Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Deák Bill Gyula - Kocsma Blues
37
hallgató

- 2016. november 6. 5:05 - 1771 megtekintés

2016. november 16-án a tolerancia nemzetközi világnapján a Karinthy Színház, a BalogMix Stúdió , az AKKU Egyesület és a Szinkronikum Egyesület egy hihetetlenül izgalmas, látássérültek számára akadálymentesítéssel kísért programmal kíván kedveskedni minden nyitott szívű és gondolkodású színház- és filmbarátnak.

Az esemény két eltérő zsánerű “felvonásból” áll, melyekre nagy szeretettel várják az érdeklődőket, látókat és látássérülteket egyaránt! 1. felvonás: A színház Nercbanda – zenés nyílt próba és beavató foglalkozás Elképesztő szereposztással kerül bemutatásra a Karinthy Színházban John Kander és Fred Ebb, a Cabaret és Chicago musicaleket is jegyző szerzőpáros fergeteges darabja, melyben egy lerobbant nyugdíjas otthonban tengeti életét hét, valamikor jobb sorsú színésznő, hajdani sikereiket emlegetve, aznapi filléres gondjaik közepette. Ám az egyik nap történik valami! És attól kezdve az életük megváltozik, szinte megfiatalodnak, és az anyagi jólétük is ugrásszerűen megjavul. Az igaz, hogy a környező boltokból el-eltűnik egy-két nercbunda, de ki az, aki ezeket a feddhetetlen művészeket meggyanúsítaná? A nagysikerű Broadway-musical fergeteges humorával és fülbemászó zenéjével, kiváló művészek tolmácsolásában lelt otthonra a Karinthy Színházban. A bohém művészeket ráadásul olyan nagyszerű színésznők alakítják, mint Pásztor Erzsi, Almási Éva, Kalmár Magda, Hámori Ildikó és Zsurzs Kati. A nyílt próba utolsó 1 órájában Korcsmáros György, az előadás rendezője tart beavató foglalkozást a látássérült érdeklődők számára. Helyszín: Karinthy Színház, Budapest, Bartók Béla út 130, 1118 Időpont: 16:00 2. felvonás: A film Szinkron műhely látássérültek számára: kölcsönözd te a hangod a színészeknek! A BalogMix Stúdió a Színházak Éjszakája során nagy sikerrel bonyolította le első, kifejezetten látássérültek számára összeállított szinkron műhelyfoglalkozását. A Braille-írással készült szövegkönyveket az érintettek profikat megszégyenítő ügyességgel, hangjelek segítségével, a szinkronrendező utasításai mellett szólaltatták meg és rögzítették. A november 16-i esemény során kétszer 10 fő számára nyílik ismét lehetőség, hogy belekóstoljon a szinkronizálás világába! Helyszín: BalogMix Stúdió, Budapest, Villányi út 10, 1114 Időpont: 17:30 és 18:30 A részvétel regisztrációhoz kötött, vendégeket csak korlátozott számban tudnak a szervezők fogadni. Az eseményre való eljutásban, valamint a helyszínen is az AKKU Egyesület munkatársai segítenek a nézőknek. A programra az akadalymenteskultura@gmail.com címen lehet regisztrálni. A program látássérültek számára ingyenes, látó vendégek számára 1500 Ft. A megváltott jegyekkel a nézők támogatják a Karinthy Színház törekvését, hogy a Nercbanda előadása az évadban audionarrációval kísérve, akadálymentes formában is bemutatásra kerüljön.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


9 - négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 24. péntek, Iván napja van.
Az év 25. hete és 175. napja.
Holnap Vilmos napja lesz.

1487. Mátyás király sohasem rovott ki a jobbágyokra önkényesen adót. Ha szorultsága nagy volt és az idő rövidsége miatt országgyűlést nem tarthatott, akkor oly eljárást követett, hogy az egyházi és világi országnagyok által szavaztatta meg a kapunként egy arany forintot kitevő adót.


1833. Gróf Széchenyi István a vaskapui sziklarepesztéshez szánt kormánybiztos. Végre erre is szántak Bécsben némi költséget. Az irányításra Széchényi Istvánt választották. Naplója szerint július 8-án indult rendeltetési helyére az I. Ferenc nevű gőzhajó, s október 8.-án érkezett Pestre.


"Tüzit megrakatta világos Szent János.
Fehirhaju Magyar Ilona
haján fölyü gyöngykoszorú, gyöngy.

Jelenti magát Jézus
három esztendőben.
Jézus magát úgy jelentgeti már...."

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


három plusz hat = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com