Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


2 For Good - You and me
35
hallgató

Az Openhouse is beszáll a speciális eszközökbe

- 2019. október 28. 21:42 - 519 megtekintés

Egészséges és sérült gyerekek együtt játszhatnak azon az udvari játékon, melynek megvásárlásához az Openhouse Pénzügyi Közvetítő Hálózat 120 ezer forintos támogatást nyújtott.

Az adományt a győri Erzsébet Ligeti Óvoda Boglárka csoportja kapta, ahol idegrendszeri sérült, mozgássérült kisgyerekeket nevelnek odaadó munkával. Ők – hat kisfiú és egy kislány – nemcsak különleges bánásmódot és fejlesztést, hanem speciális játékokat is igényelnek, hiszen a hagyományos udvari játékokat nem tudják együtt használni az egészséges társaikkal. Most azonban egy közösségi gyűjtésnek köszönhetően lehetőség nyílik két speciális kültéri játék beszerzésére, amelyet végre a mozgássérült kicsik is használhatnak, élvezhetnek. A gyűjtéshez hozzájárult az Openhouse Cégcsoport Pénzügyi Közvetítő Hálózata is, melynek jótékony támogatását a napokban adta át az óvodának az üzletág vezetője, akit személyes élményei indítottak a munkahelyén belüli gyűjtés elindítására. – Ebbe az óvodába jár a lányom is, aki gyakran találkozik a sérült gyerekekkel a közös ovis programokon, játék közben. Érdekes, hogy a gyerekek mennyivel természetesebben kezelik a velük való találkozást, s látom, milyen sokat segít az integráció az elfogadásban, ha az egészséges gyerekek közvetlenül szereznek tapasztalatot a sérült emberekről – mondja Lövészné Tóth Enikő. A speciális hintára és homokozóra várhatóan hamarosan összegyűlik a pénz, közel kétmillió forintra van szükség az eszközök megvásárlására. Az Openhouse-hálózatnak nem ez az első jótékony akciója, a vállalat rendszeresen odaáll egy-egy jó ügy mellé, támogat rászoruló családokat. Az Openhouse Pénzügyi Közvetítő Hálózata azonban most először indított saját gyűjtést a munkatársai között. Bár önállóan ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, a hálózat felel azért, hogy az Openhouse bármelyik irodájához forduló ingatlanvásárlók mindig a lehető legjobb feltételekkel kapjanak pénzügyi segítséget az adásvételhez. A személyre szabott szolgáltatás része többek között az optimális lakáshitel felkutatása a rengeteg elérhető hiteltermék között, amelyhez gyakran egyedi banki kedvezmények – például kamatkedvezmény vagy a közjegyzői díj elengedése – is járulnak. Nem beszélve a bonyolult adminisztrációs folyamat megkönnyítéséről a hitelfelvétel, a csok igénybevétele, a hitelkiváltás vagy a lakás-takarékpénztári ügyintézés során, ami jelentősen megkönnyíti a lakásvásárlást. A bankfüggetlen hitelközvetítői szolgáltatás ráadásul ingyenes, az ingatlanhálózat minden ügyfele élhet vele. A Győr+ Média által indított gyűjtőakcióhoz eddig több, mint 250-en csatlakoztak. Felajánlásukat megtehetik a következő adománygyűjtő oldalon keresztül, utalással közvetlenül az Erzsébet Ligeti Óvodáért Alapítvány részére, vagy személyesen az e célból kihelyezett gyűjtődobozok egyikébe. Erzsébet Ligeti Óvodáért Alapítvány Bankszámlaszáma: 58900057-11015606 (Forrás: kisalföld.hu)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


* négy = 28

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 7. csütörtök, Apollónia napja van.
Az év 27. hete és 188. napja.
Holnap Ellák napja lesz.

1357. Ragusa aláveti magát a magyar koronának. Ragusa városa követei szerződésre lépnek N. Lajossal, mely szerint a város a magyar korona oltalma alatt áll, s ezért évenként 500 aranyat fizet; de a király magyar helyőrséget és ispánt nem fog adni a városnak.


1607. A király (a bécsi béke sérelmével, mert annak rendelkezése szerint nádort kellene választani) kinevezi Forgách Ferenc esztergomi érseket magyarországi királyi helytartóvá. (1608-ig viseli tisztségét.)


Radnóti Miklós: Július

Düh csikarja fenn a felhőt,
fintorog.
Nedves hajjal futkároznak
mezétlábas záporok.
Elfáradnak, földbe búnak,
este lett.
Tisztatestű hőség ül a
fényesarcú fák felett.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


öt szorozva négy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com