Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Szemfüles - a Látássérültek Vas Vármegyei Egyesületének m*sora
61
hallgató

- 2016. szeptember 3. 13:26 - 1824 megtekintés

Több adománygyűjtő akció eredményezte azt, hogy a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége lecserélhette a csepeli Vakvezetőkutya-kiképző iskolában használt 20 éves mikrobuszát. A cseréhez szükséges pénzt a Notebookspecialista, (egy informatikai eszközöket árusító cég) és az MVGYOSZ összefogásával létrejött „Mikulás tréning” elnevezésű adománygyűjtő akcióval szerették volna előteremteni. A kampány 2015. november 27-e és december 31-e között zajlott.

A „Mikulás-tréning” keretében a cég felajánlotta, hogy a kampány ideje alatt interneten értékesített termékei vételárának egy részét, valamint a vásárlók által saját döntésük alapján a célra felajánlott és az internetes fizető rendszerükön befolyt összegeket a busz vásárláshoz adományként az MVGYOSZ-nek átadja. Ennek eredményeként összesen 1.207.444 Ft gyűlt össze. A 20 éves Mercedes Benz Sprinter paramétereivel megegyező új autó ára körülbelül viszont közel 11 millió forint. A „Mikulás-tréning” kampány eredményességére alapozva a Szövetség egy professzionális, kommunikációval foglalkozó cég segítségével egy ehhez kapcsolódó újabb adománygyűjtő kampányt indított, mely segítségével nyár elejére össze is gyűlt annyi pénz, amiből már meg lehetett rendelni az új buszt. Az akcióval elért emberek mellett az új autót biztosító márkakereskedés is kitett magáért, hiszen 11.379.265 Ft-os listaár alatt, több mint 20%-os árkedvezménnyel 8.905.527 Ft-ért adta a buszt a Szövetségnek. A kampány a Szövetség életében páratlanul eredményes volt. Az ügyet támogató minden magánszemélynek és cégnek ezúton is hálás köszönetet mond dr. Nagy Sándor, az MVGYOSZ elnöke.” olvasható az MVGYOSZ közleményében. A Pé-Ta Kft képviselői az új Peugeot Boxert augusztus 26-án adták át az MVGYOSZ épületében. Az ünnepélyes sajtótájékoztatón jelen voltak a támogató cégek képviselői, dr. Nagy Sándor, az MVGYOSZ elnöke, valamint a kutyaiskola két munkatársa: Schiff Mónika, a VKI vezetője és Bajnóczy Enikő. dr. Nagy Sándor a Szövetség képviseletében személyesen is megköszönte a magánszemélyek és a cégek támogatását. Továbbá a média képviselőinek elmondta, hogy az új jármű óriási segítséget nyújt a kutyaiskola tevékenységének hatékonyabb elvégzésében. A gépjármű kilenc személyes, amelynek hátsó ülései kiemelhetőek, így alkalmassá válik csomagok szállítására és a kutyák kényelmes utaztatására. A márkaszerviz, az anyagi támogatáson túlmenően, felajánlotta, hogy biztosítja a gépjármű szervizelését. A sajtótájékoztató a mikrobusz megtekintésével és kipróbálásával ért véget. Kovács Judit

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


hét * 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2024. május 3. péntek, Timea, Irma napja van.
Ma van a(z) Sajtószabadság napja.
Az év 18. hete és 124. napja.
Holnap Mónika, Flórián napja lesz.

1270. IV. Béla király halála életének 64-edik, országlásának 35. évében. Kevéssel utóbb hunyt el hitvese, Mária. Házassága 50 évig, vagy azon is túl tartott. Egyetlen példa a magyar királyok házasságai történetében.


1845. Bárdányi gróf Butler János halála. Az egykori Pesti Hírlap, halálát jelentvén a következő szavakkal emlékezett meg róla: "Nevét törvénytábláinkban is örökítve szemléljük. Áldás és béke a lánglelkű férfiú hamvaira."


Szabó Lőrinc: A fákhoz, a költőkhöz

Hosszú tél, munka, gond, betegség
úgy meglopta ezt a tavaszt,
hogy most elálmélkodva nézem
a hirtelen megjött vigaszt:
Te vagy, május ? Csakugyan itt vagy?
Hogy lettél kész ilyen hamar?
Néhány nap alatt mennyi szépség!
A vén föld milyen fiatal!..."

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


nyolc mínusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 324

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com