Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


budapest bár (Lovasi András) - Hajnali ének
28
hallgató

- 2016. szeptember 3. 13:26 - 1382 megtekintés

Több adománygyűjtő akció eredményezte azt, hogy a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége lecserélhette a csepeli Vakvezetőkutya-kiképző iskolában használt 20 éves mikrobuszát. A cseréhez szükséges pénzt a Notebookspecialista, (egy informatikai eszközöket árusító cég) és az MVGYOSZ összefogásával létrejött „Mikulás tréning” elnevezésű adománygyűjtő akcióval szerették volna előteremteni. A kampány 2015. november 27-e és december 31-e között zajlott.

A „Mikulás-tréning” keretében a cég felajánlotta, hogy a kampány ideje alatt interneten értékesített termékei vételárának egy részét, valamint a vásárlók által saját döntésük alapján a célra felajánlott és az internetes fizető rendszerükön befolyt összegeket a busz vásárláshoz adományként az MVGYOSZ-nek átadja. Ennek eredményeként összesen 1.207.444 Ft gyűlt össze. A 20 éves Mercedes Benz Sprinter paramétereivel megegyező új autó ára körülbelül viszont közel 11 millió forint. A „Mikulás-tréning” kampány eredményességére alapozva a Szövetség egy professzionális, kommunikációval foglalkozó cég segítségével egy ehhez kapcsolódó újabb adománygyűjtő kampányt indított, mely segítségével nyár elejére össze is gyűlt annyi pénz, amiből már meg lehetett rendelni az új buszt. Az akcióval elért emberek mellett az új autót biztosító márkakereskedés is kitett magáért, hiszen 11.379.265 Ft-os listaár alatt, több mint 20%-os árkedvezménnyel 8.905.527 Ft-ért adta a buszt a Szövetségnek. A kampány a Szövetség életében páratlanul eredményes volt. Az ügyet támogató minden magánszemélynek és cégnek ezúton is hálás köszönetet mond dr. Nagy Sándor, az MVGYOSZ elnöke.” olvasható az MVGYOSZ közleményében. A Pé-Ta Kft képviselői az új Peugeot Boxert augusztus 26-án adták át az MVGYOSZ épületében. Az ünnepélyes sajtótájékoztatón jelen voltak a támogató cégek képviselői, dr. Nagy Sándor, az MVGYOSZ elnöke, valamint a kutyaiskola két munkatársa: Schiff Mónika, a VKI vezetője és Bajnóczy Enikő. dr. Nagy Sándor a Szövetség képviseletében személyesen is megköszönte a magánszemélyek és a cégek támogatását. Továbbá a média képviselőinek elmondta, hogy az új jármű óriási segítséget nyújt a kutyaiskola tevékenységének hatékonyabb elvégzésében. A gépjármű kilenc személyes, amelynek hátsó ülései kiemelhetőek, így alkalmassá válik csomagok szállítására és a kutyák kényelmes utaztatására. A márkaszerviz, az anyagi támogatáson túlmenően, felajánlotta, hogy biztosítja a gépjármű szervizelését. A sajtótájékoztató a mikrobusz megtekintésével és kipróbálásával ért véget. Kovács Judit

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


8 + kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


egy plusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com