Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Karda Beáta - Könyörgés a kedvesemért
28
hallgató

A Csapókertbe és Halápra is vitt ajándékot rászoruló gyerekeknek a Debreceni Karitatív Testület

- 2020. december 8. 18:57 - 387 megtekintés

A Mesekert Óvoda Jánosi utcai telephelyére gyümölcsöket, édességeket, a hátrányos helyzetű családokhoz pedig játékokat juttattak el. Az adományok debreceni cégektől érkeztek. A testület az adventi időszakban továbbra is várja a felajánlásokat, amelyeket a nehéz körülmények között élőkhöz, magányos idősekhez juttatnak el.

Fotó: Dehir

Vidáman bontották ki a karácsonyra kapott építőjátékokat Varga Balázs gyermekei. A férfi párjával együtt hét gyermeket nevel, így örültek a felajánlásnak.

– Ezeket a játékokat önerőből nem biztos, hogy meg tudtunk volna vásárolni. Nem élünk túl nagy lábon, de szerényen beosztjuk, amink van – mondta a családfő.

A 140 ezer forint értékű felajánlásból 12 gyermek kapott. Az adományozó cég ügyvezetője szerint ebben a különösen nehéz helyzetben, még fontosabb a segítségnyújtás.

– Azért tartottam fontosnak a segítséget, hogy a rászoruló családoknál is, ahol lehet, hogy a szülők nem tudnak karácsonyi ajándékokat vásárolni, hozzájuk is eljusson egy kis öröm, egy kis boldogság – fogalmazott Rada Péter, a Rada Árnyékolás Kft. ügyvezető igazgatója.

Széles Diána, alpolgármester az adományozásban közreműködő Karitatív Testület kapcsán azt emelte ki, hogy a gazdasági társaságok és magánszemélyek is adományoznak.

– Debrecen nem tudna gondoskodó város lenni, ha nem lennének ilyen gondoskodó vállalkozók,és  magánszemélyek, akik ha látják, hogy szükség van segítségre, akkor jönnek és segítenek– mutatott rá az alpolgármester.

Csokoládé, gyümölcs, és sós finomságok: ezek az adományok a Mesekert Óvoda János utcai telephelyére érkeztek, az egyik debreceni edzőterem felajánlásaként. Az intézménybe 73 kisgyermek jár.

– Nagyon fontosnak tartom, hogy a legkisebbek is kellőképpen és méltóan készülődjenek a karácsonyra. Nagy öröm számomra, hogy az Unifit Fitness Center ebben az évben is bennünket választott, és a jánosi úti mesekert óvodába hozta el az adományát – hangsúlyozta Szilágyi Edina önkormányzati képviselő.

A Karitatív Testület továbbra is várja a felajánlásokat: tartós élelmiszert, tisztító- tisztálkodási szereket, maszkokat, de szívesen fogadnak megunt, jó állapotú játékokat, ruhaneműket. Ezeket a rászoruló többgyermekes családoknak, magányos időseknek juttatják el.

Riport az alábbi linken tekinthető meg: https://www.dehir.hu/videogaleria/edesseget-es-jatekokat-is-vitt-a-raszorulo-gyerekeknek-a-debreceni-karitativ-testulet

(Forrás: Dehir)
A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


nyolc * = 16

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat plusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com