Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Hallgass hazait - Molnár Szabolcs műsora
19
hallgató

Szűrésen jártak a sztárok – Aggódnak az egészségükért

- 2015. október 22. 7:56 - 1642 megtekintés

Vérüket adták a sztárok a hétvégén megrendezésre kerülő Stroke Napon. A fellépők azért döntöttek így – annak ellenére, hogy többen irtóznak a tűtől -, hogy egy teljes körű szűrésnek vetik alá magukat, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a megelőzés fontosságára.

Az állandó stressz, a feszített munkatempó, az utazással teli hétköznapok megviselik az ember szervezetét. Ezzel a magyar könnyűzenei élet népszerű előadói is tisztában vannak. Gáspár Laci, Szabó Ádám, Gergely Róbert és a ByTheWay zenekar tagjai, Szikszai Péter, Vavra Bence és Feng Ya Ou Ferenc sem szerették volna elszalasztani a szűrés adta lehetőséget, mondván, hogy jobb a biztos rossz, mint a bizonytalanság.
2015. október 17-én több ezer vérnyomás,- vércukor- és koleszterinszint mérést végeztek el a Campona Bevásárló-és Szórakoztatóközpontban megrendezésre kerülő Stroke Napján. Egész nap kígyózó sorok álltak a szűrőpultoknál, hiszen a szakmai előadások közben, több alkalommal is felhívták a nemzetközi szaktekintélyek a látogatók figyelmét arra, hogy a szűrővizsgálat életet menthet.
Gergely Róbert, a kétszeres EMeRTon-díjas színész és énekes, mint mondta, jól tudja, hogy az életmódján sürgősen változtatni kellene. „Felszedtem tíz kilót, ami nem tesz jót az egészségemnek. Bármilyen egészségügyi rendezvényen nekem is példát kell mutatnom azoknak, akik odafigyelnek rám.”. Az 57 éves énekes ugyan próbál odafigyelni a helyes táplálkozásra, azonban a rendszeres mozgás nem képezi a mindennapjait. A feleségétől ugyan kapott egy úszóbérletet, azonban nem élt a lehetősséggel, hiszen elmondása szerint inkább kifogásokat keres, minthogy időt szakítana a sportolásra, holott jól tudja, hogy a megelőzés nagyon fontos része az egészséges életnek.
Gáspár Laci már lassan egy évtizede jár edzeni rövidebb-hosszabb megszakításokkal, ezzel próbálja karban tartani fizikumát. A gyorséttermi ételek helyett egy ideje magára főz, a konyhában pedig sok zöldséget és halat használ fel az ételek elkészítéséhez, hogy saját maga és családja számára is biztosítsa az egészséges táplálkozást. Habár bevallotta, hogy a koncertek, televíziós felvételek és éjszakázások megviselik, azonban élvezi a mindennapos pörgést. Ha csak teheti, megpróbál minél többet aludni és relaxálni, hogy minden fennakadás nélkül helyt tudjon állni a munka frontján.
A ByTheWay zenekar tagjai és Szabó Ádám életkorukból adódóan még könnyebben veszik a hosszú utazásokat és a megállás nélküli hajtást, de tisztában vannak vele, hogy fiatalon is oda kell figyelniük szívük egészségére. A rendezvényen ellenőrizték vérnyomásukat és vércukorszintjüket, ami mindannyijuk esetében megfelelő értéket mutatott. Amint elmondták, szeretnék felhívni a rajongóik figyelmét arra, hogy vegyék komolyan egészségüket, fogyasszanak minél több zöldséget és gyümölcsöt, illetve legalább heti három-négy alkalommal járjanak el konditerembe, vagy legalább sétálni, futni egy fél órát, hiszen ezekkel az apró lépésekkel lehet megalapozni azt, hogy minél tovább és minél egészségesebben éljék életüket.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


* 2 = tizenkettő

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. május 26. csütörtök, Fülöp, Evelin napja van.
Az év 21. hete és 146. napja.
Holnap Hella napja lesz.

1625. Hidasgyarmati béke. Az 1606. november 11-én a Zsitva torkolatánál a törökkel 20 évre békét kötött, amelyet e napon Hidasgyarmaton újabb 20 évre meghosszabbítottak.


1899. Konkoly-Tege Miklós a magyar államnak ajándékozza ógyallai obszervatóriumát.


Nem anyától lettem,
Rózsafán termettem,
Piros pünkösd napján
Hajnalban születtem.

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


három mínusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com