Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Fülpiszka - magyar zenei műsor
26
hallgató

A játék összeköt! – Érzékenyítés

- 2018. június 14. 10:21 - 1149 megtekintés

Megkezdődött az első olyan játszótér építése, ahol ép és fogyatékkal élő gyermekek játszhatnak együtt.

A Szerencsejáték Zrt. a társadalom érzékenyítésének érdekében vállalta, hogy a 2017 év végén bevezetett Nagykarácsony sorsjegy bevételeiből három, minden ép és fogyatékkal élő gyermek számára befogadó játszótér megépítését finanszírozza a Fogyatékos Emberek Szervezeteinek Tanácsa szakmai közreműködésével. A programhoz, mely A Játék összeköt! nevet kapta, bárki csatlakozhatott, ha a tavaly év végén 3 millió példányban megjelent sorsjegyből vásárolt, hiszen a zrt. minden eladott sorsjegy után 25 forinttal támogatta a játszótérfejlesztési programot. Az összegyűlt 75 millió forintból idén három játszóteret adnak át. Az elsőt a III. kerületi Csillagház Általános Iskola területén, további kettőt pedig vidéken. A munkálatokban olyan szervezetek is közreműködnek partnerként, mint az Egyesület az Inklúzióért, valamint a játékokat tervező MagikMe, melyek tagjai érintett szülők, azaz olyanok, akik maguk is fogyatékossággal élő gyermeket nevelnek. Fülöp Attila szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár megnyitóbeszédében köszönetét fejezte ki a programban részt vevők idáig tett erőfeszítéseiért, bátorítva mindenkit további hasonló játszóterek létesítésére, építésének támogatására. Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes elmondta: „Éppen egy év telt el azóta, hogy Magyarországon az első integrált játszóteret átadhattuk a fővárosi önkormányzat segítségével. Öröm számunkra, hogy tehetünk azért, hogy ezeknek a gyerekeknek és szüleiknek ugyanazt az élményt, közösségi érzést meg tudjuk adni, mint amiben sokan felnőttünk, de talán észre sem vettük, mekkora szerencsét jelentett számunkra.” „Ez a játszótér abban is különleges lesz, hogy a már 45. éve létező iskolánk szakmai tudását is hozzá tudjuk adni; nemcsak játékokat helyezünk el egy térben, hanem úgy fogjuk őket közösen használni, hogy az érzékenyítő programoknak valódi értelme és hatása legyen” -mondta Horváthné Illés Barbara intézményvezető. A Szerencsejáték Zrt. fontos évfordulót ünnepel, hiszen felelős munkáltatóként 15. éve működteti karitatív célú sorsjegy-értékesítési hálózatát, amelyben 180 megváltozott munkaképességű kolléga dolgozik. „Társaságunk számára fontos küldetés, hogy a fogyatékosság ügyét támogatva hozzájáruljunk egy elfogadóbb társadalom létrejöttéhez. Ez az érzékenyítés különösen fontos a fiatal generációk számára, melyhez a játszótéren való közös játék valódi lehetőséget biztosít. Mert vannak ügyek, amiket nem bízhatunk csak a szerencsére” – tette hozzá a társaság marketing-és kommunikációs igazgatója, Zsiga Marcell. 75 millió forint gyűlt össze, ebből három játszóteret építenek az idén Forrás: NÉPSZAVA

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


2 + öt =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 29. szerda, Péter, Pál napja van.
Az év 26. hete és 180. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1873. Deák Ferenc utolsó parlamenti beszéde az egyház és az állam közti jogviszonyról. Szívbaja mindinkább súlyosbodván, nem volt többé képes a törvényhozás termében felszólalni, később már az üléseket sem látogatta. Halála e beszéd után 2 év 7 hónap múlva következett be.


1964. Megindul a menetrendszerű autóbusz-forgalom Magyarország és Csehszlovákia között.


Arany János: A fülemile

"...Péter és Pál /tudjuk/ nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyű nekik ott szerényen
megárulni egy gyékényen;
Hanem a mi Péter-Pálunk
Háza körül mást találunk:
Zenebonát, örök patvart,
Majd felfordítják az udvart;
Rossz szomszédság: török átok,
S ők nemigen jó barátok..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc szorozva kettő = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com