Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Irigyhónaljmirigy - Csóró a téren
25
hallgató

Több járat útvonala módosul a Red Bull Air Race idején

- 2016. július 16. 14:23 - 1291 megtekintés

Csütörtöktől vasárnapig lezárnak a fővárosban több fő közlekedési útvonalat a budai és a pesti rakpart környékén a Red Bull Air Race repülőverseny miatt, ezért módosul az érintett közösségi közlekedési járatok útvonala is – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

Csütörtökön kora délután és pénteken reggeltől délutánig lezárják a budai és a pesti alsó rakpart egy-egy szakaszát, a Lánchidat, valamint a Lánchíd utcát. Nagyobb korlátozásra kell számítani a hétvégén, amikor a rakpartok hosszabb szakaszán, valamint Budán a Fő utcán, az Alagútban, Pesten pedig a Széchenyi István téren sem lehet majd autóval közlekedni – olvasható a közleményben. Közölték: a forgalomkorlátozások miatt csütörtökön és pénteken változik a 19-es villamos, a 16-os, a 105-ös és a 109-es busz, valamint egyes hajójáratok, majd szombaton és vasárnap a felsoroltak mellett a 2-es villamos, a 15-ös és a 115-ös, valamint a 990-es busz közlekedése.
Szombaton és vasárnap nem jár a 2-es villamos, helyette a Közvágóhíd és a Nyugati pályaudvar között közlekedő 2-es villamospótló buszra szállhatnak az utasok, amely a 23-as és az 54-es, majd a 15-115-ös busz vonalán halad.
A 15-ös és 115-ös autóbuszok szombaton 9.30 és 18 óra, vasárnap 11.30 és 18.30 között a Boráros tér felé a Nádor utca és az Üllői út között a Széchenyi felső rakpart és a Széchenyi tér lezárása miatt módosított útvonalon, a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Kiskörúton át közlekednek, nem érintik a Széchenyi István tér és a Fővám tér közötti megállókat.
A 16-os és a 105-ös busz a Clark Ádám tér és a Széchenyi tér lezárása miatt módosított útvonalon, a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon át közlekedik csütörtökön 12.30 és 14.30, pénteken 8.30 és 16.30, szombaton 9.30 és 18 óra, vasárnap pedig 10.45 és 18.30 között.
Csütörtöktől vasárnapig a 19-es villamos útvonala is módosul: a Szent Lukács Gyógyfürdő és a Rudas Gyógyfürdő közötti szakaszon a Széll Kálmán térig a 17-es, majd onnan az 56A villamos útvonalán halad, így nem érinti a Margit híd budai hídfő és a Várkert Bazár közötti megállóit.
A 109-es busz pénteken 20 órától, majd szombaton és vasárnap Óbuda felé nem érinti a Kacsa utca megállót a Bem rakpart lezárása miatt. A 990-es busz a Normafa felé péntek, szombat és vasárnap éjszaka a Bem rakpart lezárása miatt a Széll Kálmán tér felé kerülve halad, ezért kimarad a Halász utca megálló, a Clark Ádám téren pedig máshol áll meg a busz.
Csütörtökön 12 és 15 óra között, szombaton 8 óra és 17.30 között a D11-es és a D12-es hajójáratok két szakaszra osztva közlekednek, szombaton 9 óra és 18:30, vasárnap 10.15 és 18 óra között a D13-as hajó rövidített útvonalon, a Rómaifürdő és a Jászai Mari tér között közlekedik.
A BKK közölte azt is: szombat-vasárnap napközben a 2-es metró szükség esetén sűrűbben közlekedik. Előfordulhat – tették hozzá -, hogy biztonsági okokból lezárják a Batthyány tér és a Kossuth Lajos tér állomást, ebben az esetben a metró megállás nélkül áthalad ezeken a megállókon.
Az utasok a részletekről a BKK honlapján, a BKK Info oldalán vagy a BKK Info mobilalkalmazás segítségével tájékozódhatnak.
www.bkk.hu

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


2 * nyolc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


nyolc szorozva nyolc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com