Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Zárai és Vámosi - Köss egy szalagot a tölgyfára
59
hallgató

Szakmai konzultációs sorozat indult a támogatott lakhatás térítési díjának megállapításához kapcsolódóan

- 2020. december 19. 8:53 - 554 megtekintés

2020 októbere és decembere között összesen 5 helyszínen – Salgótarján, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Nyíregyháza és Debrecen – szakmai konzultációra került sor a férőhely kiváltást megvalósító dolgozók és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság kirendeltségeinek munkatársai részvételével a támogatott lakhatás térítési díjának megállapításával kapcsolatban, melyet a visszajelzések alapján rendkívül hasznosnak találtak a résztvevők.

A konzultációk a járványügyi helyzet alakulásának függvényében, az intézményi igényeknek megfelelően jövőre folytatódnak.

Mint ahogyan arról korábban hírt adtunk, a TÁRS projekt keretében 2020. augusztus végén, szeptember elején nagy sikerrel került megrendezésre a támogatott lakhatáshoz kapcsolódó humánerőforrás tervezést és térítési díj számítást, valamint a kormányhivatali ellenőrzés szempontjait bemutató regionális szakmai műhelysorozat.

A TÁRS projekt munkatársai a fórumokon részt vevő intézményeknek, szervezeteknek felajánlották, hogy amennyiben további igény merül fel a támogatott lakhatáshoz kapcsolódóan egy-egy szolgáltatástervezési, működtetési kérdés komplexebb és mélyebb áttekintésére, akkor további személyes szakmai konzultációs lehetőséget is biztosítanak.

Az EFOP-2.2.2-es intézményi férőhely kiváltás pályázatot megvalósító intézmények jelezték, hogy szeretnének további gyakorlatorientált segítséget kapni a támogatott lakhatáshoz kapcsolódó térítési díj megállapításával kapcsolatban, ezért 2020 októbere és decembere között összesen 5 helyszínen – Salgótarjánban, Békéscsabán, Zalaegerszegen, Nyíregyházán és Debrecenben – került sor szakmai konzultációra a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltségén. Az egyeztetéseken – járványügyi szabályozásnak megfelelően – részt vettek a kirendeltség kiváltásban érintett dolgozói, illetve a kiváltást megvalósító intézmények illetékes munkatársai. A konzultációs alkalmak során áttekintésre került a térítési díj megállapításának folyamata, szabályai; a szolgáltatásnyújtás dokumentálása; továbbá a komplex szükségletfelmérés eredményeinek figyelembe vételével modellezésre került a térítési díj megállapítása.

A résztvevők nagyon hasznosnak ítélték ezeket az alkalmakat, hiszen a térítési díj megállapítás folyamatának megismerésén túl, intézményre szabott, gyakorlati tudást is kaphattak a személyes egyeztetések alkalmával. A szakmai konzultációs sorozat – amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi, – 2021-ben azokban a megyékben folytatódik, ahol igényelték a térítési díjjal kapcsolatos konzultációs lehetőséget.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2023. szeptember 29. péntek, Mihály napja van.
Az év 39. hete és 272. napja.
Holnap Jeromos napja lesz.

1848. Eötvös József br. elhagyja Magyarországot. (Bécsbe, majd Münchenbe megy.)


1850. A pesti József Ipartanoda és a bölcsészkari Mérnöki Intézet egyesítése.


Fazekas Mihály: Csokonai nevenapjára

"...Hadd távozzanak a lengeteg és ravasz
Emléknek repeső képei. Nézd druszám,
Bacchus régi barátunk
Most hirdet jeles innepet.

Vivát! érjen azért annyi Mihály-napot,
Amennyit csak akar, jó drusza, mink pedig
Amennyit lehet, és azt
Vígasságba fecsérljük el."

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét szorozva hat = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 320

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com