Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ráhel klub - a mikrofonnál Móni Robi és Sanyi
29
hallgató

A Kárpát-medence legnagyobb keresztény ökumenikus találkozója

- 2014. május 22. 12:12 - 1631 megtekintés

Több ezer embert várnak az idei Ez az a Nap! könnyűzenei keresztény eseményre 2014. május 24-én a Budapest Sportarénába, mely a Kárpát-medence legnagyobb felekezetközi ökumenikus találkozója színes zenei programkínálattal. A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő rendezvénysorozat eddig csaknem 160.000 embert mozgatott meg, és világszínvonalú hazai és nemzetközi gospel zenekarokat állított színpadra, 30 nemzetből. Idén igazi zenei csemegékkel és óriási színpadi show-val várják az érdeklődőket a szervezők.

Istenhez szólni sokféleképpen és sokféle helyen lehet. Ez esetben kilépünk a megszokott környezetből és a vallási liturgiák adta dallamvilágokból és indulunk a mainstream zenei világ felé. Gigantikus élménynek ígérkezik az idei Ez az a Nap!, mely nyelvi és vallási határokat átívelve szól mindenkihez. Keresztényekhez és a keresztény hit felé nyitott érdeklődőkhöz, rendszeres fesztiválozókhoz, különleges zenei élményeket keresőkhöz. „Különösen fontosnak tartjuk, hogy minden évben legyen egy olyan nap, amikor keresztények összegyűlünk felekezettől függetlenül” – mondta el László Viktor, az Ez az a Nap! Szervezőiroda vezetője, a program főszervezője. „Hisszük ugyanakkor azt is, hogy programjainkkal nem hívő testvéreinket is meg tudjuk szólítani, hiszen olyan zenei kuriózumok állnak színpadra évről évre, akik minden zenerajongót meg tudnak érinteni. Így válhat az Ez az a Nap! össztársadalmi programmá és értékké, ahol a zene szeretete és/vagy Isten szeretete hidat tud képezni közöttünk” – tette hozzá a vezető.

A világ zenei élvonalába tartozó elismert fellépők között lesz idén a négyszeresen Grammy – díjra jelölt amerikai Newsboys. A zenekar 7 millió eladott lemezével és 31 toplistás slágerével a legeredményesebb keresztény pop-rock csapatok közé tartozik a világon. Színpadra lép a sikeres ausztrál dalszerző-énekes Reuben Morgan és a Hillsong London. Reuben zenei világát olyan zenésztársak inspirálták, Miles Davis vagy a Dire Straits. Nevéhez fűződő dalok között szerepel a világszerte énekelt dicsőítő dal, a Dove Awards –díjas Mighty to Save.

Itt lesz még a Delirious? frontembereként ismertté vált brit Martin Smith és zenekara, és 50 kiadott lemezzel 40 éve a zenei pályán lévő Graham Kendrick, a modern gospel zene egyik európai elindítója.

Hazai fellépők: a Helyes_Beat zenekar, a Magyar Continental Singers, az Amaro Del együttes, Csiszér László, Gável András és Gellért, Pintér Béla és Prazsák László.

A programhoz kapcsolódó események:

Misszió Expo keretében újra lehetőség nyílik keresztény oktatási intézmények, gyülekezeti és missziós szolgálatok megismerésére.

Május 23-án péntek este 9 órától kezdődik a 24 órás dicsőítő alkalom, az Aréna különtermében. A színpadon óránként váltják egymást a dicsőítő csapatok, egészen szombat délután 4 óráig, majd ezután a nagyszínpadon folytatódik Isten dicsérete a nagy koncerten.

A témához kapcsolódó konferencián pedig 2014. május 23-án 10-17 óráig a Best Western Hotel Hungáriában várják mindazokat akiket érdekel a dicsőítés szolgálati terület .

Információ, jegyek: www.ezazanap.hu, www.tex.hu

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


4 + hét =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 7. csütörtök, Apollónia napja van.
Az év 27. hete és 188. napja.
Holnap Ellák napja lesz.

1357. Ragusa aláveti magát a magyar koronának. Ragusa városa követei szerződésre lépnek N. Lajossal, mely szerint a város a magyar korona oltalma alatt áll, s ezért évenként 500 aranyat fizet; de a király magyar helyőrséget és ispánt nem fog adni a városnak.


1607. A király (a bécsi béke sérelmével, mert annak rendelkezése szerint nádort kellene választani) kinevezi Forgách Ferenc esztergomi érseket magyarországi királyi helytartóvá. (1608-ig viseli tisztségét.)


Radnóti Miklós: Július

Düh csikarja fenn a felhőt,
fintorog.
Nedves hajjal futkároznak
mezétlábas záporok.
Elfáradnak, földbe búnak,
este lett.
Tisztatestű hőség ül a
fényesarcú fák felett.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


három szorozva kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com