Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Hallgass hazait - Molnár Szabolcs műsora
37
hallgató

AdakozóKedd: idén már 50 szervezet csatlakozott az ország több pontján

- 2020. december 1. 17:29 - 301 megtekintés

2020.12.01. Elérkezett a nap, amikor több mint 60 országban összpontosul a figyelem az adományozásra és a jótékonyságra. Magyarországon az idei AdakozóKedd-hez több mint 50 szervezet csatlakozott a kezdeményezéshez. A legtöbben közülük kreatív ötletekkel igyekeznek a vírushelyzet ellenére is elérni adománygyűjtési céljukat. A Cipősdoboz Akció például 1000 online cipősdoboz szeretne összegyűjteni, A Magyar Hospice Alapítvány pedig okoseszközökre gyűjt, hogy betegeik látogatás nélkül is láthassák szeretteiket.

AdakozóKedd | 2020. december 1.

Fotó:adakozokedd.hu 

Az AdakozóKedd, nemzetközi nevén GivingTuesday  egy globális mozgalom, melynek célja, hogy legyen egy nap, amikor minden az adományozásról, a jótékony cselekedetekről és ezek ünnepléséről szól. A kezdeményezést a Black Friday ellensúlyozására hívták életre, hogy az embereket a nagy vásárlások időszakában arra buzdítsák, hogy odafigyeljenek egymásra, az elesettekre, és adományokkal másoknak is segítsenek, örömet okozzanak. Idén ennek különösen nagy jelentősége van, hiszen egyre nehezebb helyzetben az egészségügy, az oktatás és a szociális ellátás. 60 országban, összesen több ezer kezdeményezés, köztük itthon 50 akció próbál segíteni a nehéz helyzetben lévő embereken.

Támogass egy ügyet, ami közel áll a szívedhez! 

A hivatalos honlapon az adományozók számos különleges kezdeményezést találnak a legkülönbözőbb célokkal: többek között a Rosa Parks Alapítvány gyűjt csoportos helyett egyéni különórák tartására, a Zuglói önkormányzat tartós élelmiszert rászorulóknak, a Mentőmotor Alapítvány pedig a COVID feladatokhoz használt autójuk végleges megvásárlására. Az idei év és az AdakozóKedd tökéletes alkalom arra, hogy kiálljunk egy olyan ügy mellett, amit igazán fontosnak tartunk.

Egyenlő esély a távoktatásban!- Az AmCham Alapítvány gyűjtésén keresztül az adományozók segíthetnek az állami gondozásban, nevelőotthonban élő gyerekeknek, hogy megkaphassák azokat a nélkülözhetetlen eszközöket, amelyek biztosítják számukra a megfelelő szintű oktatást.

Szép és biztonságos szobát Lénának! – Léna 2019 novemberében született és 2020 nyarán derült ki, hogy All leukémiája van. Szülei szeretnének egy szobát kialakítani neki, hogy minél sterilebb és szebb környezetben gyógyulhasson. Ehhez kérik az adományozók segítségét.

Nem csak pénzbeli adománnyal lehet csatlakozni 

Az adományozók nem csak pénzbeli adománnyal vehetik ki részünket a kezdeményezésből, adományozhatnak már nem használt, de jó állapotban lévő játékokat, ruhákat, felajánlhatnak csak egy csokoládét, és adhatják az idejüket is, önkéntes munka formájában. Elkezdhetik beszerezni a karácsonyi ajándékokat társadalmi vállalkozásoktól, vagy főzés helyett rendelhetnek ebédet egy megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató étteremből.  A vírus okozta válság következtében idén sokkal  többen szorulnak segítségre, az adományok pedig még többet számítanak. Az AdakozóKedd mozgalom egyik fő üzenete, hogy jót tenni és adni is nagyon sokan tudnak. A mozgalom részeként tárgyi adományokat is gyűjtenek többek között Pécsett, Komlón, Zuglóban, Hajdúböszörményben és Tápióbicskén is.

Az adományozni vágyók az adakozokedd.hu oldalon tudnak csatlakozni, ahol lehetőségük van támogatni a gyűjtéseket és minden információt, ötletet megtalálnak. A szervezők arra buzdítanak mindenkit, hogy ha eddig még nem adományoztak, most ragadják meg az alkalmat rá, és osszák meg a lehetőséget, ötleteiket családtagjaikkal, ismerőseikkel is.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


négy + 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 30. csütörtök, Pál napja van.
Ma van a(z) Péter-Pál napja, Szt. Péter, Szt. Pál, a keresztény vértanuk emléknapja, a magyar szabadság napja.
Az év 26. hete és 181. napja.
Holnap Tihamér, Annamária napja lesz.

1684. Károly lotharingiai herceg Pestre, melyet felgyújtva talált, kardvágás nélkül vonult be.


1945. A Szovjetunió ajándékaként 250 tehergépkocsit, 18 ezer tonna gabonát, 1400 tonna húst, 900 tonna sót, 180 tonna kávét és nagymennyiségű ablaküveget kapott Budapest lakossága.


Szép Ernő / 1884. jún. 30. - 1953. okt. 2. /

Mint magányos lovast...

Mint magányos lovast az este,
Elér a bánat engemet,
Gyereksírás jön fel szívemből,
Könnyűim csöpp csengői csengenek.

Apám után szeretnék futni,
Ki a városba vezetett,
S míg a boltok közt bámészkodtam,
Elengedte egyszer a kezemet.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat mínusz négy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com