Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Homonyik Sándor - álmodj szépet
42
hallgató

Cél az akadálymentesség és az ügyfélélmény javítása – visszajelzéseket vár a Telekom

- 2022. január 28. 7:58 - 452 megtekintés

Látássérült ügyfélként van tapasztalata a Magyar Telekomnál folytatott online vagy telefonos ügyintézéssel kapcsolatban? Ha igen, az MVGYOSZ és a Magyar Telekom számít a visszajelzésére!

Vak vagy gyengénlátó ügyfélként okozott Önnek problémát egy Telekom üzlet felkeresése, a szerződéskötés, a termékek megismerése, az online információszerzés, vagy az egyenleglekérdezés? A cég televíziós vagy internet szolgáltatásainak használata során szembesült valamilyen nehézséggel? Esetleg van olyan pozitív tapasztalata a Telekom szolgáltatásaival kapcsolatban, amit szívesen megosztana másokkal?

A Magyar Telekom Nyrt. nemrég megkereséssel fordult a fogyatékossággal élő emberek országos érdekképviseleti szervezeteihez, köztük az MVGYOSZ-hez is annak érdekében, hogy az akadályozottsággal élő ügyfeleik kiszolgálásán javítsanak, megteremtve ezzel a minél inkább egyenlő esélyű hozzáférést. A szerteágazó telekommunikációs szolgáltatásokat nyújtó cég lakossági területén 2022-ben feláll egy olyan csapat, amelybe szakértőket delegál többek között az ügyfélszolgálati terület, az üzlethálózatok, a műszaki kiszolgálási és a termékfejlesztési terület, a TV GO és minden olyan szervezeti egység, amely direkt ügyfélkiszolgálással és a szolgáltatásaik / termékeik tervezésével és fejlesztésével foglalkozik. A munkacsoport létrehozásának célja közvetlenül összehozni az ügyféloldali szakmai képviselőiket a fogyatékossággal élő személyektől ügyféloldali tapasztalatokat közvetítő partnereikkel, továbbá felmérni, hogy milyen most a Telekom szolgáltatásainak, termékeinek, online-offline és telefonos ügyfélkiszolgálásának ügyféloldali kezelhetősége, használhatósága. Szeretnék felmérni és megtudni, hogy melyek azok a termékek / szolgáltatások, amelyek már most is önállóan használhatóak, és melyek azok a területek, amelyeket fejleszteni szükséges ahhoz, hogy segítő nélkül lehessen náluk ügyeket intézni, illetve igénybe venni a termékeiket, szolgáltatásaikat. Olyan konkrét ügyféltapasztalatokat várnak, amelyek alapján képet kaphatnak arról, hogy a Telekom ügyfélkezelése (online, telefonos, személyes, üzlethálózatok, panaszkezelés, szerződéskötés, stb.), illetve  termékeik és szolgáltatásaik (pl. értékesített készülékek, csomagajánlatok, TV GO megoldások) mennyire inkluzívak / használhatóak. Amennyiben Ön a Magyar Telekom látássérült ügyfeleként rendelkezik olyan akár negatív, akár pozitív tapasztalattal, amit szívesen megosztana a szervezet közvetítése révén a vállalat munkatársaival annak érdekében, hogy a cég által nyújtott szolgáltatások hozzáférhetősége a vak és gyengénlátó emberek számára javuljon, írja meg élményét, tapasztalatait!

Az információkat, személyes tapasztalatokat és visszajelzéseket az MVGYOSZ ügyfélszolgálatának küldjék el az mvgyosz.hu honlap Kapcsolat menüpontjában elérhető űrlapon. A beküldés határideje 2022. február 21. hétfő.

A beérkezett visszajelzéseket, tapasztalatokat, konkrét eseteket a MVGYOSZ. munkatársai összegzik, és azokat az ügyfél beazonosítására nem alkalmas formában osztják meg a Magyar Telekom szakembereivel.

A Magyar Telekom Nyrt. termékeinek és szolgáltatásainak akadálymentesítésére és ügyfélélményének javítására irányuló érdekképviseleti munkában a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége az Informatika a Látássérültekért Alapítvánnyal szoros szakmai partnerségben, közösen vesz részt.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


+ 1 = három

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2024. április 24. szerda, György napja van.
Ma van a(z) Magyar Rendőrség napja Szent György napja.
Az év 17. hete és 115. napja.
Holnap Márk napja lesz.

1445. Az ököljog virágzása. A várnai csata után üres levén a királyi szék az országkapitányok nem voltak képesek a közrendet fenntartani.


1854. Őfelsége Ferenc József uralkodó és magyar király és Erzsébet királyné menyegzője Bécsben.


Jékely Zoltán
/ 1913. ápr.24. - 1982. márc.19. /

Homo faber

Az életem: csigamászás ezüstje,
a föld giliszta-túrt halom..
De sohasem bámultam pipafüstbe,
és sohasem őrölt az unalom.

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét szorozva nyolc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 324

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com