Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Esti mese -
33
hallgató

Vezet a Ritmus – fogyatékos fiatalok táncbemutatója

- 2015. június 22. 16:06 - 1803 megtekintés

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, “A fogyatékkal élő tanulók integráló környezetben megvalósuló tehetségsegítő programjainak megvalósulását, tehetségsegítő szolgáltatásokhoz történő hozzáférésének és a fogyatékkal élő fiatalokat fejlesztő szakemberek tehetségsegítővé válásának támogatása” című, NTP-FTP-14 kódjelű pályázati felhívásra benyújtott, NTP-FTP-14-0009 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett Vezet a Ritmus című nyertes pályázatunk keretében Záró rendezvényt szervez az Ifjúsági Iroda csapata.

A Rendezvényt a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület közreműködésével a Debrecen Plázában tartják a szervezők 2015. június 26-án 14 órától. A Rendezvényen a tehetséggondozásban részt vett látássérült fiatalok mutatják be tánctudásukat. Emmi: 1,2 milliárd forintos támogatás a látássérülteknek A Vakok Állami Intézete 1,2 milliárd forintos támogatásból 12 megyei irodából álló országos hálózatot hozott létre, hogy minél többen vehessenek igénybe olyan ingyenes szolgáltatást, amely önálló életvitelt tesz lehetővé – tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) csütörtökön az MTI-t. A tárca közleményében idézte Czibere Károlyt, az Emmi szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárát: a látássérültek úgynevezett elemi rehabilitációja fontos segítséget jelent az önálló életvitelhez. A Vakok Állami Intézete korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Magyarországon évente körülbelül négy-hatezren veszítik el a látásukat, de közülük csak kevesen élnek az elemi rehabilitáció lehetőségével. Ennek során a szakemberek felkészítik a látássérült embereket az önálló életvitelre. Céljuk, hogy “a vak és alig látó emberek a lehető legkevésbé szoruljanak külső segítségre”. Kifejtették: a 2012-ben indult kezdeményezés több elemből áll, a látássérültek rehabilitációja mellett segíti a velük foglalkozó szakembereket (mások mellett orvosokat, védőnőket, szociális munkásokat, pedagógusokat) is. Közleményében a tárca arra is felhívta a figyelmet, hogy az Országgyűlés márciusban fogadta el egyhangúlag az Országos Fogyatékosságügyi Programot, és elkészült a program végrehajtásának első szakaszára vonatkozó intézkedési terv is. Mint írták, 2016-ban 5 milliárd forinttal növekszik a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására fordított támogatás.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


1 * = hét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét szorozva hat = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com