8-án indult rendeltetési helyére az I. Ferenc nevű gőzhajó, s október 8.-án érkezett Pestre.


"Tüzit megrakatta világos Szent János.
Fehirhaju Magyar Ilona
haján fölyü gyöngykoszorú, gyöngy.

Jelenti magát Jézus
három esztendőben.
Jézus magát úgy jelentgeti már...."

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy szorozva kettő = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com