Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Gloria Estefan - I'm not giving you up
30
hallgató

Akadálymentes rádióműsor indult

- 2016. június 20. 5:38 - 1154 megtekintés

Az Emberek Vagyunk Egyesület bemutatta a Vak-Lárma című, országos terjesztésre szánt, akadálymentes, integrálódást elősegítő rádióműsorát. Színes, izgalmas, érdekes lesz, tökéletesen kielégítve a média társadalmi felelősségvállalásának modern követelményeit.

radiosite.hu/images/stories/vaklarma1.jpg

A műsorban hétről-hétre mindennapos, időnként különlegességnek számító témákat dolgoznak fel, korántsem a megszokott módon, hiszen a fogyatékkal élő emberek álláspontja kap hangsúlyt.

A Vak-Lárma közleménye szerint igyekeznek minden műsorhoz egy-egy vendéget hívni, aki az aktuális témában már jártas, és elmeséli, hogy saját fogyatéka kapcsán milyen korlátokkal szembesül a mindennapokban, illetve hogy milyen változásokat tapasztal, vagy milyen változásokat szeretne elérni a társadalomban.

A műsort rovatok színesítik majd. Ilyen az “Utca embere”, melyben a stáb járókelőket kérdez arról, hogy mit tudnak, mennyire tájékozottak, vagy milyen tapasztalataik vannak a műsor aktuális, esélyegyenlőséget érintő témáival kapcsolatban.

Teret kap minden témakörben egy szakértő álláspontja is, aki szakmai hozzáértésével segíti a tájékozódást – vagy a tisztábban látást – pro és kontra. Ezen rovat címe a “Szakértő válaszol”.

A műsorban meg lesznek szólítva közkedvelt emberek, hírességek is, akik itt nem a legújabb fellépésükről, lemezszerződésükről beszélnek, hanem teljesen általános gondolataikat emelhetik ki néhány percben az aktuális témákban, a “Híresség válaszol” rovat keretein belül.

radiosite.hu/images/stories/vaklarma2.jpg
“Fontosnak érezzük, hogy minél több hallgatóhoz eljussunk, hiszen úgy gondoljuk, műsorunk alaptémáját, az integrációt meg kell ismertetni az emberekkel, hogy hatást gyakoroljunk a társadalomra és kiterjesszük az esélyegyenlőség motívumait” – olvasható a Vak-Lárma közleményében.

A szindikálható műsor készítői, Loboda Márk, Nosz János, Rajs Alexandra és Mányoki Zsolt jelenleg is folyamatosan dolgoznak azon, hogy minél több rádiókészülékhez és hallgatóhoz eljuthasson a Vak-Lárma, az akadálymentes rádióműsor, melynek felépítésében egyébként Szever Pál is segédkezett.

A Vak-Lárma nulladik, bemutatkozó adása itt meghallgatható. https://soundcloud.com/vaklarma/nulla…lladikadas

Forrás a RADIOSITE.HU

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


öt + = 10

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 24. péntek, Iván napja van.
Az év 25. hete és 175. napja.
Holnap Vilmos napja lesz.

1487. Mátyás király sohasem rovott ki a jobbágyokra önkényesen adót. Ha szorultsága nagy volt és az idő rövidsége miatt országgyűlést nem tarthatott, akkor oly eljárást követett, hogy az egyházi és világi országnagyok által szavaztatta meg a kapunként egy arany forintot kitevő adót.


1833. Gróf Széchenyi István a vaskapui sziklarepesztéshez szánt kormánybiztos. Végre erre is szántak Bécsben némi költséget. Az irányításra Széchényi Istvánt választották. Naplója szerint július 8-án indult rendeltetési helyére az I. Ferenc nevű gőzhajó, s október 8.-án érkezett Pestre.


"Tüzit megrakatta világos Szent János.
Fehirhaju Magyar Ilona
haján fölyü gyöngykoszorú, gyöngy.

Jelenti magát Jézus
három esztendőben.
Jézus magát úgy jelentgeti már...."

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat plusz három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com