Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Hírek -
30
hallgató

ADOMÁNYOKKAL SEGÍTETTÉK VIMMER GERGŐ MOZGÁSSÉRÜLT MŰVÉSZ MUNKÁJÁT

- 2020. január 31. 7:47 - 354 megtekintés

Vimmer Gergely gyerekkora óta él fogyatékkal, az influenza A-vírusa következtében épült le a teste. Hosszú ideje már, hogy beszélni sem tud, táblagépen kommunikál a külvilággal. Legfontosabb kifejező eszköze a művészet; szőtteseit már a Királykút Emlékházban és A Szabadművelődés Házában is megismerhette a közönség. A fiatal alkotó kedden pénz,- és a munkájához szükséges fonaladományban részesült.

Vimmer Gergely egy fehérvári panellakásban készíti szőtteseit, egyfajta önterápiaként. Az Agárdi Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ az Agárdi Közösségi Házban tartott szeretetkarácsonyi ünnepségén gyűjtött Vimmer Gergőnek pénz, illetőleg fonal-adományt, melyet Farkas Cecília, a CimóCumó kézműves bolt tulajdonosa ajánlott fel Gergő részére, hogy tevékenységét, a szőnyegszövést folytatni tudja. A mintegy tízezer forintos pénzadományt és a közel egy zsáknyi, az alkotáshoz szükséges fonalat Ocsenás Katalin, az Agárdi Közösségi Ház igazgatója és Deák Lajosné, a család- és nemzetpolitikai ügyek tanácsnoka adták át, kedden. „A Szeretném magam megmutatni kiállítást a Velencei-tó partján s megrendezzük. A Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon gondozottjainak munkáiból március 19-én, délelőtt 10 órakor nyílik tárlat az Agárdi Közösségi Házban. Deák Lajosné, tanácsnok asszonynak köszönhetjük, hogy megismerhettük Vimmer Gergő mozgáskorlátozott fiatalembert és a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthont. A megnyitón mind az otthon lakói, mind a helyi diákok részt vesznek, műsorral, verssel, dalokkal, tánccal köszöntik majd egymást, és a megnyitón résztvevőket.” – emelte ki Ocsenás Katalin, az Agárdi Közösségi Ház igazgatója. Deák Lajosné önkormányzati képviselő fontosnak tartja, hogy minél többen megismerjék Vimmer Gergő és a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon gondozottjainak alkotásait, ezt a célt szolgálja majd az Agárdi Közösségi Házban rendezendő tárlat. (Forrás: Székesfehérvár város weboldala)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


5 * = tíz

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 24. péntek, Iván napja van.
Az év 25. hete és 175. napja.
Holnap Vilmos napja lesz.

1487. Mátyás király sohasem rovott ki a jobbágyokra önkényesen adót. Ha szorultsága nagy volt és az idő rövidsége miatt országgyűlést nem tarthatott, akkor oly eljárást követett, hogy az egyházi és világi országnagyok által szavaztatta meg a kapunként egy arany forintot kitevő adót.


1833. Gróf Széchenyi István a vaskapui sziklarepesztéshez szánt kormánybiztos. Végre erre is szántak Bécsben némi költséget. Az irányításra Széchényi Istvánt választották. Naplója szerint július 8-án indult rendeltetési helyére az I. Ferenc nevű gőzhajó, s október 8.-án érkezett Pestre.


"Tüzit megrakatta világos Szent János.
Fehirhaju Magyar Ilona
haján fölyü gyöngykoszorú, gyöngy.

Jelenti magát Jézus
három esztendőben.
Jézus magát úgy jelentgeti már...."

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy mínusz három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com