Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Kozmix - Kozmix A Házban
40
hallgató

Újabb táborokra lehet pályázni az Erzsébet-programban

- 2013. május 1. 18:02 - 1771 megtekintés

kép

Újabb, többségében fogyatékossággal élő gyermekeknek és felnőtteknek szóló táborokra írtak pályázatokat az Erzsébet-program keretében – tájékoztatta Nagy Anna, a program szóvivője múlt pénteken az MTI-t.

Ismertetése szerint az Erzsébet-programban öt további táborra lehet még jelentkezni május 20-ig. Az egyik az úgynevezett bicebóca-tábor, amelyre különböző fogyatékossággal élő – mozgáskorlátozott, vak, siket, értelmi sérült vagy halmozottan sérült – gyermekek jelentkezhetnek. Egy másik pályázati kiírás az esélytáborra szól, amely során fogyatékossággal élő felnőtteket visznek el egy hétre a fonyódligeti táborba. Ezek mellett ugyancsak a fogyatékossággal élő, 10 éven felüli korosztálynak két alkotótábort is szerveznek, egy ipar- és képzőművészeti, valamint egy tánc-drámatábort.
A négy táborban összesen 400 fogyatékkal élő gyermek és felnőtt üdülhet egy hétig a nyáron. Az egyhetes táborozások egy emberre eső önrésze kétezer forint, amiért teljes ellátást kapnak a táborozók.
Az ötödik, határtalan túra címmel meghirdetett pályázat magyar, de nem Magyarországon élő gyermekeknek szól. Ennek keretében a környező országokból ezer 8 és 15 év közötti gyermeket visznek el Zánkára nyaralni.
A bicebóca és az esélytáborba egyénileg, a többire csoportosan lehet pályázni. Az öt táborba kísérők jelentkezését is várják.
Nagy Anna arról is beszámolt, hogy a Kárpát-medencében élő gyermekek számára meghirdetett Erzsébet-vetélkedő döntőjét pénteken rendezték meg Budapesten. Mint kifejtette: a csapatok tavaly decembertől márciusig négy internetes fordulóban mérték össze tudásukat a Kárpát-medence földrajzáról, történelméről, kultúrájáról, és értékeiről. A versenyre összesen csaknem 300 csapat jelentkezett, akik közül a tíz legjobb – 8 magyar és 2 határon túli – csapat pénteken, egy budapesti döntőn mérkőzött meg. A győztesek összesen egymillió forint értékű – többi között mp3-lejátszót, rollert és könyveket tartalmazó – ajándékcsomagot kaptak – mondta az Erzsébet-program szóvivője.

Forrás: MTI.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


hét - 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc szorozva egy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com